- 16 Haziran 2014
- 225
- 153
- 333
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #13.061
ben de bu ay ikinci kez klomen kullandım ilk kez de çatlatma iğnesi oldu. yalnız benim klomen kullanınca adetim öne geldi, normalde 30 günü aşıyodu, 26 günde adet oldum. bu ay bi de günde iki tane kullandım ne olacak bilmiyorum. bugüne kadar ne güzel düşünmüyodum, bugün iğnenin 14. gününden sonra belli oluyo diye okuyunca heyecanlandım. idrar tahlili yapıp rahatlasam mı ne yapsam bilemedim
canım idrarda 1 hafta öncesinde çift çizgiyi görende var bat tarihi geçtiği halde sonradan görende var aklında varsa yap rahatla en azından. bende geçen ay 1 hafta varken başladım test yapmaya ama sonuc negatifti
16 ekim seninBat ne zaman
benden bir gün önce senin bende baya belirti var ama çokta kendimi kaptırmıyorum çok fena kasık ağrısıs varSelam kizlar bat 15 ekim hafif bi kasik agrisi var baska da bi sey yok...7 gun var adetime belirti cikar miydi simdiye kadar
inş canım allah 2.bayramı yaşatsın bize aminnncanım bende de durum aynı 2 gündür ayaklarım kasıklarım ağrıyo. bat 19 ekim daha var da. 2ay önce de böyle olmuştum o zaman da gebelik vardı (kimyasal gebelikti). çatlama ya da yerleşme ağrısıdır inşallah
18 ekim benim pek umudum yok.hiçbir belirtim yok.adet oncesi goguslerim sismez ayni yine sismiyor ne agrim ne sizim hicbirseyim yok16 ekim senin
Yapabilirsin belli olur benceben de bu ay ikinci kez klomen kullandım ilk kez de çatlatma iğnesi oldu. yalnız benim klomen kullanınca adetim öne geldi, normalde 30 günü aşıyodu, 26 günde adet oldum. bu ay bi de günde iki tane kullandım ne olacak bilmiyorum. bugüne kadar ne güzel düşünmüyodum, bugün iğnenin 14. gününden sonra belli oluyo diye okuyunca heyecanlandım. idrar tahlili yapıp rahatlasam mı ne yapsam bilemedim
Hicbir belirtim yok dedimya biraz once hafiften midem bulandi ama progestan kullaniyirum ondan galiba18 ekim benim pek umudum yok.hiçbir belirtim yok.adet oncesi goguslerim sismez ayni yine sismiyor ne agrim ne sizim hicbirseyim yok
Cok erkenbenim de Bat 19 Ekim kasık ağrım var ama başka bi belirti bende de yok 11 gün önce gitmiştim doktora yumurtanın teki çatlamış dedi. belki o döllenmiştir diye ümitleniyorum. ama test için erken sanki
canım ben daha önce gebe kaldım gögüste bişey olmuyo sadece kasık ağrısı olmuştu herkeste farklı ama çok belirti olmuyo zaten hiç anlamayanlar bile var18 ekim benim pek umudum yok.hiçbir belirtim yok.adet oncesi goguslerim sismez ayni yine sismiyor ne agrim ne sizim hicbirseyim yok
Gercektenmi bende belirti arayp duruyomcanım ben daha önce gebe kaldım gögüste bişey olmuyo sadece kasık ağrısı olmuştu herkeste farklı ama çok belirti olmuyo zaten hiç anlamayanlar bile var
Canim benim sana demistm daha erken buyur diye.hadi gozun aydin.bende aşilama oldum bekliyomkızlar merhaba herkesın kurban bayramı mubarek olsun. bugun hastaneye gıttım tekrar yumosum buyumus eve aglaya aglaya geldım ya :) 17mm olmus.yarın sabah 8.30da ıgnemı vurulcam dua edın nolur. sız ne yaptınız?
seninde mübarek olsun canım ee ne güzel işte yeteri kadar olmuş neden ağladın kıkızlar merhaba herkesın kurban bayramı mubarek olsun. bugun hastaneye gıttım tekrar yumosum buyumus eve aglaya aglaya geldım ya :) 17mm olmus.yarın sabah 8.30da ıgnemı vurulcam dua edın nolur. sız ne yaptınız?
kendini dinleme canım sitres yapma dua et bekle hormonlar etkilenmesin ben hiç yapamıyom bunu yaaaGercektenmi bende belirti arayp duruyom
sevincten agladım canım. klomen bıttıkten 1 gun sonra gtmıstım yumurta yoktu sımdı 17mmcık yumosum var :)seninde mübarek olsun canım ee ne güzel işte yeteri kadar olmuş neden ağladın kı
evet yaaa nasıl sevındım bır bılsen. hıc olmucak sanmıstım. oo sen beklemedesın artık o zaman :) ilişki gunlerını guzel degerlendırseydınız . ınsallah tutar bu ay yaaCanim benim sana demistm daha erken buyur diye.hadi gozun aydin.bende aşilama oldum bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?