Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

canım kontrole çağırmadı mı çağırmadıysa bile git 14.günü baksın yumurtana çatlamazsa kist olur iğne versin çatlamadıysa

Merhaba bulduğum iletinize tıkladım ben 2 gündür klomen kullanıyorum aklıma bir soru takıldı ama doktoruma sordum biraz anlamadım diyebilirim.. Klomen bittikten kaç gün sonra ilişki olucak anlayamadım doktorum çağırmadıda çatlatma iğnesi vuralımda demedi Şaştım kaldım

Kasığı tırmalanan varmı aranızda kızlar sağ kasığımda oluyor
bugün çatlatma iğnesinden sonra sekizinci gün dün sağ kasığım baya bi kasılma sancılanma gibi durum oluştu.araya bayram girmesi dolayısı ile iğneden itibaren 3 gün ilişki olabildi. sonuç için endişeliyim rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. Bende senin gibi merakla ve onu kafaya takmamaya çalışarak beklemeye çalışıyorum.sürekli düşününce de olmuyor muş çünkü.

geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar. 1 ekimde iğne oldum. bayramda 3 gün çalışma daha fazla olamadı inşallah bugün sekizinci gün yaklaşık 8 gün kaldı sonuç almama dua edin benim için güzel haberlerimi sizlerle paylaşayım.

selam kızlar,

adetin 8. günün 2 ay sonra dayanamayıp doktora gittim. International yeşilköydeki ilknur hanıma. çok tatlı, ilgili bir bayan.
derdimi anlattım. muayene etti beni. 8 gün yumurtam 14 mm olmuş. fakat rahim 4,8 mm de. 6 mm olmasını bekliyoruz bugünlerde dedi. bakalım yumurtam çatlayana kadar aradaki farkı tamamlayabilecekmiyim. endometriumun en az 8 - 9 mm olması gerekiyormuş.

perşembe yine gidicem. yani 10. gün olacak. ben gittiğimde yumurtam çatlamış olacak sanırım. çünkü son 4 aydır 10. günü yumurtam çatlıyor.

bende merakla yarını bekliyorum. eğer yumurtam çatladığı halde endometrium yeterli kalınlığa ulaşmazsa sanırım ilaç tedavisine başlıyacağız.

Kontrolden geliyorum afedersiniz ama ben tam bi geri.zekaliyim doktor gunde 2 klomen kullan dedi saf gibi arastirdim korktum gunde 1 kullandim 11. gunum bugun hic yumurtam gelismemis kafami nerelere vursam bilmiyorum cok canim aciyo kizlarr

Kontrolden geliyorum afedersiniz ama ben tam bi geri.zekaliyim doktor gunde 2 klomen kullan dedi saf gibi arastirdim korktum gunde 1 kullandim 11. gunum bugun hic yumurtam gelismemis kafami nerelere vursam bilmiyorum cok canim aciyo kizlarr
uzme kendini ondada vardir bi hayir bende ikinci ayim kullanali bu ay hic agrim yok benimde hic umudum yok bu ay

üzme kendini herşeyde vardır bir hayır. bir dahakine daha dikkatli olursun bende günde 2 verdi 3 kullansam daha çabuk olsa diye düşünmüştüm :)

ben iğnemi göbekten vurulmuştum ilk günler iğne yeri acıyordu şimdi de halen aynı yerde arada sanki batma kasılma gibi ağrı oluyor sizce normal mi? iğne vurulanlar ne dersiniz?

kızlar ben 3 gündür çok kütüyüm.bacakalrım kasıkalrım karnım çok kötü ağrıyor gece uyuyamıyorum batmalardan inş bebiştir razıyım ağrılara aranızda böyle olan var mı sızlıyor sürekli.adetime bir hafta var

Aşilama oldunmu

Selam kizlar bat 15 ekim hafif bi kasik agrisi var baska da bi sey yok...7 gun var adetime belirti cikar miydi simdiye kadar

canım bende de durum aynı 2 gündür ayaklarım kasıklarım ağrıyo. bat 19 ekim daha var da. 2ay önce de böyle olmuştum o zaman da gebelik vardı (kimyasal gebelikti). çatlama ya da yerleşme ağrısıdır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…