klomen kullananlar varmı?

Klomen yumurta büyütmek için kullanıyor ya ozaman doktor 2 ay üstüste çağırmazdi herhalde ama tabiki yumurtalar gecde olsa çatlaya cak oyüzden testi yaparsanız denk dusebilir

Bence doktorunla konuşmam lazım bi ay daha geçirme 2.ay tutma oranı daha yüksek diye biliyorum olmadı çevrende başka güvendiği n bi doktora gözük

Bence doktorunla konuşmam lazım bi ay daha geçirme 2.ay tutma oranı daha yüksek diye biliyorum olmadı çevrende başka güvendiği n bi doktora gözük
öyle yapayım olmazsa canım bakalım bende kullanmak istiyorum ama doktorun olmaması kötü oldu.birde bu ilacı içerken incir havuç kürünü yapmanın zararı olur mu ki canım bilgin var mı

Ben hiç kür falan yapmadım ama sonuçta hormon ilaçları kullaniyoruz bunlar incir kuru soğan kürü de hormonlari etkiliyor ikisi fazla gelebilir belki bünyeye onuda doktora sorabilirsin aslında

Ben hiç kür falan yapmadım ama sonuçta hormon ilaçları kullaniyoruz bunlar incir kuru soğan kürü de hormonlari etkiliyor ikisi fazla gelebilir belki bünyeye onuda doktora sorabilirsin aslında
aklıma oda geldi canım ondan sorayım dedim hayırlısı olsun bakalım hakkımızda

Hamdolsun iyiyim kuzum sizlerden Bi haber vardır diye hergün bakıp çıkıyorum Allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inş ben klomeni 2 aydır kullanmıyorum 1 ay kullandım 2 yumurta olmuştu biri tutmadı biri biliyosun kist oldu geçen ay klomenin etkisi olur dedi doktorum kullanmadım 2 yumurta olmuş kendiliğinden oda olmadı bu ayda verdi ama kullanmadım oluruna bıraktım sanki içimde heves kalmadı benden daha çok isteyen arkadaşlarım var Allahım onlara nasip et diyorum ibş en kısa zamanda hepinizin göbüşleri bebiş dolar bende sizlerle mutlu olurum kuzum yaa

Burda okudum ben de etki ediyor diyenler vardı ama ümitlenmedim zaten klomen içerken bile 1 yumurta zor büyüyordu içmezken çok zor :)
Evet canım 1 ay klomrn kullanırsan ikinci ayda etkisini gösteriyor benim ikinci ayda klomensiz 2 yumurtam olmuştu doktor 1 ay klomen 1 ay bekleme yapıcaz demişti ama ben bıraktım 1 kez kullandım sende ümidini kesme rabbim büyük vardır bi bildiği

canım benim inşallah olacak bir gün moralini bozma bende kistten dolayı geçen ay kullanamadım ama bu ay kullanayım diyorum bakalım aynı zamanda da inci havuç kürü yapsak fayda edermi çatlamasına bilgin var mı

Soğan küründen kistim eridi incir kürünüde yapmarım ama inciri gidip gelip yedim:)) geçen ay bi etkisi olmadı bilmiyorum ama bal tarçın çörek otu daha mucizeymiş onu iyi biliyorum onu dene bence kuzum

Merhaba arkadaşlar bu topikteydim 3 ay klomen kullandım gebelik oluşmadı bırakınca soğan kürü yaptım ve ovulasyon testi kullandım ve hamileyim. Klomen sonraki aylarda etkisini gösteriyor sakın pes etmeyin. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Soğan küründen kistim eridi incir kürünüde yapmarım ama inciri gidip gelip yedim:)) geçen ay bi etkisi olmadı bilmiyorum ama bal tarçın çörek otu daha mucizeymiş onu iyi biliyorum onu dene bence kuzum
o ne işe yarıyormuş kuzum onu denerim iyiyse valla ne duyuyorsak yapıyuoruz bakalım

evet hatırladım seni canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim bize de dua etmeyi unutma :)

o ne işe yarıyormuş kuzum onu denerim iyiyse valla ne duyuyorsak yapıyuoruz bakalım
Çörek otu ölümden başka her derde deva canım sabahları 1 çay kaşığı çörek otu 1 çay kaşığı tarçın ve 1 tatlı kaşığı balla karıştırıp yeniyomuş çörek otunu iyice çiynenecekmiş Hamile kalan duydum okudum araştır kullan kuzum yan etkisi yok zatin denemeye değer bence hormonlarada çok yüklenmemek lazım her ay klomen anamızı aglatıyo sitres ten başka bi işe yaramadı herşeyin hayırlısı demek vakit saat dolmayınca hepsi boş kuzum yaa

ben sadec hormon tahlillerimi yaptırdım canım eşimde vermedi tahlil.sendeki problem neymiş ben malesef dün gece adet oldum bu ay da klomen kullanıp kullanmamakta kararsızım
Hayirlisi olsun canım demek nasip dilimiş bu ayda bak burda bi arkadas vardı her ay bekle bekle hüsran eşi de tahlil yaptirmiyodu en sonunda ikna etti ve eşinde problem çıktı bence her ay bi umut bekleyen kadar yaptırın tahlillerinizi. Benim her ay yumurtam olmuyordu olanda düşükle sonuclaniodu klomen tedawisiyle hamile kaldım benimde hormonlarimda hiç bi problem yoktu canım.

bende rahim filmini çektireceğim canım bir dahaki aya korkuyorum ama napalım aklımızda kalacağına baktıralım herşeye. eşimi de ikna edeceğim bakalım giderse o da yaptırsın inşallah en kısa zamanda nasip olur bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…