- 20 Ağustos 2020
- 379
- 270
- 23
- 35
- Konu Sahibi EylulMevsimi
-
5 gün kullandım. Günde 1 defa canımCnm 5. Günü başlamıssn ya klomene kaç gün kullandın bide
Bende bugün doktra gittim klomen ise yaramış inşallah bu ay tutarbayanlar gelişme var mı☺ İğne olalı 3 günüm kasıklarımda hafif ağrı var şişlik var biraz
Benm reçetem duruyo kaç gün kullandım bilmiyom bende oyle yapaym..kullandıktannsonra doktora gttn mi cnm5 gün kullandım. Günde 1 defa canım
Sen eczaneden kendin alıp mı kullandın canım. Doktorum bana günde 1 dedi. İleri pcolulara veya yumurtlama sorunu olanlara 2-3 verebiliyorlar. Buna doktor karar verebiliyor. Doktora sor bence canımBenm reçetem duruyo kaç gün kullandım bilmiyom bende oyle yapaym..kullandıktannsonra doktora gttn mi cnm
Doktora gittim iğne verdi aynı gün vuruldum. Yarın 10. günüm olacak inşallahBenm reçetem duruyo kaç gün kullandım bilmiyom bende oyle yapaym..kullandıktannsonra doktora gttn mi cnm
Doktor vermişti recetem var ona göre tekrar alıp kullanacagmSen eczaneden kendin alıp mı kullandın canım. Doktorum bana günde 1 dedi. İleri pcolulara veya yumurtlama sorunu olanlara 2-3 verebiliyorlar. Buna doktor karar verebiliyor. Doktora sor bence canım
Doktora gtme imkanım yok işte benım ki bakmıyor burdaki doktor tedavi yapmıyorum dediDoktora gittim iğne verdi aynı gün vuruldum. Yarın 10. günüm olacak inşallah
Tehlikeli bi laç canım bu. Doktor kontrolünde kullanmayacaksan hiç kullanma. Sonrasında kist yapabiliyor çünkü. İlaç sonucunda en az 2 kontrol yapıyor doktorlarDoktora gtme imkanım yok işte benım ki bakmıyor burdaki doktor tedavi yapmıyorum dedi
Zaten kistlerim var benim ki ne kaybedermTehlikeli bi laç canım bu. Doktor kontrolünde kullanmayacaksan hiç kullanma. Sonrasında kist yapabiliyor çünkü. İlaç sonucunda en az 2 kontrol yapıyor doktorlar
Bu kistler başka ama. Çocuğu engelliyor. Aman haZaten kistlerim var benim ki ne kaybederm
Anladm cnmBu kistler başka ama. Çocuğu engelliyor. Aman ha
Canım senin forumdaki diğer mesajlarını okudum. Senin endokrinde tedavi olman gerekiyor hormon için. Fsh yüksekken çocuk tutunmaz diye biliyorum. Gerekirse il merkezine git. Çocuğunuz olmuyor diye eşin soğuk davranıyorsa keyfi bilirAnladm cnm
Cnm fsh 6.73 yüksek mi doktorlar normal dedi hep kafam karıştıCanım senin forumdaki diğer mesajlarını okudum. Senin endokrinde tedavi olman gerekiyor hormon için. Fsh yüksekken çocuk tutunmaz diye biliyorum. Gerekirse il merkezine git. Çocuğunuz olmuyor diye eşin soğuk davranıyorsa keyfi bilirşu an önemli olan senin tedavi olman
Anlayanlar yazmışlar sana. Değerin yüksek diye. Ben anlamıyorum malesefCnm fsh 6.73 yüksek mi doktorlar normal dedi hep kafam karıştı
Eşim artı takmıyorım napım ki cabalamaktan yoruldım kendim için cabalıyorım eşime harcamk istemiyorm enerjimi
Canımm eğer senin çok büyük bir problemin yoksa takip dememştir ben klomenle gebe kaldom iğne kullanmadan 5 gün içtim sonra bana sadeve ilişki günü verdi ve hamile kaldm kaybettm ama şmdi yeniden kullanıyorm kendikğbden çatlıyo yumurtlarm diye iğne vermiyor ilişki günü verşyo çok takma kafana herkesi dinleme herkesn bünyesi başka inşAllah olurHayır takiple ilgili birşey demedi :/
İnşallah çok teşekkür ederim umarım hepimiz bu ay hayırlı haberler alırızMerak etme canım bende poc ilk denemede hamile kaldım ama kan pıhtılaşması olduğu için kimyasal oldu içini rahat tut ☺
Tekrar kan testi mi yaptırsan. Bakalım 4 de katlanmış mı betaKızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Şimdi sorum gebelik var mi anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?