- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.801
Ewet canım hepiniz çok destek oldunuz bana Allah razı olsun sizden...Ben sana demiştim demi oğluşun olacak diye:))) biz inandık sende inan kuzu
Ewet canım senin ilişki yanlışligindan olmamış ya benim ilk iliskimde tuttugunu düşünmüyorum 2. Yada 3. De olmuş olabilir bidahakine sakin öyle yapma düzenli ilişki sonra pozitif cizgi:)şükür yarabbim çok sevindim canım 1 hafta sonraya da keseyi gorucez inş bizde şimdi verdik testi 2 buçuk saat sonra çıkacakmış dua edin güzel gelsin
inşallah bakalım ilk ay bilemedim iğneyle dedikleri zamanda çatlar diye düşündüm şimdi daha tecrübe edindik dur bakalım birde şu folik asit diyordun adı neydi pazartesi gidince soracağımEwet canım senin ilişki yanlışligindan olmamış ya benim ilk iliskimde tuttugunu düşünmüyorum 2. Yada 3. De olmuş olabilir bidahakine sakin öyle yapma düzenli ilişki sonra pozitif cizgi:)
Merhaba canım :)
merhaba :) sende katılmak ister misin birbirimizi görmüş tanımış oluruzMerhaba canım :)
Biz 1 sene önce kurmustuk 4 kişi falan ama bazılarının eşi istemedi suan biri doğurdu 2si hamile :) güzel oluyor gerçekten 1 ben kaldımmerhaba :) sende katılmak ister misin birbirimizi görmüş tanımış oluruz
@Gulumse25 Gülseren ablaya mesaj attım o kuracak grubu sende katılmak istersen numaranı özel mesajla gonderirsinmerhaba :) sende katılmak ister misin birbirimizi görmüş tanımış oluruz
Tamam canım@Gulumse25 Gülseren ablaya mesaj attım o kuracak grubu sende katılmak istersen numaranı özel mesajla gonderirsin
şubata artık :)Benim de iğneden 31 saat sonra bir de ertesi gun oldu bida denemedik smdilik bazi sebeplerden daha da deneyemicez sanrm.ilk ayimdi o kadar ilac igne...bosa gitcek
Ben de denemiycem. Sıkma canını. Olacağı varsa olurBenim de iğneden 31 saat sonra bir de ertesi gun oldu bida denemedik smdilik bazi sebeplerden daha da deneyemicez sanrm.ilk ayimdi o kadar ilac igne...bosa gitcek
Ben de denemiycem. Sıkma canını. Olacağı varsa olur
sen kac yasindaydinKismet canim.aynen Allah ol derse olur.beklicez
sen kac yasindaydin
maşallah çok gencsin inşallah kendiliğinden olur.ben 36 yasindayim26 yasindaym canm sen
maşallah çok gencsin inşallah kendiliğinden olur.ben 36 yasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?