- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #2.921
Çok geçmiş olsun canım klomen hepimizi mahvetti valla kanamalı kisti de ilk defa duydum daha neler görecez kaş yaparken göz çıkardık inş hormonlarımız bozulmamıştır Rabbim şafi ismiyle şifa versin inş Allah tez zamanda da hayırlı evlat nasip etsinKizlar benm once iki yumurta buyucek gbiydi sonra biri one gecti oteki pasif kalmisti.sol tarafimdaki yumurtayla catlatma ignesi vurulmstum gecen pazartesi.cuma gununden beride sag yumurtaligimda agri vardi bugun gittik kanamali kist olmus.normalde bu sekilde kist yapmaz dedi eve gelnce arastrdm kan sulandirici kullananlarda olurmus ki ben kullaniyrm.dayanamicak kadar agrin olursa gel yatiralim dedi bol su icmem gerekiyormus idare ediyrm smdilk ama cok agrim var
Çok geçmiş olsun canım klomen hepimizi mahvetti valla kanamalı kisti de ilk defa duydum daha neler görecez kaş yaparken göz çıkardık inş hormonlarımız bozulmamıştır Rabbim şafi ismiyle şifa versin inş Allah tez zamanda da hayırlı evlat nasip etsin
Bence de cnm bi ay daha bekle aynı dediğin gibi yap belki kendiliğinden olur 1 aydan bişe olmaz en azından denedim uğraştım olmadı aşılama yaptirdim dersin...2 olgun yumurta vardı iğne oldum gittim 4 5 gün sonra onlar çatlamış bir tane daha 13 mm olmuş bi yumurtam vardı ben hamile kalmayi beklerken o hınzır yumurtam 30 mm olmuş adette olamadım damla damla aşılama yapalım bir dahaki ay düşünün bu arada dedi ama istemiyorum ya klomenle ya kendi kendine eşimin değerleri yükselmiş çünkü inofolic te aldım biraz spor biraz sağlıklı beslenirsem tamamdır bu iş :)
Amin canım inşallah walla bende hamile kaldım ama sağdaki diğer küçük yumurtam kiste donmus doktor o bise olmaz zamanla kaybolur dedi eğer hamile kalmasaydim bende bu ay kistlerle ugrascaktim faydası kadar zararı da war bu ilacın..Çok geçmiş olsun canım klomen hepimizi mahvetti valla kanamalı kisti de ilk defa duydum daha neler görecez kaş yaparken göz çıkardık inş hormonlarımız bozulmamıştır Rabbim şafi ismiyle şifa versin inş Allah tez zamanda da hayırlı evlat nasip etsin
canim masallah ben kacirmisim tebrik ederim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin darasi basimiza insallahAmin canım inşallah walla bende hamile kaldım ama sağdaki diğer küçük yumurtam kiste donmus doktor o bise olmaz zamanla kaybolur dedi eğer hamile kalmasaydim bende bu ay kistlerle ugrascaktim faydası kadar zararı da war bu ilacın..
Amin canım inşallah walla bende hamile kaldım ama sağdaki diğer küçük yumurtam kiste donmus doktor o bise olmaz zamanla kaybolur dedi eğer hamile kalmasaydim bende bu ay kistlerle ugrascaktim faydası kadar zararı da war bu ilacın..
Onu bunu Boşverde sen nerelerdesin gittinmi hiç doktora kese falan ne durumdaAmin canım inşallah walla bende hamile kaldım ama sağdaki diğer küçük yumurtam kiste donmus doktor o bise olmaz zamanla kaybolur dedi eğer hamile kalmasaydim bende bu ay kistlerle ugrascaktim faydası kadar zararı da war bu ilacın..
A
Amin canim insallah dun igne yaptirdim uc gun iliski onerdi bir iki gunluk cinsel pehriz yapmistik zaten spermler guclensin diye bakalim dün akşam görev tamamlandi bugun ve yarin kaldi. Ay resmen gorev gibi hissediyorum cok kotu bir duygu 36 saat bu gece doluyor zaten
Ben iğneden önceki gün iğneden sonraki gün sonra bir gün dolu bir gün boş devam ediyorum canım benim doktor sadece iğneden sonraki gün ilişki olsun dedi saat falan da söylemedi. Valla bende sırf görev gibi olmasın diye 36 saati beklemedim canım 34 35 saat sonra falan oldu:)[/QUOTE
Dimi cok kotu bir duygu araya hafta sonu girdi takibe anca pazartesi gidebildim yumurtalarda olgunlasmis riske atmamak icin pespese 2 gun iliski dedi bana ucuncu gun cok sart degil dedi sonrasi isteginize bagli rutininize devam edebilirsiniz dedi
Ay ugrastim o kadar yazamamisim. Canim araya haftasonu girdi takip icin anca pazartesi gidebildim yumurtalar gelismis o yuzden pespese iliski verdi kacirmamak icin bakalim insaallah hayirlisi olur cok umitliyim ruyamdada gordum cok guzel bir kizim olmustuBen iğneden önceki gün iğneden sonraki gün sonra bir gün dolu bir gün boş devam ediyorum canım benim doktor sadece iğneden sonraki gün ilişki olsun dedi saat falan da söylemedi. Valla bende sırf görev gibi olmasın diye 36 saati beklemedim canım 34 35 saat sonra falan oldu:)
Canim me guzel pes pese guzel haberler aliyoruz rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin darasi basimiza sende bizler icin dua et bak hamile kadinin duasi kabul olurmusevet canım pko luyum bende haziranda tp bebek yaptırcaktık para biriktirmeye başlamıştım sonra internette klomen sonrası hamile kalan çok oluyomuş etkisi devam ediyomuş hemen ovulasyon testi sipariş verdim. Eğer bu ay kullanmıyorsan mutlaka değerlendir eminimki yumurtan olacaktır. Aşılamadada bu ilaçlar kullanılıyormuş benim doktorum klomenle %10 sa aşılamada %15 dedi bende direk tüp bebek diye düşündüm. İnşallah rabbim bunların hiç birine gerek kaldırmaz bizleri
Amin inşallah canım allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sizlerde en kısa zamanda güzel haberlerinizi alır bizimle paylaşırsanız.Cani
Canim me guzel pes pese guzel haberler aliyoruz rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin darasi basimiza sende bizler icin dua et bak hamile kadinin duasi kabul olurmus
Canım sen kan tahlili verdinmi bugün idrarda pozitif görmüştünüz merak ettimAmin inşallah canım allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sizlerde en kısa zamanda güzel haberlerinizi alır bizimle paylaşırsanız.
Evet canım doktordan geldim şimdi adet gunumdü bugün 345 çıktı iki gün sonra tekrarlıycamCanım sen kan tahlili verdinmi bugün idrarda pozitif görmüştünüz merak ettim
Tebrik ederim canım Rabbim sağlıklı sihatli bir hamilelik nasip etsin inş zamanı geldiğinde de bebişini kucağına almayı nasip etsin bizede dua et inşEvet canım doktordan geldim şimdi adet gunumdü bugün 345 çıktı iki gün sonra tekrarlıycam
Amin canım Rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu inşallah. ..Aaa
canim masallah ben kacirmisim tebrik ederim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin darasi basimiza insallah
Ay ugrastim o kadar yazamamisim. Canim araya haftasonu girdi takip icin anca pazartesi gidebildim yumurtalar gelismis o yuzden pespese iliski verdi kacirmamak icin bakalim insaallah hayirlisi olur cok umitliyim ruyamdada gordum cok guzel bir kizim olmustu
Sağol canım Allah razı olsun hep burda takipte olcam inşallah sizde mucizelerinize biran önce kavuşursunuz.Tebrik ederim canım Rabbim sağlıklı sihatli bir hamilelik nasip etsin inş zamanı geldiğinde de bebişini kucağına almayı nasip etsin bizede dua et inş
valla gücüm kalmadı artık pes etmek üzereyim hayırlısı olsun ne diyim. sen naptin canım nasılsın senle hikayemiz aynı habersiz bırakma beni sen bana destek oluyorsunBence de cnm bi ay daha bekle aynı dediğin gibi yap belki kendiliğinden olur 1 aydan bişe olmaz en azından denedim uğraştım olmadı aşılama yaptirdim dersin...
Ben herzaman yanındayım canım elimden geldiğince destek olurum tabiki.. pes etmek yok gözde bizim imtihanimiz bu.. bak ben hamile olduguma sewinemedim ya hamileyim diyemiyorum inanirmisin aklimdan bissürü şey geçiyo bu okadar kotu bi duygu ki sewincegim yerde karmaşık duygular yasiyorumvalla gücüm kalmadı artık pes etmek üzereyim hayırlısı olsun ne diyim. sen naptin canım nasılsın senle hikayemiz aynı habersiz bırakma beni sen bana destek oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?