klomen kullananlar varmı?

Arkadaşlar bu ay klomen kullandım, aslında aşılama yapıcaktık ama yumurtalar yeterince gelişmediğinden bu ay doğal deneyin dedi doktorum. Bu nedenle çatlatma iğnesi vs de yapmadı. İstediği günler ilişki de olamadı malesef biraz da aşılama olmuyo diye moralim bozulmuştu sadece 1 kez ilişki oldu. İşte adet olunca tekrar gidicem farklı bir ilaçla demeyeceğiz galiba ama adetim bugün gecikeli 2.günü. Benim önceden kist problemim de vardı, bu ilaç tekrar kist ıluşturup gecikmeye neden olmuş olabilir mi buarada evde test de yaptm gene bi umutl ve tabiki negatif:)

Gunaydin kizlar uzun zamandir yoktum buralarda. Bu Ay gunde 2 klomen kullandim bu gun adetin 14 gunu 2 yumurtam olusmus biri 18 digeri 20 mm catlatma ignesi yaptiricam 3 gun ilişki verdi doktor. Ben cok heycanlandim yaaa dua edin lutfen

Gunaydin kizlar uzun zamandir yoktum buralarda. Bu Ay gunde 2 klomen kullandim bu gun adetin 14 gunu 2 yumurtam olusmus biri 18 digeri 20 mm catlatma ignesi yaptiricam 3 gun ilişki verdi doktor. Ben cok heycanlandim yaaa dua edin lutfen
inş canım benim bende ilk ay olmadı şimdi hastaneye gidiyorum adetliyim inş bu ay olur aklından çıkarıp at çok düşününce olmuyor

inş canım benim bende ilk ay olmadı şimdi hastaneye gidiyorum adetliyim inş bu ay olur aklından çıkarıp at çok düşününce olmuyor
Canim benimde ikinci ayim gecen ay gunde 1 tane kullandim Anca 20 gunde bir yumurta gelisti onuda pek degerlendiremedik. Bakalim bu ay degerlendircez insallah. Bu ay umutluyum bakalim

Var mı güzel haberlerin uzun zaman giremedim merak ettim
Malesef çatlatma iğnesi olduğum halde kist oldu adet oldum ocak 4 de bugün doktora gittim klomen kullanmadıgım halde sağda ve solda 2 yumurta oluşmuş çarşambadan itibaren gün aşırı önerdi ve kistimde erimiş şükür haberler bundan ibaret canım

Klomen zaten bir sonraki ayda yumurta gelisimine yardimci oluyor tedaviyi biraktiktan sonra hamile kalan cok. Hayirlisi insallah bizim tarihlerimiz asagi yukari ayni oluyor bakalim insallah bende umutluyum bu ay 2 yumurtayla

Canım yok bunda bısey benımkını bulabılırsem atarım bak aynı gebelık kesesı gıbıydı

çok iyi cano ne güzel yumurtaların olmuş hayırlısı bakalım

Canim cok sewindim yumurtalarına:) inşallah kendiliğinden olacak catladigina bakicakmi doktor cagirdimi seni?
Çarşambadan sonra çatlar dedi inş bu ay gebelik olur dedi doktorum sevindirdi beni bakalım hayırlısı gel falan demedi inş çatlar sadece klomenden kistim olmuştu bu güne kadar hiç kistim olmadı kuzum

Allah bu ay bebeğine kavuşmanı nasip etsin canım 3gün üst üste mi ilişki doktorun?

Kızlar 1 yumurta ile şansımı deniyorum bu ay perşembe ilişki oldu cuma iğne oldum cumartesi ilişki oldu bir de bugün ne dersiniz sizce zaman ayarlaması iyi olmuş mu?

Kızlar 1 yumurta ile şansımı deniyorum bu ay perşembe ilişki oldu cuma iğne oldum cumartesi ilişki oldu bir de bugün ne dersiniz sizce zaman ayarlaması iyi olmuş mu?
Allah seni iyi ede :)))) olmuş olmuş inş Allah olmuştur da hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…