Klomen Kullananlar Yardım

bnce hmn gt doktora bnmde ilk adet olduğumdmdn beri hep düznszlk vardı gitmştm doktrlara ama kız olduğum için fazla bişi yapanmadılr ewlndktn 8 ay sonra adet düzenszliği için gttm doktora b ir anh önce tedavm olsn bebişimde olsn die çünkü çok istiyorm hormn tahlili yapıldı yumurtlamm düşüktü bunun için 5 ay hap kullandm cyclo-progynova dide bi hap bunla brlkte hep düzenli oldum ekmde doktor herşy çok normel dedi bebek tedavisi için klomen folk asit klomn bitncede çatlatma iğnesi verdi önümzdeki ayA hamile gelirsn dedi yani kasım için ama bn ne yazıkki hastalndm çok kötü bi gn geçirdm bn bu ay gtmdm bida dHA sonra gtjm aralığn 1 yada 2si giderm diorum ama bnce sen br an önce gt tam 9 aydır hergn hap içti daha bişi yok kucağımda hee bu arada düzenszlk için hap kullndm dedim yha 5 ay ekmde hap kullanmdn tm günmde oldum yani o hap bni düzene soktu yani bu ay için bakalım önmzdeki ay ne zamn oljm inş olmamda yani sende bir an önce gt derrm

cnm naslsn bi görüşmdk bende sen gibiyi artık aklım tarh tutmktn allk bullak oldu eşime hadi işimize bakalım demktn yern dibine girr oldum utncmdn alklahım ne kadr zormuş daha fazla beklemeye tahammülm kalmadı artık yha çevremde hep bebk var hamş var en yakınmda hmn yn dairemde eltn bebeği var onu nasıl sevdklerini gördükçe içim gidio hele bide eşimde sewdiğç zamn işte ozamn beynmdn vurulmuş gibi oluyorum sanki bnm yüzmdn oda hiç baba olamıckmş gibi gelio allahm yaredım et bize

aynen oyle yaaa bırturlu denk gelemedık.bnde canım senın gıbıyım.bnmde gorumcemın cocukları var ıkızlerı ve sonrada 14 aylık erkek cocugu var onları nasıl sevıyor.ınsallah canım kavusuruz yavrularımıza bnde artık bezdım beklemekden ama ne yalaım elden bır sey gelmıyor kı bazen herseyı unutmak ıstıyorum ama oda olmuyor her dk her sn aklımda hıc gıtmıyor kı bebek ozlemım allahım bızlere yardım etsınnnnnnn:Saruboceq:

canm nasılsın msajım geldimi?

merhaba,
bende uc ay klomen kullandim. Bazen ara vererek. Bu ay klomen kalarak hamile kaldim. iki ay önce hsg filmi cektim. Normal cikti ama doktorumun söyledigine göre hsg filmi ceken her 10 kisiden 8 hamile kaliyormus. bende 1 ay sonra hamile kaldim. Herkese cekmelerini öneriyorum.
hepinizin cok yakinda hamile kalmaniz dilegiyle

mrhaba arkadaşlar bende bu ay klomen kulanacam hsg filimi nedir niye çekiliyo ben pek bilmiyorum allah tüm isteyenlere versin inşallah

merhaba arkadslar bende cektırmedım bır sey demedı doktorum ınsallah canım
kavusuruz bebıslerımıze.bnde 3 aydır kullanıyorum ılk ıkı ay olmadı bırseysenağlama
bakalım bu son ne olacak bılmıyorum

ıyıaksamlar arkadım nasılsın kkkk,ne zamndan berı denk gelmeıyoruz ıyımısın ne var ne yok bakalım

cnm naswılsn yha bu hsg flimi çok can yakıyorrmş ama hamile kalınıyrsa onada razıyım ben

cnm naswılsn yha bu hsg flimi çok can yakıyorrmş ama hamile kalınıyrsa onada razıyım ben

aynen oyle ama hanı doktorda bır sey demeden yapmak ne kadr dogru
bılmıyorum artık doktor derse yaparız.bnde razıyım valla yeterkı olsun.
her guzel seyın bır acı tarafıda vardır.dogum yaparken bıle ne kadr acı
verıcı ama dıymı.ama deger vallahı herseye yavrularımız.razıyım acı
cekmeye yetrkı olsun...

cnm zate doktr demdn asla öle bişi yapmm doğmdada acıyı sçekçon ama bebşleri aldığımzda btn acılar diner

tabıkıde oyle annem hep soyle der bana gok gurultusu gıbı gelıyor ve gecıyor.
sonra aldıgın zamn kucagına her sey unutuluyor dıye sen ne zamn gıdecektın
doktora unuttum kusura bakma ne asamadasın

cnm bn şidilk 1 kutu klomn ve çatlamaa iğnesi vuruldm son durm bende başkla bi şi yok aralığn 1indde yada 2snde gidicm

bnde yarın ilk kez baslıyorum klomne hadi hayırlısı bnm doktor igneyi pek uygun görmüyo sakıncaları cok diyo bide olabilecek gebeligi bile engelliyo dedi rahim filimde hiç korkulacak bisey degil ben agrı kesici bile almadan cektirdim 15 sn lik bir adeet agrısı düsünün o kadar sadece

cnm bn şidilk 1 kutu klomn ve çatlamaa iğnesi vuruldm son durm bende başkla bi şi yok aralığn 1indde yada 2snde gidicm

hadı bakalım hayatım ınsallh hamıle kalırsında bu sefer doktora
bebek ıcın gıdersın keseyı falan gormeye ahhh ahhh allahım
ogunlerı nasıp eder ınsallh bır an once:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…