klomen kullananlar varmı?

Valla geçen ay 36saat sonra olmamıştı eşim yoktu bu ay ilk ay gibi düşünüyorum inşallah hiçbirimiz uzun uzun beklemek zorunda kalmayız bebişlerimizi :)
Amin inş ama her ihtimale karşı sen çalışmalara ara verme ne zaman çatlıyca belli olmaz birde çatlamışmı diye kontrole git

Amin inş ama her ihtimale karşı sen çalışmalara ara verme ne zaman çatlıyca belli olmaz birde çatlamışmı diye kontrole git

Canım benim doktor çağırmıyor kontrole ya baktı iğne vurul ertesi gün ilişki olsun adet gecikirse gel dedi geçen ay ağrı olmuştu kasıkta belde bu ay hiç bişey yok çatlamadı mı ki acaba bilemedim

Canim benimde ikinci ayim gecen ay gunde 1 tane kullandim Anca 20 gunde bir yumurta gelisti onuda pek degerlendiremedik. Bakalim bu ay degerlendircez insallah. Bu ay umutluyum bakalim
bende gittim ikinci klomen tedavisi için aşılama yapalım dedi bende dedim bu ayda klomen deneyelim sonra baktık yumurtamin çatlayıp çatlamadığına baktırdığım zaman 13mm sonradan oluşmuştu o büyümüş 30 mm kist olmuş o yüzden adetim de az az oluyor bu ay klomen veremedi bir daha adet olunca gidicem maddi durum el verirse aşılama yaptiricam

3 cm demi kist kuzu erir o bişey değil adet olsan onunlada atarsın aslında benim kist 4 mm di erimiş gitmiş bak

Çarşambadan sonra çatlar dedi inş bu ay gebelik olur dedi doktorum sevindirdi beni bakalım hayırlısı gel falan demedi inş çatlar sadece klomenden kistim olmuştu bu güne kadar hiç kistim olmadı kuzum
Walla bende çok sevindim ya insallah çatlar ve pozitifi görürsün kuzum sabretmenin sonu selamettir hepimiz o selamete bigün cikicaz:)

Iyi de canım sen gitmistin catlamisti yumurtan bi kist neyin nesi şimdi? Adetin söküldügü zaman bidaha baktır canım belki kist gider de klomen werir tekrar..

Iyi de canım sen gitmistin catlamisti yumurtan bi kist neyin nesi şimdi? Adetin söküldügü zaman bidaha baktır canım belki kist gider de klomen werir tekrar..
2 olgun yumurta vardı iğne oldum gittim 4 5 gün sonra onlar çatlamış bir tane daha 13 mm olmuş bi yumurtam vardı ben hamile kalmayi beklerken o hınzır yumurtam 30 mm olmuş adette olamadım damla damla aşılama yapalım bir dahaki ay düşünün bu arada dedi ama istemiyorum ya klomenle ya kendi kendine eşimin değerleri yükselmiş çünkü inofolic te aldım biraz spor biraz sağlıklı beslenirsem tamamdır bu iş :)

Günaydın kızlar topiğin ilk başlarındada yazmıştım kısaca hikayemi anlatayım geçen nisanda ilk klomen tedavimde hamile kalmıştım 8 haftallıkken kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım kasım ve aralıkta tekrar klomen tedavisine başladım her seferinde 3-4 yumurta olmasına rağmen negatifti ve ilaç, iğne beni mahvetmişti bıraktım. Ovulasyon testi sipariş verdim iki gün çift çizgi gördüm değerlendirdim bugün adet gunumdu sabah test yaptım ve pozitif rabbime sonsuz şükürler olsun allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim sizlerede nasip etsin benim için dua edin lütfen Allahım bebeğimi bana bağışlasın. Şimdiden Allah razı olsun hepinizden.

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım sende sorun varmiydi pcos filan bende ilk defa kullandım iki yumurtam oldu çatladı sonra bi yumurta daha gelişti catlamadan sonra oda kiste dönmüş çok çok az adet oldum leke şeklinde tekrar klomen verecekti veremedi aslında aşılama yapmak istiyor doktorum şimdi klomende kullanamıyorum bende tamamen bırakmayı düşünüyorum artık

evet canım pko luyum bende haziranda tp bebek yaptırcaktık para biriktirmeye başlamıştım sonra internette klomen sonrası hamile kalan çok oluyomuş etkisi devam ediyomuş hemen ovulasyon testi sipariş verdim. Eğer bu ay kullanmıyorsan mutlaka değerlendir eminimki yumurtan olacaktır. Aşılamadada bu ilaçlar kullanılıyormuş benim doktorum klomenle %10 sa aşılamada %15 dedi bende direk tüp bebek diye düşündüm. İnşallah rabbim bunların hiç birine gerek kaldırmaz bizleri

A
Allah bu ay bebeğine kavuşmanı nasip etsin canım 3gün üst üste mi ilişki doktorun?
Amin canim insallah dun igne yaptirdim uc gun iliski onerdi bir iki gunluk cinsel pehriz yapmistik zaten spermler guclensin diye bakalim dün akşam görev tamamlandi bugun ve yarin kaldi. Ay resmen gorev gibi hissediyorum cok kotu bir duygu 36 saat bu gece doluyor zaten

Dün görev tamamsa bugün bekle yarın ve perşembe gecesini degerlendir sipermlerin kalitesi için birergün ara vermeniz gerek canım

Dün görev tamamsa bugün bekle yarın ve perşembe gecesini degerlendir sipermlerin kalitesi için birergün ara vermeniz gerek canım
Bilmiyorum ki canim pek ara vermek istemiyorum dun bir yumurta 21 mm biri 18 mm di biri bugun catlar digeride 36 saat sonra catlar 2 gunde iliski olsun muhakkak dedi ucuncu gun olmasada olur dedi. Yaa bu igne hem bas agrisi yapiyor hemde cok ozur dilerim ama resmen isteksizlik yapiyor sizdede oyle oldumu. Bence bu donem gecince uzunca bir sure esimden uzak durucam

O zaman sen doktorun dedigi yoldan git canım hergün ilişki olduğu için isteksizlik olduğunu düşünüyorum

banada aşılama dedi ama ben sıkıldım artık gerçekten sadece 1 ay kullandım klomeni herşey yolunda derken sonradan gelen yumurta kist oldu adet olamadım çok az 2 gün sürdü yoğun bi kanamam da olmadı içim temizlenmedi yani sogan kürü yapıyorum onunla erir kist ama çok adet olamadım ya hamile kalır mıyım kalırsam sağlıklı olur mu

Kizlar benm once iki yumurta buyucek gbiydi sonra biri one gecti oteki pasif kalmisti.sol tarafimdaki yumurtayla catlatma ignesi vurulmstum gecen pazartesi.cuma gununden beride sag yumurtaligimda agri vardi bugun gittik kanamali kist olmus.normalde bu sekilde kist yapmaz dedi eve gelnce arastrdm kan sulandirici kullananlarda olurmus ki ben kullaniyrm.dayanamicak kadar agrin olursa gel yatiralim dedi bol su icmem gerekiyormus idare ediyrm smdilk ama cok agrim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…