Klomen Kullananlar Eylül2020

Benm reçetem duruyo kaç gün kullandım bilmiyom bende oyle yapaym..kullandıktannsonra doktora gttn mi cnm
Sen eczaneden kendin alıp mı kullandın canım. Doktorum bana günde 1 dedi. İleri pcolulara veya yumurtlama sorunu olanlara 2-3 verebiliyorlar. Buna doktor karar verebiliyor. Doktora sor bence canım

Canım senin forumdaki diğer mesajlarını okudum. Senin endokrinde tedavi olman gerekiyor hormon için. Fsh yüksekken çocuk tutunmaz diye biliyorum. Gerekirse il merkezine git. Çocuğunuz olmuyor diye eşin soğuk davranıyorsa keyfi bilir şu an önemli olan senin tedavi olman

Cnm fsh 6.73 yüksek mi doktorlar normal dedi hep kafam karıştı
Eşim artı takmıyorım napım ki cabalamaktan yoruldım kendim için cabalıyorım eşime harcamk istemiyorm enerjimi

Çatlama iğnesi 9 eylülde oldum şuan hifi pembemsi akıntı var neden olabilir böle bişi yaşayan var mı

Cnm fsh 6.73 yüksek mi doktorlar normal dedi hep kafam karıştı
Eşim artı takmıyorım napım ki cabalamaktan yoruldım kendim için cabalıyorım eşime harcamk istemiyorm enerjimi
Anlayanlar yazmışlar sana. Değerin yüksek diye. Ben anlamıyorum malesef

Hayır takiple ilgili birşey demedi :/
Canımm eğer senin çok büyük bir problemin yoksa takip dememştir ben klomenle gebe kaldom iğne kullanmadan 5 gün içtim sonra bana sadeve ilişki günü verdi ve hamile kaldm kaybettm ama şmdi yeniden kullanıyorm kendikğbden çatlıyo yumurtlarm diye iğne vermiyor ilişki günü verşyo çok takma kafana herkesi dinleme herkesn bünyesi başka inşAllah olur

Kızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Şimdi sorum gebelik var mi anlamadım ben

Eklentiler

• 9C7AE59A-1935-476B-B0E1-D3B435C8A15E.webp
    87,9 KB · Görüntüleme: 38
Tekrar kan testi mi yaptırsan. Bakalım 4 de katlanmış mı beta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…