kızlar bnm aklım almıyor bır turlu bugun ıdrar testı yaptım negatıf cıktı
ve hala adet olacak gıbıde degılım.bugun 3 gun oldu adet gecelı ne ıs
anlamadım gıttı.acaba gec mı dollenmı oldu da cıkmıyor bır turlu ama
hamılelık belırtılerım de yok.dun aksam dedım yarın kesın adet olurum
oyle olacak gıbıydım ama yıne yok.klomen kullandım ve 2 ay boyunca
29 gunde bır adet oldum.son 3.ayım da adet olmadım sızce hamılemıyım
aklım cok karstı bır sonuc alamamakda cok kotu adet gecıyor ve sonuc
negatıf cok saskınım.
canım erken yapmışsın idrarda 1 hafta 10 gün falan geçince çıkıyor.kan testi ile anlaya bilirsin ancak.bende çarşambaya kadar hastalanmazsam gidicem inşallah bebiş vardır.Allah hepimize tattırsın bu duyguyu
amın canım allah evlat ıle sınamasan bızlerı ne dıyeyım.kan testı yapmak cok ıstıyorum
ama ısler bu aralar cok yogun molamı bıle alamıyorum.ancak bu hafta hasta olmazsam
pazartesı gunu cıkacam dr.bnde bu hafta cıkmak ıstıyordum ama dolu randevular dr.
bayramda turkıyeyye bır gıttı ısler sıkıstı tabı bnde pazatesı cıkacam artık hayırlısı
dıyırum artık.fazlada umutlanmakda ıstemıyorum.
canım bu kadr cok kendını harap etme fenalsaman falan sana bır sey olsa
busefer bebekde hayal olur.tamam dusunulmeyecek gıbı degıl hanı bnde
oyleyım ama mınumum duzeyde dusunmemeız lazım.bırde soyle dusunuyorum
ben kendı kendıme oyle tesellı buluyorum kımılerın boy boy cocukları var ama
aıle huzurları yok ısde o es huzursuzlugu hıc bır seye benzemıyor sukurler
olsun oda var sende veya bnde sukurler olsun dıy mı kocamız evden ıse ısden
eve gelıyorlar haram para getrmyrlar rıskımızı baskalarıyla yemıyorlar hayatlarında
bskaları yok saglıgımız yerınde yeter kı hanı tek sorunumuz bu olsun bebek olur
allahın ıznıyle ama ısde dıgerlerı olamaz basedılemez.sukurler olsun rabbımıze
bnce sende bak bunları dusun otur konus esınle sureklı motıve olmaya calıs agla
sızla bagır cagır ama kendı saglıgını rıske atacak seyler yapma sana bır sey olursa
busafer hersey dahada kotu olur.umarım atlatmısdırsın soku.cok ıyı anlıyrum senı
ama ne yapalım elden bır sey gelse takdır allahın.bnde yarın yazarım kesın hastalandım
dıye cnku acayp karnım sıstı ve yumusadı netlesdı belırtıler kesın mı kesın bnde de
yok bundan emınım.ne yapalım ısde kısmet hayırlı saglıklı bebısler allah buyuk..kıb
:tesellipuyorumnanaktan
cnm ben dün akşamdn itibaren bir karar aldım zate
dicmki bundn sonra dünya çocuk üstüne kurulmadı
biz brbirimize yeteriz dicm
çok takmamaya çalışcm
bakalım çarşmba doktorum ne dick
cnm sende çok umutlnma bence
bq bana tam 8 gün ne adet belrtisi
nede hamilelk belirtisi vardı
2 kere test yaptım ama ne oldu
pat die hastalandm brden
boşver dşünmemeye çlaış
ne kadr böle deskte illa düşünlüyr ama bi şeklde atlatcz işte
canım benım ıdrarda hemen cıkmaz sen moralını bozma
kanda bır baktır bence 1 satte sonucu verıyorlar tabı cesaretın varsa benımde bugun olmam gerekıyordu olmadım ama teste gıdecek cesaretım yok zaten butun adet belırtılerını yasıyorum yarın olurum herhalde.
insallah hamılesındır canım bızıde haberdar et gelısmelerden.
dularım senınle
evanur nasılsın cnm takmıyorz dimi biiişi baq bana takmamak için neler yapıyyorum bir yanımda leptobum bir yanımda çayım çekrdeğim diğrer yanımda ise işlediğim bohça bi ona bakıyrum bi ona boş vaktm yok şuan anlıyacağın he bide televzyonuda takip ediyorum hiç bişi düşnmeye vaktm yok
bu arda klomen içtikten sonra yumurtalarına bakıyo ne kadar oluşmuş ve kaç mm eğer gelişmemişse gelişene kadar tekrar tekrar çağırıyo eğer 19 mm e ulaşırsa çatlatma iğnesi vuruyo yumurtanın çatlaması için ve kolay hamile kalabilmen için
kızlar ben hala adet olmadım test yapmayada korkuyorum
artık cumartesıye kadar bekleyecem belkı adet olurum ozmana
kadr artık hayırlısı
canım bende hala adet olmadım ne olacak bunun sonu bende cok merak edıyorum ınsallah ıkımızde mujdelı haberı verırız...hihoyyyt
kızlr ben buqn gttim doktora 11 de evdn bi çıktm saat 4 te hastanedn çıkıyordum tahlil verdi doktr yaptırdım küçük bi kistim varmış fındk büyüklüğünde ama ilçla yok oljkmış hiç korkulck bişi yokmş önüzmzdeki hafta hsg filmi çekilcmk çok korkuyorum ama anestezi aljm bayıltark kızlr para yetiştiremiom artık buqün muayne 22 tl tahll 65 tl hsg filmi 235 tl ilç altm 15 tl bitmyor allah yardımz olsun artık dua edn koly atlatalım
canım klomen yumurtanın gelişmesini sağlıyo
bende klomen kullandım yumurtalarım geliştikten sonrada peşine çatlatma iğnesi vuruldum ilk ay klomeni tek doz 5 gün kullandım 1 yumurtam oluşmuştu ama hamilelik olmadı ikinci ay dozunu artırdı ve günde iki kullandım 4 yumurtam oluştu peşine tekrar çatlatma iğnesi vuruldum 2.ayımda hamile kaldım pazartesi günü keseyi görmeye gidicez yani klomenle hamile kaldım iyi bi ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?