evanur cnm nasılsn biliyormusun buqn 6 gün oldu hala hastalanmadım çok heyacanladm p.tesi günü test yapıcm dua edn bnm için arkadşllar bu arada benm pcmi resmleri gösstermio sitedemi bişi var
evanur cnm nasılsn biliyormusun buqn 6 gün oldu hala hastalanmadım çok heyacanladm p.tesi günü test yapıcm dua edn bnm için arkadşllar bu arada benm pcmi resmleri gösstermio sitedemi bişi var
ayyy canım bnm cok sevındım vallahı.dualarım senınle.uzulme testde negatıf
cıktı dıye.bazen ıdarar testınde bellı olmuyor.en ıyısı bnce doktora gıtmen.
bnde normalde 4 unde adet gunumdu olmadım.bugun olacak gıbı degılım.
bende ne adet belırtısı nede hamılelık belırtısı var ne oluyor bana anlamadım.
bnde bugun sabah ıdrar testı yaptım bnmde negatıf.hayırlısı artık.ınsallah
bu sefer olmusdur bebıslerımız bızımledır.ınsallah allahımmmmmm:Saruboceq:
cnm inş inş bizimledr bebşlermz ben çarşamba gününe randevu aldım bakalım nedick doktorum dua edelm cnm hep dua edelim:CüvCüv:inş bzde böle olurz
çok çok heyacnlıyım 2 gndr bebişime mektuplr yazıyorum hem yazıorm hem ağlıyorm günn brnde bebişin byünce okutucm ona nasıl onu beklediğimzi anlasın bize değer versn die
canım bnm ınsallah ınsallah.ne gıbı belırtılerın var.bnde ne adet belırtısı nede
hamılelık belırtılsı var anlayacagın ot gıbıyım.ınsallah bebeıslerımız bızımledır.:Saruboceq:
cnm bendede ne adet belrtisi nede hamilelik belirtisi var sadece akıntım var biraz brde bu sabh belime kramplar grdi ama bana bu bazaen olurduzate bakalım çarşmba gününü sabırszlıkla bekliyorm hayırlısı belki allahım artık bizede annelk duygusunu bu sfer tattıracaktır inş rabbm büyk
cnm bendede ne adet belrtisi nede hamilelik belirtisi var sadece akıntım var biraz brde bu sabh belime kramplar grdi ama bana bu bazaen olurduzate bakalım çarşmba gününü sabırszlıkla bekliyorm hayırlısı belki allahım artık bizede annelk duygusunu bu sfer tattıracaktır inş rabbm büyk
evanur çok umut bağlama cnm bak benm 8 gün geçti ama buqn hastalandm çok morelm bozuk hayrlıısı diorm artık takmıyorm
aaaa :1shok:cok sasırdım.bnm de morelım bozuldu vallahı.ama bırde soyle dusunuyrm
belkı hayırlı olmayacaktı olsaydı artık hayırlısı allahdan uzulme canım bugunlerde
gececek.bnada sımdı adet belırtılerı vurmaya basladı ne zamn ayaklarım soguksa ve
ayaklarım cekılırse ozamn ben hasta oluyorum daha olmadım ama sabah mutlaka
olurum bndende gectı artık bu ay ne yapalım kısmet degılmıs takma zaten artık
kafana okadr zaten bu kadr cok taktıgımız ıcın olmuyor yaaa.artık hayırlısı allahdan
ne dıyeyım olmadı ısde bu ay artık umuduumuz bır daha kı aya baklaım
kızlar benimde çarşamba günü belli olacak iğne mi falan oldum progestan kullandım biteli bugün dördüncü günüm 1hafta içinde adet olmazsan bebiş var demektir dedi doktorum.ara ara midem kalkıyo bide aşırı duygusal oldum mide bulantısı üşütmüşte olabilirim çok ümitlenmek istemiyorum duygusallıkta beklemekten sanırım...yani öyle düşünmek istiyorum olumsuz bişey olursa yıkılmak istemiyorum hazırlıklı olmak istiyorum..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin çabalarımızı boşa çıkartmasın...
kızlar benimde çarşamba günü belli olacak iğne mi falan oldum progestan kullandım biteli bugün dördüncü günüm 1hafta içinde adet olmazsan bebiş var demektir dedi doktorum.ara ara midem kalkıyo bide aşırı duygusal oldum mide bulantısı üşütmüşte olabilirim çok ümitlenmek istemiyorum duygusallıkta beklemekten sanırım...yani öyle düşünmek istiyorum olumsuz bişey olursa yıkılmak istemiyorum hazırlıklı olmak istiyorum..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin çabalarımızı boşa çıkartmasın...
cnm inş hamilesndr ama bütün belrtilerin psikolojkte olablir çok umutlanma kendi haline bırk hoş ben nekadr böle desmde boş takmadn umutlanmadn olmuyr ama sonra bnm gibi yıkıntı yaşamanı istemem enkazı kaldırmk çok zor oluyor çnkü oln eşlerimize oluyr bundn sonaki kararım bnm dünnya çocuk üzerine kurulmadı biz birbirimize yetrz dicm ve hayatıma bakcm ve inş beceririm hepimz için hayrlısı allah ne derse o olur o ol derse olur olma derse olmz hakkımzda hayırlısı neyse o olsu be konuda o kadr çok yazılckşey varki en kısası bu daha ne diyelm bizim kaderemzde bu bizlern sınavlarıda bu inş isyn etmedn kaarşı gelmedn rabbimize geçeblirz bu zorlu sınavdn rabbim kimseyi evlatlıksızla sınamasın inş
valla cnm haklısın hayrlı değlmş demk ama bu sabh uyandığımda tam bi şok yaşadım yani ağla ağla cnm çıktı bi ara resmn fenaşlştm gibi oldu nefs alamasdm eşim zor saknleştrdi buqüm zehr gibi daha dün akşm netten bebek odası takımlarına baktım ilk defa eşimle brlkte hayal kurdk normalde o bu konuda hiç hayal kurmz bende kurduğm hayalleri onunla paylamam ben paylaşırsm ona anlatrkn ağlarm oyzdn anlatmam oda ben üzülmiiyimde hiç konuşmz o konuda ama dün akşm çok gsl hayaller kurmştk alacağımz takımı bile belrlemştm bn ama kısmet değilmiş bakalım çarşmba doktorum nedick bundan sonraki aylarda takmıcm en azındn bunun için çok uğraşıcm bakalım ne kadr başarılı olucksm ama ben buqn eşime dedimki nisana kadrbeklicm olmazsa aşılama deniyelm dedim oda sen bilirsin bakalım o zamna gelelim belki grek bile kalmz dedi ama kısmet işi işte her ay başka hayel ve hep aynı yakıntı çöküklük çok doluyum çok fazla üzüntğlü drmk istemiom eşim çok üzülğyr glmeye çalışıyrm içimdn gelmio bilmyorm artık nasıl da vrancağımı darısı bi dahak aylara inş sen hastalanmassın ve hamilesndr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?