klomen kullananlar varmı?

Çok geçmiş olsun canım klomen hepimizi mahvetti valla kanamalı kisti de ilk defa duydum daha neler görecez kaş yaparken göz çıkardık inş hormonlarımız bozulmamıştır Rabbim şafi ismiyle şifa versin inş Allah tez zamanda da hayırlı evlat nasip etsin

Aynen canm ya dertsiz basima dert aldim diyorum.hayatmda hic kistim olmamisti rahmimde:) hemolojik kist deniyormus yumurtanin içinde kanama olmasi.fena agri yapiyor gercekten.adetle brlkte atilir genelde dedi...dualarin icinde aminn insaallahcanm ya int.den arastrdm yok gebelige engel diyenler yok patladi bayildm ameliyat bilmem ne.gozum korktu

Bence de cnm bi ay daha bekle aynı dediğin gibi yap belki kendiliğinden olur 1 aydan bişe olmaz en azından denedim uğraştım olmadı aşılama yaptirdim dersin...

Amin canım inşallah walla bende hamile kaldım ama sağdaki diğer küçük yumurtam kiste donmus doktor o bise olmaz zamanla kaybolur dedi eğer hamile kalmasaydim bende bu ay kistlerle ugrascaktim faydası kadar zararı da war bu ilacın..

Aaa
canim masallah ben kacirmisim tebrik ederim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin darasi basimiza insallah

Aaa gercekten mi.benim de kucuk yumurtam kiste donusmus hamile olup olmadigim daha belli degl.eger deglsem ugrascam ben de.zarari bol hakkaten

Onu bunu Boşverde sen nerelerdesin gittinmi hiç doktora kese falan ne durumda

Ben iğneden önceki gün iğneden sonraki gün sonra bir gün dolu bir gün boş devam ediyorum canım benim doktor sadece iğneden sonraki gün ilişki olsun dedi saat falan da söylemedi. Valla bende sırf görev gibi olmasın diye 36 saati beklemedim canım 34 35 saat sonra falan oldu :)

Ay ugrastim o kadar yazamamisim. Canim araya haftasonu girdi takip icin anca pazartesi gidebildim yumurtalar gelismis o yuzden pespese iliski verdi kacirmamak icin bakalim insaallah hayirlisi olur cok umitliyim ruyamdada gordum cok guzel bir kizim olmustu

Cani
Canim me guzel pes pese guzel haberler aliyoruz rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin darasi basimiza sende bizler icin dua et bak hamile kadinin duasi kabul olurmus

Cani

Canim me guzel pes pese guzel haberler aliyoruz rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin darasi basimiza sende bizler icin dua et bak hamile kadinin duasi kabul olurmus
Amin inşallah canım allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sizlerde en kısa zamanda güzel haberlerinizi alır bizimle paylaşırsanız.

Ay hadi inşallah kavuşursun kızına hepimize sağlıkla gelsin bu ay bebişler :) kaçırma canım sonra tüh vah keşke deriz çünkü biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah'ın takdiri

Bence de cnm bi ay daha bekle aynı dediğin gibi yap belki kendiliğinden olur 1 aydan bişe olmaz en azından denedim uğraştım olmadı aşılama yaptirdim dersin...
valla gücüm kalmadı artık pes etmek üzereyim hayırlısı olsun ne diyim. sen naptin canım nasılsın senle hikayemiz aynı habersiz bırakma beni sen bana destek oluyorsun

valla gücüm kalmadı artık pes etmek üzereyim hayırlısı olsun ne diyim. sen naptin canım nasılsın senle hikayemiz aynı habersiz bırakma beni sen bana destek oluyorsun
Ben herzaman yanındayım canım elimden geldiğince destek olurum tabiki.. pes etmek yok gözde bizim imtihanimiz bu.. bak ben hamile olduguma sewinemedim ya hamileyim diyemiyorum inanirmisin aklimdan bissürü şey geçiyo bu okadar kotu bi duygu ki sewincegim yerde karmaşık duygular yasiyorum sen de pes etmiceksin sabredip dua edip bebeğinin sana lutfedilmesi için mücadele ediceksin tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…