- 18 Kasım 2013
- 1.402
- 265
- 173
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #13.041
canım kontrole çağırmadı mı çağırmadıysa bile git 14.günü baksın yumurtana çatlamazsa kist olur iğne versin çatlamadıysa
Merhaba bulduğum iletinize tıkladım ben 2 gündür klomen kullanıyorum aklıma bir soru takıldı ama doktoruma sordum biraz anlamadım diyebilirim.. Klomen bittikten kaç gün sonra ilişki olucak anlayamadım doktorum çağırmadıda çatlatma iğnesi vuralımda demedi Şaştım kaldım
bugün çatlatma iğnesinden sonra sekizinci gün dün sağ kasığım baya bi kasılma sancılanma gibi durum oluştu.araya bayram girmesi dolayısı ile iğneden itibaren 3 gün ilişki olabildi. sonuç için endişeliyim rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. Bende senin gibi merakla ve onu kafaya takmamaya çalışarak beklemeye çalışıyorum.sürekli düşününce de olmuyor muş çünkü.Kasığı tırmalanan varmı aranızda kızlar sağ kasığımda oluyor
uzme kendini ondada vardir bi hayir bende ikinci ayim kullanali bu ay hic agrim yok benimde hic umudum yok bu ayKontrolden geliyorum afedersiniz ama ben tam bi geri.zekaliyim doktor gunde 2 klomen kullan dedi saf gibi arastirdim korktum gunde 1 kullandim 11. gunum bugun hic yumurtam gelismemis kafami nerelere vursam bilmiyorum cok canim aciyo kizlarr
üzme kendini herşeyde vardır bir hayır. bir dahakine daha dikkatli olursunKontrolden geliyorum afedersiniz ama ben tam bi geri.zekaliyim doktor gunde 2 klomen kullan dedi saf gibi arastirdim korktum gunde 1 kullandim 11. gunum bugun hic yumurtam gelismemis kafami nerelere vursam bilmiyorum cok canim aciyo kizlarr
Bundada var bi hayir elbet kuzum allah yardimcimiz olsunuzme kendini ondada vardir bi hayir bende ikinci ayim kullanali bu ay hic agrim yok benimde hic umudum yok bu ay
Bende kist olucak diye korktummüzme kendini herşeyde vardır bir hayır. bir dahakine daha dikkatli olursunbende günde 2 verdi 3 kullansam daha çabuk olsa diye düşünmüştüm :)
NORMAL CANIM OLUYOR MALESEFben iğnemi göbekten vurulmuştum ilk günler iğne yeri acıyordu şimdi de halen aynı yerde arada sanki batma kasılma gibi ağrı oluyor sizce normal mi? iğne vurulanlar ne dersiniz?
kızlar ben 3 gündür çok kütüyüm.bacakalrım kasıkalrım karnım çok kötü ağrıyor gece uyuyamıyorum batmalardan inş bebiştir razıyım ağrılara aranızda böyle olan var mı sızlıyor sürekli.adetime bir hafta var
yok canım sadece klomen kullandımAşilama oldunmu
Bat ne zamanyok canım sadece klomen kullandım
kızlar ben 3 gündür çok kütüyüm.bacakalrım kasıkalrım karnım çok kötü ağrıyor gece uyuyamıyorum batmalardan inş bebiştir razıyım ağrılara aranızda böyle olan var mı sızlıyor sürekli.adetime bir hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?