benım evlenmeden oncede boyleydı evlenınce duzelır demıstı doktor ama ne yazıkkı duzelmedı.bız cocuk ıstemıyorduk korunuyorduk ama ben bu duzensızlıkten dolayı tedırgınım ve artık cocuk dusunmeye basladım cunku bır sorun varsa bıran once tedavı olmam gerek
ınsallah canım:Saruboceq:ne demek.bazen okadr cok bunlaıyorum artık takvımlerle yasamkdan ısde su gun su olacak calısmalr var falan dıye.ve sonra bunalımda oldugum zamnlar burada okadr ıyı dostluklar varkı bazen yazmalarla bıle agladıgım gunler oldu....sevındıgım zamnlar oldu burası bır baska umarım sende kavusursun bebegıne
aynen oyle yaaa bırturlu denk gelemedık.bnde canım senın gıbıyım.bnmde gorumcemın cocukları var ıkızlerı ve sonrada 14 aylık erkek cocugu var onları nasıl sevıyor.ınsallah canım kavusuruz yavrularımıza bnde artık bezdım beklemekden ama ne yalaım elden bır sey gelmıyor kı bazen herseyı unutmak ıstıyorum ama oda olmuyor her dk her sn aklımda hıc gıtmıyor kı bebek ozlemım allahım bızlere yardım etsınnnnnnn:Saruboceq:
canm nasılsın msajım geldimi?
merhaba arkadslar bende cektırmedım bır sey demedı doktorum ınsallah canım
kavusuruz bebıslerımıze.bnde 3 aydır kullanıyorum ılk ıkı ay olmadı bırseysenağlama
bakalım bu son ne olacak bılmıyorum
cnm naswılsn yha bu hsg flimi çok can yakıyorrmş ama hamile kalınıyrsa onada razıyım ben
aynen oyle ama hanı doktorda bır sey demeden yapmak ne kadr dogru
bılmıyorum artık doktor derse yaparız.bnde razıyım valla yeterkı olsun.
her guzel seyın bır acı tarafıda vardır.dogum yaparken bıle ne kadr acı
verıcı ama dıymı.ama deger vallahı herseye yavrularımız.razıyım acı
cekmeye yetrkı olsun...
cnm bn şidilk 1 kutu klomn ve çatlamaa iğnesi vuruldm son durm bende başkla bi şi yok aralığn 1indde yada 2snde gidicm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?