- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 53
- 41
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.761
Teşekkür ederim Allah razı olsun. İnşallah gelecek ayda da sizlerin güzel haberlerini alalımGözünüz aydın allah bizede nasip etsinarkandan hememcik gelelim kız doğum günün benimkiyle aynı aynı gün doğmuşuz aslan kadını
Günaydın canım. İlla 36 saatte çatlayacak diye bi şey yok aslında. Özellikle pko lularda gecikme olabiliyor. Benim 50 saat sonra filan çatladı mesela. Gayet net hissettim ani adet sancısı gibi olduğum yerde kaldım. Epey şiddetli yaşadım bu sefer geçenkinde anlamamıştim hiç. Bu arada bizim ilişki iğneden 12 saat sonra oldu sadece daha sonra hiç değerlendiremedik. Hiç ümitli değildik bu ay hatta o kadar ilaç iğne filan kullandım diye çok kızdım. Nasipse oluyormus demek ki. İnşallah her şey normal giderhuhuuhuhuuu kızlar ne soracağım size benim perşembe adet olmam lazımdı ama hala olamadım az az geliyor bugün kesin patlarım ama 2 gün geçmiş oluyor catlatma 36 saat sonra ilişki oldu ertesi gün sabah oldu birde daha olmadı iğne vuruldugum halde yumurta geç catlamis galiba ben ovulasyon kullanirken 16. günü hep adettim sasmazdi biz sonra devam etmedik ilişkiye kaçırdık galiba B _buhara_ siz 36 saat sonradan sonra devam ettiniz mi
Günaydın canım. İnşallah hepsinden güzel haberler gelecek bugün.Günaydın hayırlı sabahlar bu arada kızlar bugün herkezin hastane işi var inş güzel haberlerle gelirsiniz
valla ben pek umursamadım 36 saat sonra olur dedim güya olsun bu ilk aydı tecrübe oldu ya hala leke leke geliyor bu nedir yaaBenim kadar dikkat eden olmasın kuzu ya olacağı varsa oluyor nasipte varsa adete kadar çalıştım birergün arayla yumurtanın biri çatladı tutsa tutardı biride kist oldu işte
hayırlı güzel haberlerle geleceksin ben eminim bakalım bizim değerler düzelmiş mi ameliyattan sonraGünaydın canım. İlla 36 saatte çatlayacak diye bi şey yok aslında. Özellikle pko lularda gecikme olabiliyor. Benim 50 saat sonra filan çatladı mesela. Gayet net hissettim ani adet sancısı gibi olduğum yerde kaldım. Epey şiddetli yaşadım bu sefer geçenkinde anlamamıştim hiç. Bu arada bizim ilişki iğneden 12 saat sonra oldu sadece daha sonra hiç değerlendiremedik. Hiç ümitli değildik bu ay hatta o kadar ilaç iğne filan kullandım diye çok kızdım. Nasipse oluyormus demek ki. İnşallah her şey normal gider
Gecikme olunca leke leke başlıyo benimde öyle olsu 2 gün leke leke geldi onun önceside var tabi inş iyice gelir rahatlar hastanedende iyi haber gelir çalışmalara başlarsın kuzumvalla ben pek umursamadım 36 saat sonra olur dedim güya olsun bu ilk aydı tecrübe oldu ya hala leke leke geliyor bu nedir yaa
dün bugün leke leke bugün biraz daha kırmızıya dönmüş sökülürüm heralde en geç yarınaGecikme olunca leke leke başlıyo benimde öyle olsu 2 gün leke leke geldi onun önceside var tabi inş iyice gelir rahatlar hastanedende iyi haber gelir çalışmalara başlarsın kuzum
Ettim canım 36 saat sonra ondan sonra 2 kere de gün aşırı yani 3 ilişki werdi cnm.. sana söylemedimi?huhuuhuhuuu kızlar ne soracağım size benim perşembe adet olmam lazımdı ama hala olamadım az az geliyor bugün kesin patlarım ama 2 gün geçmiş oluyor catlatma 36 saat sonra ilişki oldu ertesi gün sabah oldu birde daha olmadı iğne vuruldugum halde yumurta geç catlamis galiba ben ovulasyon kullanirken 16. günü hep adettim sasmazdi biz sonra devam etmedik ilişkiye kaçırdık galiba B _buhara_ siz 36 saat sonradan sonra devam ettiniz mi
Klomen kullanmismiydin? Ben klomen kullandım adetin 10. Günü gittiğimde hic yumurta goremedi 13. Günü 1i iyi 3 tane yumurtam olmuştu canım seninde öyle olabilirKizlar nasılsınız? Bugün 12. günüm yumurta kontrolüne gittim 3,5 cm kistim varmış doktor cok onemli degil erir dedi gelismis yumurtam yokmuş. Sizde de oldu mu böyle 3-4 gün sonraya büyür mü ki. Ovulasyon testi de almistim onunla takip edicem bakalim inşallah sonradan coşar da yumoslarim bu ay boşa gitmez.
Evet canim kullandim adetin 5. günü basladim. Carsamba günü bitti benim de bugün 12. günüm o zaman birkac gün sonra buyuyebilirKlomen kullanmismiydin? Ben klomen kullandım adetin 10. Günü gittiğimde hic yumurta goremedi 13. Günü 1i iyi 3 tane yumurtam olmuştu canım seninde öyle olabilir
Evet canim kullandim adetin 5. günü basladim. Carsamba günü bitti benim de bugün 12. günüm o zaman birkac gün sonra buyuyebilirKlomen kullanmismiydin? Ben klomen kullandım adetin 10. Günü gittiğimde hic yumurta goremedi 13. Günü 1i iyi 3 tane yumurtam olmuştu canım seninde öyle olabilir
söyledi ama yapmadık :)Ettim canım 36 saat sonra ondan sonra 2 kere de gün aşırı yani 3 ilişki werdi cnm.. sana söylemedimi?
Sonucu alır almaz kendimi burda buldum değerim güzel çıkmış 344 olmuş 2 ye Katlamis çok mutluyum yaaa:)
Ben sana demiştim demi oğluşun olacak diye:))) biz inandık sende inan kuzuSonucu alır almaz kendimi burda buldum değerim güzel çıkmış 344 olmuş 2 ye Katlamis çok mutluyum yaaa:)
şükür yarabbim çok sevindim canım 1 hafta sonraya da keseyi gorucez inş bizde şimdi verdik testi 2 buçuk saat sonra çıkacakmış dua edin güzel gelsinSonucu alır almaz kendimi burda buldum değerim güzel çıkmış 344 olmuş 2 ye Katlamis çok mutluyum yaaa:)
Hadi hayırlısı canım benim seninde sonuçların güzel gelecek Allahın izniyleşükür yarabbim çok sevindim canım 1 hafta sonraya da keseyi gorucez inş bizde şimdi verdik testi 2 buçuk saat sonra çıkacakmış dua edin güzel gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?