- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 47
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #13.021
Inanmiyorum ya tabikide yumurta olusmaz adetlerin arasi uzunmus adetinin 5.ci baslayip 12.gunude bakmasi gerekiyordu bence erken baslamis.bana 2.gunu basladi cunku 25 gunde bir oluyorum erken yumurtluyorum.peki sana ne dedi bundan sonra nasil bir yol izleyecekmis doktorunYok sorabilirsin canim Adetlerim bi ara duzensizdi ama şimdi biraz düzeldi 34 günü buluyor yine
Inanmiyorum ya tabikide yumurta olusmaz adetlerin arasi uzunmus adetinin 5.ci baslayip 12.gunude bakmasi gerekiyordu bence erken baslamis.bana 2.gunu basladi cunku 25 gunde bir oluyorum erken yumurtluyorum.peki sana ne dedi bundan sonra nasil bir yol izleyecekmis doktorun
canım kaç aydır istiyorsundryiceÜyeÜye
Yeni
Çarşamba günü kontrole çağırdı. Yumurtalar büyümüş olursa çatlama iğnesi verecek.6 kur diyo ama ben bu ay olmazsa 1 kere daha denerim klomeni olmazsa tup bebege gecmek istiyorum. Asilama da varmis klomenden sonra ama ben Beklemekten yoruldum artık.
1 senedir caanim belki az bi zaman ama insanın psikolojik olarak cokmesine yetiyor. Isyan etmiyorum ama bebeğini doğurup çöpe sokağa bırakanlar var allah onlara bile veriyor bizim neden olmuyo.canım kaç aydır istiyorsun
oyle düşünme canım sabır var demek zamanı beleyeceğiz hayırlısını dile ben 2 aylık kalbi durdu bebeğimin allah kimseye yaşatmasın daha kürtaj olduğum gün eltim bir daha olacakmıymış dedi herkes soruyor bebek yokmu bende iki senelik evliyim çok zor beklemek evet ama sabır ve dua inş olacak1 senedir caanim belki az bi zaman ama insanın psikolojik olarak cokmesine yetiyor. Isyan etmiyorum ama bebeğini doğurup çöpe sokağa bırakanlar var allah onlara bile veriyor bizim neden olmuyo.
peki tedaviye yenimi başladın sen sorun neymiş neden olmuyor1 senedir caanim belki az bi zaman ama insanın psikolojik olarak cokmesine yetiyor. Isyan etmiyorum ama bebeğini doğurup çöpe sokağa bırakanlar var allah onlara bile veriyor bizim neden olmuyo.
Ne kadar dusuncesizler dimi öyle sorulur mu ya insanlar da merhamet kalmamış gerçekten.cok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm eminim çok zor zamanlar geçirmişsindir hiç kolay değilt: 37179225 .!.:oyle düşünme canım sabır var demek zamanı beleyeceğiz hayırlısını dile ben 2 aylık kalbi durdu bebeğimin allah kimseye yaşatmasın daha kürtaj olduğum gün eltim bir daha olacakmıymış dedi herkes soruyor bebek yokmu bende iki senelik evliyim çok zor beklemek evet ama sabır ve dua inş olacak
Pkos var canım yani yumurtlama tembelligi[/QUOTE]dryice .!.:Pos TE="tuncer82, post: 37179234, member: 617357"]peki tedaviye yenimi başladın sen sorun neymiş neden olmuyor
sğl canım evet çok ilginç bana üzüldünmü diye sordu içimden bişeyler koptu üzülmek ne demek ki ay geçti kardeşim bir önlük almıştı ilk öğrendiğimizde sabah onu gördüm işe gidcem hazırlanmayı bıraktım hüngü hüngür ağladım çok zordu .zaten tedaviyle olmuştu nasip değilmiş.Ne kadar dusuncesizler dimi öyle sorulur mu ya insanlar da merhamet kalmamış gerçekten.cok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm eminim çok zor zamanlar geçirmişsindir hiç kolay değil
Benim bu ay ilk klomen kullanisimdi. Oncesinde 5 ay kadar diformin kullandım halakullaniyorum[/QUOTE]Pkos var canım yani yumurtlama tembelligi
Benim bu ay ilk klomen kullanisimdi. Oncesinde 5 ay kadar diformin kullandım halakullaniyorum[/QUOTE]Pkos var canım yani yumurtlama tembelligi
Canim benim şöyle söyliyeyim sonucta yumurtalarin var adet aralarin uzun oldugu icin senin yumurtalarinin catlamasi biraz zaman alir.moralini bozma.beterim beteri var ya hic yumurtan olmasa en azindan var ve buyumelerini bekliyeceksiniz.ben sana birsey soyliyeyimmi sorunlari olanlar daha cok hamile kaliyor.ben cok duyuyorum kistim vardi tedavi gordum hamile kaldim.sunuda duyuyorum hicbir sorunumuz yok ama hamile kalamiyorum.[/QUOTE]Benim bu ay ilk klomen kullanisimdi. Oncesinde 5 ay kadar diformin kullandım halakullaniyorum
canım idrar testi mi yaptın kaç gün geçti geç döllenem olabilir bişey içme bekle kan testi yaptırdınmıArkadaşlar ilk kez bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım adet olmam gerek ama daha olmadım test yaptım negatif sanırım ilaçlar adeti geciktiriyor. klomen ve çatlatma iğnesi kullanıp adeti geciken var mi bir de sol tarafta kist olusmus doktor yumurta çatlarsa kist gider demişti gitmemiş sizce bu kist için ne tedavisi verir yine bir ay korun doğum kontrol hapı mi kullan der eğer öyle olursa bir ay daha boşuna kaybım olacak klomen sonrası adeti geciken ve kisti olanlar lütfen yardim edin keşke hamile kalabilseydik de bu bayram gerçekten bayram olsaydı
Canim benim şöyle söyliyeyim sonucta yumurtalarin var adet aralarin uzun oldugu icin senin yumurtalarinin catlamasi biraz zaman alir.moralini bozma.beterim beteri var ya hic yumurtan olmasa en azindan var ve buyumelerini bekliyeceksiniz.ben sana birsey soyliyeyimmi sorunlari olanlar daha cok hamile kaliyor.ben cok duyuyorum kistim vardi tedavi gordum hamile kaldim.sunuda duyuyorum hicbir sorunumuz yok ama hamile kalamiyorum.[/QUOTE]Benim bu ay ilk klomen kullanisimdi. Oncesinde 5 ay kadar diformin kullandım halakullaniyorum
canım bende pko yok ama yumurtalarım büyümüyordu yeterince klomenle gebe kalmıştım ilk ayımda merak etme in olacak bu aşılmayaak bişey değil[/QUOTE]Benim bu ay ilk klomen kullanisimdi. Oncesinde 5 ay kadar diformin kullandım halakullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?