- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
çok sağol canım inşallah olur bakalım yarın ne diyecek 2 günde bir de çağırıyormuş sanırım ne kadar geliştiğini görmek için.inşallah hayırlı haberlerini olur kızlar sizin için dua ediyorum . doktorunuz büyük ihtimalle 12. Gün ilişki önerir 13.günde catlatma ignesi 36 saat sonra iliski bu şekilde olcak sanırım inşallah hayirlisi olur diyorum
Aminn canimmm inşallah.. hakkımızda hayırlısı diyorum ama gerçekten heyecanlaniyorm düşündükçe ve kendimi kaptirmaktan korkuyoruminşallah hayırlı haberlerini olur kızlar sizin için dua ediyorum . doktorunuz büyük ihtimalle 12. Gün ilişki önerir 13.günde catlatma ignesi 36 saat sonra iliski bu şekilde olcak sanırım inşallah hayirlisi olur diyorum
ilaçtan olabilir o zaman canım yumurtlamayı bir iki gün öne almış olabilir ilaç.yaşayarak göreceğiz o zaman :)Kizzz aynen benim de bu ay adetim erken bitti normalde 5 gün sürer 6 güne bile sarkardi damla damla ama 3 gün surdu 4 gün bitti anlamadım hatta ayyy hayali her şeyi çok güzell yaa
bende valla.bir tarafım diyor kaptırmak kendini üzülürsün sonra bir yanım diyor hep düşün ki olsun olduğunu hayal etmekten bile alamıyorum kendimi.Aminn canimmm inşallah.. hakkımızda hayırlısı diyorum ama gerçekten heyecanlaniyorm düşündükçe ve kendimi kaptirmaktan korkuyorum
Kuzum.ben ilk defa kullanıyorum bu ilacı yani geçen adetıme bi etkisi olmaz ki 5. Gun kullanmaya başladık neyse bakalım doktora gidince öğreneceğiz hepsini yarn bana mutlaka haber verilaçtan olabilir o zaman canım yumurtlamayı bir iki gün öne almış olabilir ilaç.yaşayarak göreceğiz o zaman :)
o da doğruya canım benim aklımda adetkende kullandık sanıyorum kafayı yedim galiba :)Kuzum.ben ilk defa kullanıyorum bu ilacı yani geçen adetıme bi etkisi olmaz ki 5. Gun kullanmaya başladık neyse bakalım doktora gidince öğreneceğiz hepsini yarn bana mutlaka haber ver
Aynıyız kuzummm inan dün çok dua ettim Rabbim kabul etsinn inşallah böyle kendimi hiç anne olamicakmisim gibi hisssrdiyirim çocuğu olanlara imrenerek bakiyom hele bide ilk denemede şak olanlara da bide korunurken olanlara bi kaç arkadaşım öyle kaldi hemde ben isterKen kendimi öyle eksik ve yetersiz hissetmemiştim hiçbende valla.bir tarafım diyor kaptırmak kendini üzülürsün sonra bir yanım diyor hep düşün ki olsun olduğunu hayal etmekten bile alamıyorum kendimi.
Kizz bazen aklımı yitirdim heralde diyorum çok normal bunlar bde hamilesin dediğini duysak şu doktorun odada kafayi siyirmazsam iyidir heyecandano da doğruya canım benim aklımda adetkende kullandık sanıyorum kafayı yedim galiba :)
bende 10 gün önce falan yaşadım resmen bir çöküş sorma.eltimin hamile olduğunu öğrendim 3.ye. hemde korunduğu halde olmuş istememiş çok üzülmüş falan.ben nasıl oldum yanında anlatamam.eksik hissettim kendimi çok.belli etmedim tabi onlara çünkü üzüntümle sevinecek karakterdeler.bizim de eşimle hayalimiz vardı hep olursa eğer 3 çocuk olsun falan diye ama kendi hayalini başkasının yaşadığını görünce üzülmemek imkansız.Aynıyız kuzummm inan dün çok dua ettim Rabbim kabul etsinn inşallah böyle kendimi hiç anne olamicakmisim gibi hisssrdiyirim çocuğu olanlara imrenerek bakiyom hele bide ilk denemede şak olanlara da bide korunurken olanlara bi kaç arkadaşım öyle kaldi hemde ben isterKen kendimi öyle eksik ve yetersiz hissetmemiştim hiç
Bende kimseye belli etmiyorum ama üzülüyorum içten içe anneme bile yeni yeni dedim üzüldüğümü oda uzuluyo bana ama napayim elden gelen bişey yok işte kuzum Rabbim de bize bu sınavı yazmışbende 10 gün önce falan yaşadım resmen bir çöküş sorma.eltimin hamile olduğunu öğrendim 3.ye. hemde korunduğu halde olmuş istememiş çok üzülmüş falan.ben nasıl oldum yanında anlatamam.eksik hissettim kendimi çok.belli etmedim tabi onlara çünkü üzüntümle sevinecek karakterdeler.bizim de eşimle hayalimiz vardı hep olursa eğer 3 çocuk olsun falan diye ama kendi hayalini başkasının yaşadığını görünce üzülmemek imkansız.
aynen bunları ara ara bende yaşıyorum ama yinede şükür ediyorum benden daha zor durumda olanlar var en azından bi umidim var diyorum öyle insanlar varki doktorlar direk yüzlerine siniz asla çocuğunuz olmaz diyor birde onları düşümek lazım bu yüzden kendinizi üzmeyin sitresten kesinlikle uzak olmalısınız bu dönemde misal ben geçen ay sizin gibi klomen tedavisi uyguladım herşeye pozitif bakmaya çalışıyordum hatta daha catlatma ignesi yaptirmadan önce kendi kendime nefes alırken evet işte bu ben hamileym hisedi yorum diyordum ve oylede oldu inanç yeterlibende 10 gün önce falan yaşadım resmen bir çöküş sorma.eltimin hamile olduğunu öğrendim 3.ye. hemde korunduğu halde olmuş istememiş çok üzülmüş falan.ben nasıl oldum yanında anlatamam.eksik hissettim kendimi çok.belli etmedim tabi onlara çünkü üzüntümle sevinecek karakterdeler.bizim de eşimle hayalimiz vardı hep olursa eğer 3 çocuk olsun falan diye ama kendi hayalini başkasının yaşadığını görünce üzülmemek imkansız.
aynen canım inan bana senin daha çok isterim bu ay güzel haberler almanı.inşallah olurBende kimseye belli etmiyorum ama üzülüyorum içten içe anneme bile yeni yeni dedim üzüldüğümü oda uzuluyo bana ama napayim elden gelen bişey yok işte kuzum Rabbim de bize bu sınavı yazmış
böyle konuştukça bize umut oluyorsun canım ya Allah razı olsun senden :) burda kafamızı dağıtıyoruz en azından dertleşiyoruz.etrafımda kimse yok içimi dökecek beni anlayacak.iyi ki varsınız :)aynen bunları ara ara bende yaşıyorum ama yinede şükür ediyorum benden daha zor durumda olanlar var en azından bi umidim var diyorum öyle insanlar varki doktorlar direk yüzlerine siniz asla çocuğunuz olmaz diyor birde onları düşümek lazım bu yüzden kendinizi üzmeyin sitresten kesinlikle uzak olmalısınız bu dönemde misal ben geçen ay sizin gibi klomen tedavisi uyguladım herşeye pozitif bakmaya çalışıyordum hatta daha catlatma ignesi yaptirmadan önce kendi kendime nefes alırken evet işte bu ben hamileym hisedi yorum diyordum ve oylede oldu inanç yeterli
böyle konuştukça bize umut oluyorsun canım ya Allah razı olsun senden :) burda kafamızı dağıtıyoruz en azından dertleşiyoruz.etrafımda kimse yok içimi dökecek beni anlayacak.iyi ki varsınız :)
Canimm bize umut oluyosun valla ne mutlu sana ki bebisin gelmiş hosgelniş inşallah sağlıkla kucağına da alırsın amin bize de dualarin esirgeme klomeni ilk ay kullanmada mi hamis kaldinaynen bunları ara ara bende yaşıyorum ama yinede şükür ediyorum benden daha zor durumda olanlar var en azından bi umidim var diyorum öyle insanlar varki doktorlar direk yüzlerine siniz asla çocuğunuz olmaz diyor birde onları düşümek lazım bu yüzden kendinizi üzmeyin sitresten kesinlikle uzak olmalısınız bu dönemde misal ben geçen ay sizin gibi klomen tedavisi uyguladım herşeye pozitif bakmaya çalışıyordum hatta daha catlatma ignesi yaptirmadan önce kendi kendime nefes alırken evet işte bu ben hamileym hisedi yorum diyordum ve oylede oldu inanç yeterli
böyle konuştukça bize umut oluyorsun canım ya Allah razı olsun senden :) burda kafamızı dağıtıyoruz en azından dertleşiyoruz.etrafımda kimse yok içimi dökecek beni anlayacak.iyi ki varsınız :)
inanmak isityorum aslında olacak diyorum ama bir yanımda üzüleceğimi söylüyor iki arada kaldım.bir de baş dönmesi yapmışmıydı bu ilaç sizde benim baş dönmem çok oluyor ya kanda düşük çıktı ondan mı bilemedim.aynen bunları ara ara bende yaşıyorum ama yinede şükür ediyorum benden daha zor durumda olanlar var en azından bi umidim var diyorum öyle insanlar varki doktorlar direk yüzlerine siniz asla çocuğunuz olmaz diyor birde onları düşümek lazım bu yüzden kendinizi üzmeyin sitresten kesinlikle uzak olmalısınız bu dönemde misal ben geçen ay sizin gibi klomen tedavisi uyguladım herşeye pozitif bakmaya çalışıyordum hatta daha catlatma ignesi yaptirmadan önce kendi kendime nefes alırken evet işte bu ben hamileym hisedi yorum diyordum ve oylede oldu inanç yeterli
Kizzz biz senle aynı şeyleri mi düşünüyoruz aynı işliyor bizim işlevlerböyle konuştukça bize umut oluyorsun canım ya Allah razı olsun senden :) burda kafamızı dağıtıyoruz en azından dertleşiyoruz.etrafımda kimse yok içimi dökecek beni anlayacak.iyi ki varsınız :)
:) yok canım malesef gelmedi düşük yaptim gecen ayın 21 de ama inanıyorum olcak bu ay da aynı şeyleri hissediyorum bakalım inşallah bu ayda yanılmamCanimm bize umut oluyosun valla ne mutlu sana ki bebisin gelmiş hosgelniş inşallah sağlıkla kucağına da alırsın amin bize de dualarin esirgeme klomeni ilk ay kullanmada mi hamis kaldin
Bende de ara ara yapıyo şiddetli olmasa da yan etkileri heralde kuzumminanmak isityorum aslında olacak diyorum ama bir yanımda üzüleceğimi söylüyor iki arada kaldım.bir de baş dönmesi yapmışmıydı bu ilaç sizde benim baş dönmem çok oluyor ya kanda düşük çıktı ondan mı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?