Klomen Kullananlar Yardım

canım erken yapmışsın idrarda 1 hafta 10 gün falan geçince çıkıyor.kan testi ile anlaya bilirsin ancak.bende çarşambaya kadar hastalanmazsam gidicem inşallah bebiş vardır.Allah hepimize tattırsın bu duyguyu

amın canım allah evlat ıle sınamasan bızlerı ne dıyeyım.kan testı yapmak cok ıstıyorum
ama ısler bu aralar cok yogun molamı bıle alamıyorum.ancak bu hafta hasta olmazsam
pazartesı gunu cıkacam dr.bnde bu hafta cıkmak ıstıyordum ama dolu randevular dr.
bayramda turkıyeyye bır gıttı ısler sıkıstı tabı bnde pazatesı cıkacam artık hayırlısı
dıyırum artık.fazlada umutlanmakda ıstemıyorum.

inşallah rabbim çabalarımızı boşa çıkartmaz

cnm ben dün akşamdn itibaren bir karar aldım zate
dicmki bundn sonra dünya çocuk üstüne kurulmadı
biz brbirimize yeteriz dicm
çok takmamaya çalışcm
bakalım çarşmba doktorum ne dick
cnm sende çok umutlnma bence
bq bana tam 8 gün ne adet belrtisi
nede hamilelk belirtisi vardı
2 kere test yaptım ama ne oldu
pat die hastalandm brden
boşver dşünmemeye çlaış
ne kadr böle deskte illa düşünlüyr ama bi şeklde atlatcz işte

dogru soyluyorsun ısde ne yapayım dusunmeden yapamıyorum ısde
ama kendımıde okadr cok baglamadım hatda bugun yıne test yaptım
negatıf artık zaten umudum kalmadı ne yapalım adet de olmadım
sadece kasıklarım cok sıs ve cok agrı var genelde bu gece oluyor
bana anlamadım gttı.artık olursa olur hayırlısıyla olmazsamda ne yapyım
saglık olsun

canım benım ıdrarda hemen cıkmaz sen moralını bozma
kanda bır baktır bence 1 satte sonucu verıyorlar tabı cesaretın varsa benımde bugun olmam gerekıyordu olmadım ama teste gıdecek cesaretım yok zaten butun adet belırtılerını yasıyorum yarın olurum herhalde.

sagol canım ıkı test yaptım negatıf cıktı cuma gunu ve bugun yaptım ama sonuc aynı
herkes oyle dıyor ıdrar testınde 10 gun gecsın dıyorlar kımılerınde hemen cıkıyormus
ama bnde cıkmıyor ısde bır turlu pazar aksamı okadr cok adet belırtılerım var dı kı
kesın dedım adet olurum ben pazartesı ama olmadım.ama hamılelık belırtılerımde
yok anlamadım gıttı ben bu ısı klomen kullanırken ıkı ay boyunca hep 29.gunlerde
adet oldum ama bu son ayımda olmadım hatda ıs yerınde calısan arkads hep bnden
bır gun once olurdu arkadsm oldu bıttı bıle.bugun adetımın gecelı 4 gun oldu.bakalım
artık hayırlısı dıyorum.canım kan testı yaptıracam ama bu aralar ısler cok yogun
ogle molamı bıle alamıyorum artıkk bu hafta da bekleyecem ve test falan da yapmaycm
cumartesı sabahı yaparım ıdarar testı ozman da cıkar herhalde eger kı cıkmazsa artık
kan testı yaptırırım mecbur hastayım dye rapor almam lazım daha baska turlu ızın alamam
pazartesı doktora gıdecektım doktorda ocak da gelecekmıs turkıyedeymıs offf aklım cok
karısık fazlada kapılmakda ıstemıyorum cunku bu sefer kı cok farklı bır sey

evanur nasılsın cnm takmıyorz dimi biiişi baq bana takmamak için neler yapıyyorum bir yanımda leptobum bir yanımda çayım çekrdeğim diğrer yanımda ise işlediğim bohça bi ona bakıyrum bi ona boş vaktm yok şuan anlıyacağın he bide televzyonuda takip ediyorum hiç bişi düşnmeye vaktm yok

insallah hamılesındır canım bızıde haberdar et gelısmelerden.
dularım senınle

ınsallah cnaım allahım gonlumuze gore versın.hayırlısı artık yaa fazlada umutlanmak
ıstemıyorum.artık takdır allahın.bugun arkadsımı aradım oda doktorların yanında calısıyor
cıkarmı dıye test yaptım dedım gec dollenme olduysa cıkmaz dıyor cumartesı gunune
kadr bekle dedı eger kı adet olmazsan tekrar yap ıdarar testı dedı eger kı hala negatıf
ıse kan testı veya jıneklok dedı.artık hayırlısı dıyoum.fazla dusunmemeye calısıyorum.
baska bır topıkdeydım orada da adetı 10 gun gecmıs arkadsımz vardı ama test yapmıs
7.gunu negatıf cımıs bu yakınlarda yıne denemıs bu sefer test bolgesınde slık cızgı
cıkmıs.kısmet artık rabbım yazdıysa olur

ne guzel valla bnm elımden hıc bır sey gelmıyor tıg veya sıs tutmasını bıle bılmıyorum

merhaba,
benim aklım çok karıştı yardımcı olursanız çok sevinirim..
ben günde 1 adet toplam 5 gün klomen kullandım. bugün kontrole gittim, yumurtlama olmamış, yumurtlama problemin var dedi, cumartesi bir daha gel dedi. Cumartesine kadar ilaç içecek miyim dedim, hayır dedi. olmazsa iğne yapıcaz dedi.
ne iğnesi yapacak?
neden sadece 1 kez o ilacı kullandırdı, 2-3 kez deneyenler var okuduğum kadarıyla.
adam üreme endokrinolojisi bölüm başkanı prof,vardır bir bildiği deyip nutkum tutuldu soramadım, sormadan anlatmıyor, sana bir kitapçık vermiştim onu okursun dedi.
bundan sonra nasıl bir süreç olacak bilen var mı? yumurta kontrolü yapmak için her çağırdığında para ödemesi yapacak mıyım?

kızlar ben hala adet olmadım test yapmayada korkuyorum
artık cumartesıye kadar bekleyecem belkı adet olurum ozmana
kadr artık hayırlısı

kızlar ben hala adet olmadım test yapmayada korkuyorum
artık cumartesıye kadar bekleyecem belkı adet olurum ozmana
kadr artık hayırlısı

canım bende hala adet olmadım ne olacak bunun sonu bende cok merak edıyorum ınsallah ıkımızde mujdelı haberı verırız...hihoyyyt

canım bende hala adet olmadım ne olacak bunun sonu bende cok merak edıyorum ınsallah ıkımızde mujdelı haberı verırız...hihoyyyt

ayyyyy canım bnm yaaa ınsallah ınsallah hayırlısıyla okadr cok ıstıyorum kı
artık gelsın bebegımız

kızlr ben buqn gttim doktora 11 de evdn bi çıktm saat 4 te hastanedn çıkıyordum tahlil verdi doktr yaptırdım küçük bi kistim varmış fındk büyüklüğünde ama ilçla yok oljkmış hiç korkulck bişi yokmş önüzmzdeki hafta hsg filmi çekilcmk çok korkuyorum ama anestezi aljm bayıltark kızlr para yetiştiremiom artık buqün muayne 22 tl tahll 65 tl hsg filmi 235 tl ilç altm 15 tl bitmyor allah yardımz olsun artık dua edn koly atlatalım

canım bnm yaaa gecmıs olsun sımdıden.umarım hersey yoluna gırer.turkıyede cok
kotu oyle seyler para cok gıdıyor burada oyle degıl ısde yuzde parayı oduyorsun
sonra sıgortadan dusuluyor sonrada sana yuzde 40 ını gerıye verıyorlar.buyuzden
turkıyenın bu sıstemını hıc sevmıyorum saglık bu yanı hersyden onemlı.allah yardım
cın olsun canım

a.s.

canım merhaba.bende ilk defa klomen kullandım günde iki tane verdi doktorum.sabah akşam içtim.ilaç bitince çatlatma iğnesi vurundum.ardından 3 gün ilişki dedi.sonra c.tesi gel dedi.ben c.tesi gidicem peki hemen anlaşılabiliyomu hamile kaldığın ?a.s.

merhaba merve 34.cıkar hemn anlasılıyor ıyı bır muaynanede.ınsallah hamılesındır.:Saruboceq:

kızlar klomen yumurta oluşturuyor yha o oluşn yumurta iğne ile çatlamazsa kiste dönüşüyrmu bi bilgnz vramı ben ekimde klomen kullandım çatlatma iğnesi fln ama hamile kalamadım kasımda gtmedm doktora çarşamba günü gittiğimde doktorum bana fındk büyüklüğünde kistim olduğunu söledi tahlil fln yaptrdm kötü sonuç çıkmadı hapla eritiliirmiş şidi salı günü rahim filmi çektrcm ondn sonra ilç verjk bana ama daha once sanki okuduydm klomnle oluşn yumurta çatlamazsa kiste dönüşür die varmı aslı bunun yarddımcı olursanız sevinrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…