Klomen Kullananlar Yardım

benim sonuç bu ay da negatif çıktı canım
hayırlısı artık üzülmüyorum
bebiş geleceği zamanı biliyor ve onun için bekliyor galiba

evanur cnm nasılsn biliyormusun buqn 6 gün oldu hala hastalanmadım çok heyacanladm p.tesi günü test yapıcm dua edn bnm için arkadşllar bu arada benm pcmi resmleri gösstermio sitedemi bişi var

evanur cnm nasılsn biliyormusun buqn 6 gün oldu hala hastalanmadım çok heyacanladm p.tesi günü test yapıcm dua edn bnm için arkadşllar bu arada benm pcmi resmleri gösstermio sitedemi bişi var

cnm inş. hamişsindirde bizede umut olursun hadi güzel haberlerini bekliyoruz hııı kızlar buarada 1aralıkta bnm dr kontrolm vardı belki tanıyanınız vardır emine sernur yorulmaza gidiorum buay yumurtalıklarımın gidişatına baktı 13.gün 22.5-23mm sağ overde bi folikülüm vardı bugn yarın çatlar herşey yolunda gayet ii demişti ama bn çok kilo aldım bu ikinci ayım klomende ve bilmiorum acaba buay tutarmı sizce yumurtalığın boyutu iimi bi akıl verin neolur kilo aldığım içinde olmucağını düşünüorum artık iice şaşırdım drda çok bişi demedi 4ay böle dewam etcek klomen+duphaston oda olmazsa rahim filmi çatlatma iğnesi falan yalnız bana çatlatmaiğnesini uygun görmedi ona gerek bile kalmıcağını düşünüorum dedi ama kafayı yicezya hayırlısı zaten bu gidişle yakında hepimiz birer kadın doğum doktruolup çıkmazsak iidir:teselli:

cnm bn buqn test yaptım dayanamadım negatiif çıktı salı yada çarşamba gtjm doktora bakalım nedck ama bana engel oldular gçn ay gidicm dedim gitnme dediler geitiğimz salı gidicktm randevu bile aldım gtme dediler sinr oluyorum artık kimse engl olamaz bana bu arada ewet yakında net üzernden tıop doktoru çıkıcz bnde bunu sylüyrm

ayyy canım bnm cok sevındım vallahı.dualarım senınle.uzulme testde negatıf
cıktı dıye.bazen ıdarar testınde bellı olmuyor.en ıyısı bnce doktora gıtmen.
bnde normalde 4 unde adet gunumdu olmadım.bugun olacak gıbı degılım.
bende ne adet belırtısı nede hamılelık belırtısı var ne oluyor bana anlamadım.
bnde bugun sabah ıdrar testı yaptım bnmde negatıf.hayırlısı artık.ınsallah
bu sefer olmusdur bebıslerımız bızımledır.ınsallah allahımmmmmm:Saruboceq:

cnm inş inş bizimledr bebşlermz ben çarşamba gününe randevu aldım bakalım nedick doktorum dua edelm cnm hep dua edelim:CüvCüv:inş bzde böle olurz

cnm inş inş bizimledr bebşlermz ben çarşamba gününe randevu aldım bakalım nedick doktorum dua edelm cnm hep dua edelim:CüvCüv:inş bzde böle olurz

ınsallah canım bnm yaaa olumlu sonuc alırsın doktordan dualarım senınle:Saruboceq:
bncede gıt doktora en ıyısını dr bılır.ben daha almadım randovu cunku dun bır bugun
ıkı gun gectı bıraz daha bekleyecem.artık 14 unekadr olmazsam artık alırım randevumu
ben soyle bır karar aldım kendı kendıme adet olmazsam eger 14 une kadar test
evde yapmayacam sonra cımıyor teste uzuluyorum oyle olmakdansa umutlu olurum
daha ıyı var mı yok mu dıye dusunurum daha ıyı.artık doktor kesın bılır var mı yok mu
hayırlısı canım yaaa ınsallah bebıslerımız karnısımızdadırlar.:Saruboceq:allahım sen
buyuksun.

çok çok heyacnlıyım 2 gndr bebişime mektuplr yazıyorum hem yazıorm hem ağlıyorm günn brnde bebişin byünce okutucm ona nasıl onu beklediğimzi anlasın bize değer versn die

çok çok heyacnlıyım 2 gndr bebişime mektuplr yazıyorum hem yazıorm hem ağlıyorm günn brnde bebişin byünce okutucm ona nasıl onu beklediğimzi anlasın bize değer versn die

canım bnm ınsallah ınsallah.ne gıbı belırtılerın var.bnde ne adet belırtısı nede
hamılelık belırtılsı var anlayacagın ot gıbıyım.ınsallah bebeıslerımız bızımledır.:Saruboceq:

cnm bendede ne adet belrtisi nede hamilelik belirtisi var sadece akıntım var biraz brde bu sabh belime kramplar grdi ama bana bu bazaen olurduzate bakalım çarşmba gününü sabırszlıkla bekliyorm hayırlısı belki allahım artık bizede annelk duygusunu bu sfer tattıracaktır inş rabbm büyk

kızlar benimde çarşamba günü belli olacak iğne mi falan oldum progestan kullandım biteli bugün dördüncü günüm 1hafta içinde adet olmazsan bebiş var demektir dedi doktorum.ara ara midem kalkıyo bide aşırı duygusal oldum mide bulantısı üşütmüşte olabilirim çok ümitlenmek istemiyorum duygusallıkta beklemekten sanırım...yani öyle düşünmek istiyorum olumsuz bişey olursa yıkılmak istemiyorum hazırlıklı olmak istiyorum..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin çabalarımızı boşa çıkartmasın...

bnde de aynı belırtıler var akıntım cok beyaz ve bazende kokulu oluyor.bugun de
olmadım adet.bugun kasıklarımda gaz sıkısması gıbı bır sey var sureklı rahatsız
edıyor benı.artık hayırlısı dıyorum bnde acayıp heycanlandım bır de bugunde
adet olmayaınca daha da bır heyecan bastı.ıs yerınde arkadsım hep bnden
bır gun once adet olur du persembe gunu oldu arkadsım.bnde hala tık yok
oleeeyyyy allahım sen buyuksun yardım et sen bıze lutfen ver bebıslerımızı
allah cok buyuk kabul et dualarımızı senın ıcın cok dua edıyorum kendım ıcın ederken
dıyorum allahım onsada ver ınsallah hamıledır:Saruboceq:

evanur çok umut bağlama cnm bak benm 8 gün geçti ama buqn hastalandm çok morelm bozuk hayrlıısı diorm artık takmıyorm

evanur çok umut bağlama cnm bak benm 8 gün geçti ama buqn hastalandm çok morelm bozuk hayrlıısı diorm artık takmıyorm

aaaa :1shok:cok sasırdım.bnm de morelım bozuldu vallahı.ama bırde soyle dusunuyrm
belkı hayırlı olmayacaktı olsaydı artık hayırlısı allahdan uzulme canım bugunlerde
gececek.bnada sımdı adet belırtılerı vurmaya basladı ne zamn ayaklarım soguksa ve
ayaklarım cekılırse ozamn ben hasta oluyorum daha olmadım ama sabah mutlaka
olurum bndende gectı artık bu ay ne yapalım kısmet degılmıs takma zaten artık
kafana okadr zaten bu kadr cok taktıgımız ıcın olmuyor yaaa.artık hayırlısı allahdan
ne dıyeyım olmadı ısde bu ay artık umuduumuz bır daha kı aya baklaım

valla cnm haklısın hayrlı değlmş demk ama bu sabh uyandığımda tam bi şok yaşadım yani ağla ağla cnm çıktı bi ara resmn fenaşlştm gibi oldu nefs alamasdm eşim zor saknleştrdi buqüm zehr gibi daha dün akşm netten bebek odası takımlarına baktım ilk defa eşimle brlkte hayal kurdk normalde o bu konuda hiç hayal kurmz bende kurduğm hayalleri onunla paylamam ben paylaşırsm ona anlatrkn ağlarm oyzdn anlatmam oda ben üzülmiiyimde hiç konuşmz o konuda ama dün akşm çok gsl hayaller kurmştk alacağımz takımı bile belrlemştm bn ama kısmet değilmiş bakalım çarşmba doktorum nedick bundan sonraki aylarda takmıcm en azındn bunun için çok uğraşıcm bakalım ne kadr başarılı olucksm ama ben buqn eşime dedimki nisana kadrbeklicm olmazsa aşılama deniyelm dedim oda sen bilirsin bakalım o zamna gelelim belki grek bile kalmz dedi ama kısmet işi işte her ay başka hayel ve hep aynı yakıntı çöküklük çok doluyum çok fazla üzüntğlü drmk istemiom eşim çok üzülğyr glmeye çalışıyrm içimdn gelmio bilmyorm artık nasıl da vrancağımı darısı bi dahak aylara inş sen hastalanmassın ve hamilesndr

cnm inş hamilesndr ama bütün belrtilerin psikolojkte olablir çok umutlanma kendi haline bırk hoş ben nekadr böle desmde boş takmadn umutlanmadn olmuyr ama sonra bnm gibi yıkıntı yaşamanı istemem enkazı kaldırmk çok zor oluyor çnkü oln eşlerimize oluyr bundn sonaki kararım bnm dünnya çocuk üzerine kurulmadı biz birbirimize yetrz dicm ve hayatıma bakcm ve inş beceririm hepimz için hayrlısı allah ne derse o olur o ol derse olur olma derse olmz hakkımzda hayırlısı neyse o olsu be konuda o kadr çok yazılckşey varki en kısası bu daha ne diyelm bizim kaderemzde bu bizlern sınavlarıda bu inş isyn etmedn kaarşı gelmedn rabbimize geçeblirz bu zorlu sınavdn rabbim kimseyi evlatlıksızla sınamasın inş

cnm inş hamilesndr ama bütün belrtilerin psikolojkte olablir çok umutlanma kendi haline bırk hoş ben nekadr böle desmde boş takmadn umutlanmadn olmuyr ama sonra bnm gibi yıkıntı yaşamanı istemem enkazı kaldırmk çok zor oluyor çnkü oln eşlerimize oluyr bundn sonaki kararım bnm dünnya çocuk üzerine kurulmadı biz birbirimize yetrz dicm ve hayatıma bakcm ve inş beceririm hepimz için hayrlısı allah ne derse o olur o ol derse olur olma derse olmz hakkımzda hayırlısı neyse o olsu be konuda o kadr çok yazılckşey varki en kısası bu daha ne diyelm bizim kaderemzde bu bizlern sınavlarıda bu inş isyn etmedn kaarşı gelmedn rabbimize geçeblirz bu zorlu sınavdn rabbim kimseyi evlatlıksızla sınamasın inş

sağol canım benim inşallah seninde dediğin gibi Allah ol derse olur nasip kısmet herşey senin içinde çok üzüldüm.Bi an kendimi senin yerine koydum bende yıkılırım öyle bişey olursa Rabbim bizede o güzel duyguyu yaşamayı nasip eder inşallah...

canım bu kadr cok kendını harap etme fenalsaman falan sana bır sey olsa
busefer bebekde hayal olur.tamam dusunulmeyecek gıbı degıl hanı bnde
oyleyım ama mınumum duzeyde dusunmemeız lazım.bırde soyle dusunuyorum
ben kendı kendıme oyle tesellı buluyorum kımılerın boy boy cocukları var ama
aıle huzurları yok ısde o es huzursuzlugu hıc bır seye benzemıyor sukurler
olsun oda var sende veya bnde sukurler olsun dıy mı kocamız evden ıse ısden
eve gelıyorlar haram para getrmyrlar rıskımızı baskalarıyla yemıyorlar hayatlarında
bskaları yok saglıgımız yerınde yeter kı hanı tek sorunumuz bu olsun bebek olur
allahın ıznıyle ama ısde dıgerlerı olamaz basedılemez.sukurler olsun rabbımıze
bnce sende bak bunları dusun otur konus esınle sureklı motıve olmaya calıs agla
sızla bagır cagır ama kendı saglıgını rıske atacak seyler yapma sana bır sey olursa
busafer hersey dahada kotu olur.umarım atlatmısdırsın soku.cok ıyı anlıyrum senı
ama ne yapalım elden bır sey gelse takdır allahın.bnde yarın yazarım kesın hastalandım
dıye cnku acayp karnım sıstı ve yumusadı netlesdı belırtıler kesın mı kesın bnde de
yok bundan emınım.ne yapalım ısde kısmet hayırlı saglıklı bebısler allah buyuk..kıb
:tesellipuyorumnanaktan

kızlar bnm aklım almıyor bır turlu bugun ıdrar testı yaptım negatıf cıktı
ve hala adet olacak gıbıde degılım.bugun 3 gun oldu adet gecelı ne ıs
anlamadım gıttı.acaba gec mı dollenmı oldu da cıkmıyor bır turlu ama
hamılelık belırtılerım de yok.dun aksam dedım yarın kesın adet olurum
oyle olacak gıbıydım ama yıne yok.klomen kullandım ve 2 ay boyunca
29 gunde bır adet oldum.son 3.ayım da adet olmadım sızce hamılemıyım
aklım cok karstı bır sonuc alamamakda cok kotu adet gecıyor ve sonuc
negatıf cok saskınım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…