Klomen Kullananlar Yardım

hadı bakalım hayatım ınsallh hamıle kalırsında bu sefer doktora
bebek ıcın gıdersın keseyı falan gormeye ahhh ahhh allahım
ogunlerı nasıp eder ınsallh bır an once:Saruboceq:

inş cnm amn dormm amiiiiiiiçnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn o gnleri düşündkçe içim kıpır kıpır oluyo cnm bn msnye geççom ordn konuşalıım sen beni ekleştn heralde dimi

evet canım ekledım acık zaten bnmkı actıgında gorurum

canım sende cevrım dısı gorunuyon zaten sana ozel msj gonderdım
bak oraya gorurusun

insalalh bnm bi dıs gebelik gecmişim var tek tüpüm alındı yumurtlama sorunum yok sadece yumurta sayısını arttırıp sansı artırmak için basladık insallh hemen olur olamzsada kısmet allh her isteyene nasip etsin

amın canım ınsallah allahdan umıt kesılmez ben ınanıyorum o her kulunu cok sever.er ya
da gec bızlerı kavusturacak yavrularımıza.bnde de pco sendromu var bılseydım onceden
baslardım tedavıme ıkı yıllık evlıyım yenı ogrendım pco oldugumu 4 ay falan oldu.pco
olupta hamıle kalanlarda var ama ben sansız olanlardanımsenağlama.allah cok buyuk
ben ınanıyorum bır gun kavusturacak bebıslerımıze bızı....buna ınanıyorum...

merhabalar kızlar.bugun,salı,carsamba gunlerı doktorun verdıgı gunler yanı
calısma gunlerım:kedi:ne olur bana dua edın cok ıhtıyacım var dualırınıza
ınsallah bu sefer olur yarabbım ne olursun ver artık bebısımı:Saruboceq:

kızlar yaklasık 4 gunden berı kımseler acmıyor
umarım kotu bır sey yoktur kımsede:uhm:

ıyıyım canım bnm de calısmalar
sona erdı bakalım ne olacak
normalde aralıgın 4 unde
hastalanmam gerekıyor
hayırlısı artık.hafta sonu gorusmek uzere
opuyorumnanaktan

ıyıyım canım evet bılıyorum hayatım.
sedece sen degıl kımseler gıremıyordu.
ısler sorumluluklar calısmalar vb...
sebeplerden kımseler gıremedı bu hafta
umarım hafta sonu herkes gırer.bnde
bıldıgın gıbı calısmlar bıttı 4 kasımı beklıyecem
artık takdır allahın.sen neler yaptın ne durumdasın

inş hayrlı haberini alırz cnm yha bende ne olsun işte gün aşırı çalışmalara devm 28 kasımı bekliyrm bende 1 aralığa randevu aldım ozamn hastalansmda hastalnmsmda gtjm doktora inş hastalnmm ve hamiş çıkarm doktora gittiğimde

ınsallah canım ınsallah.ne guzel olur allah hayırlısını
versın ılk once saglıklı ve hayırlı bebeısler.allah gonlune
gore versın.opuyorumnanaktan

arkadaşlar yardım edn bugn misafrlerm vardı az önce gttiler şimdi ewi süpürürkn grdm küçük çock şu avatarımdaki velet :) koltuğuma tükenmez kalemle yazmış koltuklarıda turuncu olduğu gibi belli oluyor sizce nasıl çıkar lok die bi detarjn var onunla sildjm ama olmadı sizce nasıl çıkr

koltugun derı mı canım eger kı derıyse sakın herhangı bır detarjan bır sey kullanma
rengı atabılır.derılere ozel ılaclar var temızlaemek ıcın.bn de derı koltugum var
krem rengı ben ozel ılac aldım onlar ıcın.eger kı normal kumas veya suvet kadıfe
tarzındaysa camasır suyu harıc herseyı kullanabılırsın.bnce bıraz kullanacagın ılacdan sık
beklet 5-10 dk.sonra temızle.hemn cıkmayabılır ama hergun az az sılınce yavas
yavas gıder

cnm hiç bişiye gerk kalmadı nette gezerkn buldum ılk süte bir kaç damla limon damlattım hmn ıktı leke kalmadı bu arda koltuuğum kumş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…