- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.781
Yerleşme kanı ola bilirmi yada kist falan olursa ilk bi kaç gün leke tarzı oluyor klomen dengelerimizi bozduBen dün adet oldum.ama hem bi gün önce oldu hem her zaman ki kadar ağrılı değil hem de yoğun değil. Bi problem olabilir mi
valla benimde dünden beri yok denecek kadar az lekem vardı şimdi yeni hastalandım ağrı yok kanama yavaş yavaş açılacak heralde yogunda olmayacak büyük bi ihtimalBen dün adet oldum.ama hem bi gün önce oldu hem her zaman ki kadar ağrılı değil hem de yoğun değil. Bi problem olabilir mi
Canım ben de küçük bir kist oluşmuştu o bile yumurtanın gelişimini geciktirdi. İlk klomen de 12.gün 25 mm yumurta oluştuğu halde bu kez iki kat dozla 20 günde ancak gelişti yumurta.Kizlar nasılsınız? Bugün 12. günüm yumurta kontrolüne gittim 3,5 cm kistim varmış doktor cok onemli degil erir dedi gelismis yumurtam yokmuş. Sizde de oldu mu böyle 3-4 gün sonraya büyür mü ki. Ovulasyon testi de almistim onunla takip edicem bakalim inşallah sonradan coşar da yumoslarim bu ay boşa gitmez.
Yerleşme kanı ola bilirmi yada kist falan olursa ilk bi kaç gün leke tarzı oluyor klomen dengelerimizi bozdu
valla doktor gibisin maşallah. Ben de hiç bilmiyorum bunları. Sen hamile değil miydinsonucumuz çıktı Allaha şükür düzelmiş 1 milimde 75 milyon morfoloji %13 e yükselmiş fırlamış resmen :) ama viskozite abnormal yazıyor o ne demek anlamadım :S
Çok sevindimSonucu alır almaz kendimi burda buldum değerim güzel çıkmış 344 olmuş 2 ye Katlamis çok mutluyum yaaa:)
Maşallah gözünüz aydın. Artık önümüzdeki ay sen de mutlu haberlerle gelirsin inşallahsonucumuz çıktı Allaha şükür düzelmiş 1 milimde 75 milyon morfoloji %13 e yükselmiş fırlamış resmen :) ama viskozite abnormal yazıyor o ne demek anlamadım :S
Çok sevindimAllah tamamına erdirsin inşallah. Hamileliği de birlikte yaşayacağız senle inşallah
Kuzu gözün aydın morfoloji sorun dedin oda düzelmiş işte daha digerlerinide fazla araştırma bi sıkıntı olsa doktor söylersonucumuz çıktı Allaha şükür düzelmiş 1 milimde 75 milyon morfoloji %13 e yükselmiş fırlamış resmen :) ama viskozite abnormal yazıyor o ne demek anlamadım :S
inş bakalım hayırlısı olsunMaşallah gözünüz aydın. Artık önümüzdeki ay sen de mutlu haberlerle gelirsin inşallah
pazartesi gidicem doktora bakalım ne diyecek baya düzelmiş değerleri gerek kalmaz heralde aşılamaya daKuzu gözün aydın morfoloji sorun dedin oda düzelmiş işte daha digerlerinide fazla araştırma bi sıkıntı olsa doktor söyler
İnş kendiliğinden olur cano daha yaşın çok genç acele etme doktorlar ne koparırsak kardır düşüncesindeler hemen karar vermeyin öyle bile olsa tek doktorda kalmayın araştırın en son çareyse ondan sonra tedaviye başlansınpazartesi gidicem doktora bakalım ne diyecek baya düzelmiş değerleri gerek kalmaz heralde aşılamaya da
yok ya istemiyorum aşılama filan verecek paramda kalmadı daha Allahın izniyle kendi kendine olur inşallahİnş kendiliğinden olur cano daha yaşın çok genç acele etme doktorlar ne koparırsak kardır düşüncesindeler hemen karar vermeyin öyle bile olsa tek doktorda kalmayın araştırın en son çareyse ondan sonra tedaviye başlansın
Amin inş olumlu düşün olumlu olsun canım fazlada kafana takma ben bu ay saldım vallayok ya istemiyorum aşılama filan verecek paramda kalmadı daha Allahın izniyle kendi kendine olur inşallah
ben günü kaçırdım ya 36.saat sonradan umursamadım birdahakine biraz daha çalışma yapmamız gerekAmin inş olumlu düşün olumlu olsun canım fazlada kafana takma ben bu ay saldım valla
Evet canım olabilir haber verirsin bize:)Evet canim kullandim adetin 5. günü basladim. Carsamba günü bitti benim de bugün 12. günüm o zaman birkac gün sonra buyuyebilir
Delimisin kız sen ne yapmadın?söyledi ama yapmadık :)
Ay canım çok sewindim yaaaa aşılamaya gerek kalmadı büyük ihtimalle oh çok şükür yaaaasonucumuz çıktı Allaha şükür düzelmiş 1 milimde 75 milyon morfoloji %13 e yükselmiş fırlamış resmen :) ama viskozite abnormal yazıyor o ne demek anlamadım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?