- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi EylulMevsimi
-
Yarın canım inşallah ya korkuyorum bir yandanda düşük çıkar diyeTekrar kan testi mi yaptırsan. Bakalım 4 de katlanmış mı beta
Yarın ben de test yaptıracam inş. Hakkımızda hayırlısıYarın canım inşallah ya korkuyorum bir yandanda düşük çıkar diye
Ünşallah canım yüzümüz bu ay gülerYarın ben de test yaptıracam inş. Hakkımızda hayırlısı
Sabah akşam mı içtnz acabaCanımm eğer senin çok büyük bir problemin yoksa takip dememştir ben klomenle gebe kaldom iğne kullanmadan 5 gün içtim sonra bana sadeve ilişki günü verdi ve hamile kaldm kaybettm ama şmdi yeniden kullanıyorm kendikğbden çatlıyo yumurtlarm diye iğne vermiyor ilişki günü verşyo çok takma kafana herkesi dinleme herkesn bünyesi başka inşAllah olur
İnşallah canımÜnşallah canım yüzümüz bu ay güler
Kan testine git derim canım. Ben de test yaptım bebişim gitmişkızlar 17.gün çatlatma iğnesinin
Yorumlarınızı almak istiyorum
Nasıl yani canım anlamadımKan testine git derim canım. Ben de test yaptım bebişim gitmiş
Negatif çıktı bugün testimKan testine git derim canım. Ben de test yaptım bebişim gitmiş
Kuzum evet sabah akşam içtim folbiol coraspirin ve duphaston kullanmştm oldu ama onuda kaybettm şmdi yeniden başladık ama bu sefer 1 tane sabah içtim şmdi doktordan geldm iki yabe yumurtam olşmş kendilpnden çatladığı için iğne vermedi yine bakalm hayırlısıSabah akşam mı içtnz acaba
Kuzum kesin hamilesn. Benim 12. Gün iğne vuruldğmda negatşfti ve iğneden 14 gün sonra hasta olmştm hayırlısı olsun inAllah 12. Günde kan testm 1.20 dikızlar 17.gün çatlatma iğnesinin
Yorumlarınızı almak istiyorum
selam iğnenin mi 7.günü :)Gebelik testi yapan varmı☺
ben çok sabırsızlanıyorum daha 7 gün oldu☺
Ah kuzum dün kan verdim negatif çıktı adetime 4 gün var çok üzüldüm çok umutluydum çünküKuzum kesin hamilesn. Benim 12. Gün iğne vuruldğmda negatşfti ve iğneden 14 gün sonra hasta olmştm hayırlısı olsun inAllah 12. Günde kan testm 1.20 di
Evet canım iğne yapılalı 7 gün oldu kasıklarımda biraz ağrı varselam iğnenin mi 7.günü :)
benimde var gibi ama pskolojik olduğuna inanıyorum artık her ay aynı şeyler:)Evet canım iğne yapılalı 7 gün oldu kasıklarımda biraz ağrı var ☺
Aynen öyle hayırlısı olsun bakalım böylede olunca umutlanıyorumbenimde var gibi ama pskolojik olduğuna inanıyorum artık her ay aynı şeyler:)
kaç yumurtan oluşmuştu ? ilişki günlerini nasıl değerlendirdiniz? :) ve doktor size ilaç verdimi ?çatlamışmı diye baktıımıAynen öyle hayırlısı olsun bakalım böylede olunca umutlanıyorum ☺
Kacncı günü gttn peki doktora cnmKuzum evet sabah akşam içtim folbiol coraspirin ve duphaston kullanmştm oldu ama onuda kaybettm şmdi yeniden başladık ama bu sefer 1 tane sabah içtim şmdi doktordan geldm iki yabe yumurtam olşmş kendilpnden çatladığı için iğne vermedi yine bakalm hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?