Klomen kullananlar yardım

Mabel0090

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
466
552
103
kızlar bana klomenle yumurta çatlatma başlatılacaktı adetin3 günü gel dedi doktorum ve tatile gitti için başka doktora yönlendirildim oda EGO’su yüksek biri çıktı hiç nasılkullancamı bile anlatmadı
Adetli ilken mi başlıcam aç tok bi yardımetseniz Pazartesi kendi doktoruma kavuşcam..

Genelde adetin 3. Günü felan başlanıyor
Sabah 1
Akşam 1
Tok karına
Ama kişiden kişiye göre değişiyor. Burada günde 1 tane içeni de gördüm yanlış hatırlamıyorsam günde 3 içeni de o yüzden tekrar doktor ile iletişime geçip sormanız en doğrusu.

Vajinismus geçmişim var dediğim halde nefes alıp vermeme dahi müsade etmedi..boşa uğraşma ya aşılama ya direk tüp bebek bugün hemen başlamamız lazım oyalanma dedi eşimle görüşeyim diyorum gözünde o ışıkyok senin diyor ben sadece doktorum gelesiyle ilacımı yazmasını istedim halbuki ..

Allah razı olsun cvp için sabah akşam dedi yanında ki sekreteri kendi tenezzül etmedi..ne zaman içilecek bilememiştim adetli iken demek saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…