Klomen Kullananlar Yardım

ya ben 5 aydır evlıyım ben 7 agustosta hastalandım daha sonra 29 eylulde daha sonra 10 kasımda sence bır sıkıntımı var

bnde agustosun 17 sonra eylulun 7 sı sonra ekımın 8 ı sonrada kasımın 5 ınde oldum.doktorum sormusdu ne zamnlar hasta oldun falan dıye soylemısdım oa bnde bır sey dememısdı bana.egerkı ıcın rahat eymeyecekse gıt jınrkologa.ama bnmkılerde hemen hemen senın gıbı bana

canım yazmam mı cavap yazdım tabıkıde sorun var sıtede gunlerdır bnm yazdıklarım bıle gec gelıyor bana bazen yazdıklarımı bıle zor takıp edıyorum....

pekı sende bu durum cocuk olma durumunu etkıledımı hamılelıgı etkılermı yada sana ılac falan vermedımı

canım ben 2 yıllık evlıyım ılk 1 bucuk yıl boyunca normal yollarla denedık ama olmadı:çok üzgünüm:ve daha sonra yanı bun dan 4 ay once doktora gıttım ve bana polıstık teshısı koydu ve cocuk da ıstedıgım ıcın bana 3 aylık bır tedavıye basladı 2.ayı devırdım malesef bır sey olmadı bu ay 3.ayım yanı son ayım olmazsa tekrar tedevılere devam bnm bu.ama pcolu olan kısıler genelde 3 ay veya 4 ayda bır gorenler bazende haplarla olan lar var hattda hamıle kalanlar bıle var ama bbek ıstıyorsan bnce ılk once normal yollarla dene 1 yıl boyunca olmazsa doktora gıt.zaten doktorlarda 1 yıl deneyın dıyor umarım yardımcı olmusumdur sana

tesekkurederım yardımcı oldun ama yınede bıraz moralım bozuldu....inş bende oyle bır sıkıntı yoktur..Allah sizede tez zamanda bir bebiş nasip eder inş.

amın canım amın nedıyeyım artık ısım allaha kaldı artık obılıyor goruyor ne kadr cok bebek ozlemı cektıgımı artık hayırlısı dıyorum...

canım olur ınş.bende en kısa zamanda bır doktora gıtmeyı dusunuyordum sımdı kesın karar verdım.zaten bızde bıraz sıkıntı olabılır sanırım cunku yumurtlama gunlerımızde duzensız sanırım.

benım evlenmeden oncede boyleydı evlenınce duzelır demıstı doktor ama ne yazıkkı duzelmedı.bız cocuk ıstemıyorduk korunuyorduk ama ben bu duzensızlıkten dolayı tedırgınım ve artık cocuk dusunmeye basladım cunku bır sorun varsa bıran once tedavı olmam gerek

dogru soyluyorsun tabıkı tıptada boyle zaten erken teshıs hayat kurtarır.gıt baktır.bana da oyle dıyorlardı ama olmadı bnm de sonra da bu pco belası sardı benı yaklasık ıkı aydan berı klomen kullanıyorum tık yok bu son ayım bakalım ne olacak

canım inş olur hemde kloman kullananlarda genelde ıkız bebek oluyormus inş olur canım inş bende sıkıntı yoktur senınde bır an once olur.bence buyuk ıhtımal bana klomen verebılır doktor.

canım bırde esımın tarafıda ıkız ler coookkkk bakalım artık ıkız mı dorduzmu bılemem artıkkaydirigubbakcemile3

ben gercekten hıssedıyorum olacak bak hemde ıkız olacak ben yenı uye oldum bu sayfaya gercekten sızınle konusunca bendede bazı seyler netlestı asagı yukarı aynı sıkıntımız bende persembe en gec pzt gıdıcem doktora.

sanırım hıslerın kuvvetlı senın bnde malesef oyle bır marıfetım yok allah vermemıs bana..:çok üzgünüm:ınsallah canım umarım bır seyın yokdur:Saruboceq:

umarım yoktur.cok tesekkur ederım yardımların ıcın.yıne gorusuruz.hayırlı haberlerınıde duyarız umarım.

ınsallah canım:Saruboceq:ne demek.bazen okadr cok bunlaıyorum artık takvımlerle yasamkdan ısde su gun su olacak calısmalr var falan dıye.ve sonra bunalımda oldugum zamnlar burada okadr ıyı dostluklar varkı bazen yazmalarla bıle agladıgım gunler oldu....sevındıgım zamnlar oldu burası bır baska umarım sende kavusursun bebegıne

hsg cektirdiniz mi arkadaslar.ben bir ay klomen kullandım.yumurtalarımı çok geliştirmiş.birisi çatlayamadı.23mm kist olusturdu.pazar günü adet günüm.bu ay hiçbi ilaç kullanmadım.bakalım nolcak?olursam hsg cektirmeyi düşünüyorum ama korkuyorum...

arkadaşlar bende klomen sonrası iğnemi vurdurdum. şimdi ay sonunu bekleyeceğim regl dönemi için. sizlerde benim için dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…