- 10 Haziran 2016
- 661
- 236
- 103
- 31
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.861
Evet canım oldum geçen ay başka bı doktora gıttımçatlatma iğnesinin 12. Günydü ultrasonla baktı gebelık var dedı kese gibi bişey vardı ben kan pıhtısı olabılır dedım ebeyim daha once görmüştüm ayırt edebılıyorum ama doktor dırek gebelık var dedıı sonra tabı kan pıhtısıda olabılır çok umutlanma bhcg bakalım dedı 1.37 çıktı gebelık felan yoktu yanı kese gıbı gorunur kan pıhtısıda ayırt etmek zor I ilknur_hasan
Canım senın ultrason goruntusu varsa yolla ıstersenPeki uzerinde baloncuk var miydi o noktanin sendeGamzemdwf
Ben ilk ayım da hamile kaldım canım bende çok umitsizdim ama Rabbim ol dedi ve oldu:)Hiç bir sorunum yokken bu ay klomen kullandım 11. Gün aksam ovu testinde net çift çizgiyi gördüm 10. Ve 12. Günleri değerlendirdim igne için 13. Gün doktora gittimde yumurta göremedi sıvı gjrdü büyük ihtimal çatlama olmus ignelik birsey yok dedi ve yolladı klomeni ilk kullanıp hamile kalan varmı umutsuzum aslında ama yine kendimi bırakmıyrm
sen nerdesin bakimBen ilk ayım da hamile kaldım canım bende çok umitsizdim ama Rabbim ol dedi ve oldu:)
Ne mutlu canım sana insallh benimde olur rabbim nasip ederBen ilk ayım da hamile kaldım canım bende çok umitsizdim ama Rabbim ol dedi ve oldu:)
Ay canım ya çok yogundum bugün anca kosusturdum misafirim wardi.. sen napion baslamadimi adetin?sen nerdesin bakim
Amin canım inşallah Rabbim sanada isteyen herkesede tez vakitte nasip eder...Ne mutlu canım sana insallh benimde olur rabbim nasip eder
Ben de pcoluyum canım her ay düzenli yumurtam olmuodu klomenle yumurta olgunlastirip çatlama ignesiyle catlattik ilk ayda hamile kaldım inşallah sağlıklı bi hamilelik olursa klomen bana çok yaradi:)Hamile kalan arkadaslardan pkolu olan var miydi?
dün bugün az az geliyor whatsapp grubu kurduk gelsene sendeAy canım ya çok yogundum bugün anca kosusturdum misafirim wardi.. sen napion baslamadimi adetin?
Misafirlikteydim şimdi geldim eve internetin yoktu giremedim kuzum ama sizi çooook ösledimGulumse24 ablaaaaaa nerdessssinnn
abla yaaMisafirlikteydim şimdi geldim eve internetin yoktu giremedim kuzum ama sizi çooook ösledim
abla yaa
abla yaa whatsappa gel nolur :)Misafirlikteydim şimdi geldim eve internetin yoktu giremedim kuzum ama sizi çooook ösledim
Insallahhh olur. Olumsuz dusunmeyin.Ben de pcoluyum canım her ay düzenli yumurtam olmuodu klomenle yumurta olgunlastirip çatlama ignesiyle catlattik ilk ayda hamile kaldım inşallah sağlıklı bi hamilelik olursa klomen bana çok yaradi:)
Kimler var whatsaptaabla yaa whatsappa gel nolur :)
seni gruba katmam istersen 3 kişiyiz numaram sende var yazarsın tamam miKimler var whatsapta
Günaydın canimGünaydınnnnnn canlar hayırlı sabahlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?