- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #3.361
bende etkisini bir sonraki ay da kullanılmasa dahi gösterdiğini okumuştum canım kaçıncı günü bugün belki geç yumurtlarsın yapmaya devam etBurda okudum ben de etki ediyor diyenler vardı ama ümitlenmedim zaten klomen içerken bile 1 yumurta zor büyüyordu içmezken çok zor :)
Bence doktorunla konuşmam lazım bi ay daha geçirme 2.ay tutma oranı daha yüksek diye biliyorum olmadı çevrende başka güvendiği n bi doktora gözükcanımmmmm iyiyim sen nasılsın bende sizi çok özledim ya sohbetinizi arkadaşlığınızı.umutlar tükenince insan bir kötü oluyor.bende kist olmuştu ya canım ocak ayında adetimin 4.günü gittim doktora kistler yokmuş.bu ayda dün akşam adet oldum canım.klomen kullanıp kullanmamakta kararsızım.doktorumda yok bu hafta pazartesi var o zaman da klomen için geç oluyor.bunu kendimiz alıpta kullansak bitince gitsem ben çünkü doktor 2 ay deneyeceğiz demişti ama kara da veremiyorum
öyle yapayım olmazsa canım bakalım bende kullanmak istiyorum ama doktorun olmaması kötü oldu.birde bu ilacı içerken incir havuç kürünü yapmanın zararı olur mu ki canım bilgin var mıBence doktorunla konuşmam lazım bi ay daha geçirme 2.ay tutma oranı daha yüksek diye biliyorum olmadı çevrende başka güvendiği n bi doktora gözük
aklıma oda geldi canım ondan sorayım dedim hayırlısı olsun bakalım hakkımızdaBen hiç kür falan yapmadım ama sonuçta hormon ilaçları kullaniyoruz bunlar incir kuru soğan kürü de hormonlari etkiliyor ikisi fazla gelebilir belki bünyeye onuda doktora sorabilirsin aslında
Adetin 19. günü bugün canım daha kopkoyu olmadı hiç ovulasyon testi yapacağım bu ay böyle geçecek artık olursa da olmazsa dabende etkisini bir sonraki ay da kullanılmasa dahi gösterdiğini okumuştum canım kaçıncı günü bugün belki geç yumurtlarsın yapmaya devam et
Hamdolsun iyiyim kuzum sizlerden Bi haber vardır diye hergün bakıp çıkıyorum Allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inş ben klomeni 2 aydır kullanmıyorum 1 ay kullandım 2 yumurta olmuştu biri tutmadı biri biliyosun kist oldu geçen ay klomenin etkisi olur dedi doktorum kullanmadım 2 yumurta olmuş kendiliğinden oda olmadı bu ayda verdi ama kullanmadım oluruna bıraktım sanki içimde heves kalmadı benden daha çok isteyen arkadaşlarım var Allahım onlara nasip et diyorum ibş en kısa zamanda hepinizin göbüşleri bebiş dolar bende sizlerle mutlu olurum kuzum yaacanımmmmm iyiyim sen nasılsın bende sizi çok özledim ya sohbetinizi arkadaşlığınızı.umutlar tükenince insan bir kötü oluyor.bende kist olmuştu ya canım ocak ayında adetimin 4.günü gittim doktora kistler yokmuş.bu ayda dün akşam adet oldum canım.klomen kullanıp kullanmamakta kararsızım.doktorumda yok bu hafta pazartesi var o zaman da klomen için geç oluyor.bunu kendimiz alıpta kullansak bitince gitsem ben çünkü doktor 2 ay deneyeceğiz demişti ama kara da veremiyorum
Evet canım 1 ay klomrn kullanırsan ikinci ayda etkisini gösteriyor benim ikinci ayda klomensiz 2 yumurtam olmuştu doktor 1 ay klomen 1 ay bekleme yapıcaz demişti ama ben bıraktım 1 kez kullandım sende ümidini kesme rabbim büyük vardır bi bildiğiBurda okudum ben de etki ediyor diyenler vardı ama ümitlenmedim zaten klomen içerken bile 1 yumurta zor büyüyordu içmezken çok zor :)
canım benim inşallah olacak bir gün moralini bozma bende kistten dolayı geçen ay kullanamadım ama bu ay kullanayım diyorum bakalım aynı zamanda da inci havuç kürü yapsak fayda edermi çatlamasına bilgin var mıHamdolsun iyiyim kuzum sizlerden Bi haber vardır diye hergün bakıp çıkıyorum Allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inş ben klomeni 2 aydır kullanmıyorum 1 ay kullandım 2 yumurta olmuştu biri tutmadı biri biliyosun kist oldu geçen ay klomenin etkisi olur dedi doktorum kullanmadım 2 yumurta olmuş kendiliğinden oda olmadı bu ayda verdi ama kullanmadım oluruna bıraktım sanki içimde heves kalmadı benden daha çok isteyen arkadaşlarım var Allahım onlara nasip et diyorum ibş en kısa zamanda hepinizin göbüşleri bebiş dolar bende sizlerle mutlu olurum kuzum yaa
Soğan küründen kistim eridi incir kürünüde yapmarım ama inciri gidip gelip yedim:)) geçen ay bi etkisi olmadı bilmiyorum ama bal tarçın çörek otu daha mucizeymiş onu iyi biliyorum onu dene bence kuzumcanım benim inşallah olacak bir gün moralini bozma bende kistten dolayı geçen ay kullanamadım ama bu ay kullanayım diyorum bakalım aynı zamanda da inci havuç kürü yapsak fayda edermi çatlamasına bilgin var mı
o ne işe yarıyormuş kuzum onu denerim iyiyse valla ne duyuyorsak yapıyuoruz bakalımSoğan küründen kistim eridi incir kürünüde yapmarım ama inciri gidip gelip yedim:)) geçen ay bi etkisi olmadı bilmiyorum ama bal tarçın çörek otu daha mucizeymiş onu iyi biliyorum onu dene bence kuzum
evet hatırladım seni canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim bize de dua etmeyi unutma :)Merhaba arkadaşlar bu topikteydim 3 ay klomen kullandım gebelik oluşmadı bırakınca soğan kürü yaptım ve ovulasyon testi kullandım ve hamileyim. Klomen sonraki aylarda etkisini gösteriyor sakın pes etmeyin. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Dualarım sizinle çok şükür hiç inancımı kaybetmedim sizde kaybetmeyin.evet hatırladım seni canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim bize de dua etmeyi unutma :)
Çörek otu ölümden başka her derde deva canım sabahları 1 çay kaşığı çörek otu 1 çay kaşığı tarçın ve 1 tatlı kaşığı balla karıştırıp yeniyomuş çörek otunu iyice çiynenecekmiş Hamile kalan duydum okudum araştır kullan kuzum yan etkisi yok zatin denemeye değer bence hormonlarada çok yüklenmemek lazım her ay klomen anamızı aglatıyo sitres ten başka bi işe yaramadı herşeyin hayırlısı demek vakit saat dolmayınca hepsi boş kuzum yaao ne işe yarıyormuş kuzum onu denerim iyiyse valla ne duyuyorsak yapıyuoruz bakalım
Hayirlisi olsun canım demek nasip dilimiş bu aydaben sadec hormon tahlillerimi yaptırdım canım eşimde vermedi tahlil.sendeki problem neymiş ben malesef dün gece adet oldum bu ay da klomen kullanıp kullanmamakta kararsızım
bende rahim filmini çektireceğim canım bir dahaki aya korkuyorum ama napalım aklımızda kalacağına baktıralım herşeye. eşimi de ikna edeceğim bakalım giderse o da yaptırsın inşallah en kısa zamanda nasip olur bizedeHayirlisi olsun canım demek nasip dilimiş bu aydabak burda bi arkadas vardı her ay bekle bekle hüsran eşi de tahlil yaptirmiyodu en sonunda ikna etti ve eşinde problem çıktı bence her ay bi umut bekleyen kadar yaptırın tahlillerinizi. Benim her ay yumurtam olmuyordu olanda düşükle sonuclaniodu klomen tedawisiyle hamile kaldım benimde hormonlarimda hiç bi problem yoktu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?