- 8 Kasım 2016
- 885
- 641
- 103
- 41
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.821
bana atabilirsin canım kocasından izin alan yazsin bana :)iyi akşamlar kızlar paketim bitti giremedim napıyorsunuz bakalımben lif örmeye başladım vatsap gurubuna bende gelirim y kime msj atıyoruz
Ewet canım bu sabah akşam wermisti bana sende öyle iç
Burdayım canım tlfnumun şarjı bitmisti disardaydim :) nasılsın iyimisin?
özelden numaranı mesaj atabilir misin bana :) bekliyorumBurdayım canım tlfnumun şarjı bitmisti disardaydim :) nasılsın iyimisin?
Yaaaaa beni burda bırakmayınözelden numaranı mesaj atabilir misin bana :) bekliyorum
Yaaaaa beni burda bırakmayınözelden numaranı mesaj atabilir misin bana :) bekliyorum
Bırakır miyiz abla hiçYaaaaa beni burda bırakmayın
abla kocanı ikna et yaa bizden mi kıskanıyor ne yapiyor bu mesajida göster :)Yaaaaa beni burda bırakmayın
abla kocanı ikna et yaa bizden mi kıskanıyor ne yapiyor bu mesajida göster :)
Viskozite kıvamı demek canımsonucumuz çıktı Allaha şükür düzelmiş 1 milimde 75 milyon morfoloji %13 e yükselmiş fırlamış resmen :) ama viskozite abnormal yazıyor o ne demek anlamadım :S
abnormal ne demek ki anormal olsa anlayacağımViskozite kıvamı demek canım
Yanında değerleri felan yazıyomu dakıkası felan bende katılmak isterim grubaabnormal ne demek ki anormal olsa anlayacağım
Abnormal anormal demek ayni anlamabnormal ne demek ki anormal olsa anlayacağım
Ben bu ilacin toz olanini kullaniyorum.Ewet canım bu sabah akşam wermisti bana sende öyle iç
dakikası falan yazmıyor pazartesi arayıp soracağımYanında değerleri felan yazıyomu dakıkası felan bende katılmak isterim gruba
grup için bana özelden yazarsın numaraniYanında değerleri felan yazıyomu dakıkası felan bende katılmak isterim gruba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?