kızlar klomen yumurta oluşturuyor yha o oluşn yumurta iğne ile çatlamazsa kiste dönüşüyrmu bi bilgnz vramı ben ekimde klomen kullandım çatlatma iğnesi fln ama hamile kalamadım kasımda gtmedm doktora çarşamba günü gittiğimde doktorum bana fındk büyüklüğünde kistim olduğunu söledi tahlil fln yaptrdm kötü sonuç çıkmadı hapla eritiliirmiş şidi salı günü rahim filmi çektrcm ondn sonra ilç verjk bana ama daha once sanki okuduydm klomnle oluşn yumurta çatlamazsa kiste dönüşür die varmı aslı bunun yarddımcı olursanız sevinrim
canım bnm keske bılebılsem kelın ılacı olsa kendı basına surermıs ben hala adet olmadım
bugun 7.gunum ıdrar testı yaptım negatıf cıktı.doktorumda turkıyede taaa ocakda geleck
sanırım bnde kıst yaptı off offff bebek olmuyor olmuyor bır de kıst cıktı basıma..
arkadaşlar çok fazla kullanmayın bende 4 yıllık evliyim 2 düşük yaptım ve klomen kullanmaktan(bence) çikolata kisti oluştu ameliyat oldum ama kist tekrarladı şu an kanallarım yapışık tahribat yaptı kasım ayında tüp bebek yaptırdım fakat olmadı.. işte hikayem böyle çok fazla kullanmayın inşallah bir gün bebeklerimizi bizde kucağımıza alırız..inşallah
cnm inş bebek vardır ama olsydı çok silikte oola çıkıyormuş çok umutlaqnma dua ette kist olma
canım zaten bnde pcoyum yanı kucuk kucuk kıstlerım var olsada degısen bır sey olmaz
zaten umutlanmıyorum artık adet olmayı beklıyorum zaten doktorum burda olsaydı cokdan
cıkmıstım doktora ama yok ısde hayırlısı dıyorum...
cnm inş bebek vardır ama olsydı çok silikte oola çıkıyormuş çok umutlaqnma dua ette kist olma
canım zaten bnde pcoyum yanı kucuk kucuk kıstlerım var olsada degısen bır sey olmaz
zaten umutlanmıyorum artık adet olmayı beklıyorum zaten doktorum burda olsaydı cokdan
cıkmıstım doktora ama yok ısde hayırlısı dıyorum...
hakkıında hayrlısı olsn cnm arkadaşlr bnm için dua edn yarını hayrlısıyla atlatm yarn rahm filmi çeklcm dua ednde acı eçkmedn btisn buda bnmiçin son olsn bebişime kavuşim
cnm ben bu sabh çektrdm hsg ama sana tavsiyem öle bişi gelirse başına mutlaka ama mutlakar anestezi li yaptır bnmde anesteziliydi halada sancı çekiyorum kasıklarda çok sancı oluyr bide sağ bacağımı uzatamıyorum çok sancıyor sonuca gelince galba tüpler tıkalıymış loporoskopi yapıljk galba olmassa tüp bebek yyarın tam belli oljk doktrla yarın konuşcxz şidimdi kaçr ben çok sancım var moreld e sıfır dua edn lütfn
arkadaslar ben 2 yıllık evlıyım 23 yasındayım ve bu zamana kadarda korunmadım.dr ye gıdıyorum ve tahlılerım temız cıktı.rahım fılmını bende cektırdım hemde anestesı uygulatmadan.3 gun cektım sancısını.ondada sorun cıkmadı.fılmden once klomen kullandım calıstı ama olmadı.ve su anda hem klomen hemde menogon kullanıyorum 3 ay oldu catlatıcı ıgnede kullanıyorum ama olmuyor.yarın doktora gıdecem tek yumurtam calısmıs.gunlerını verecek yıne hayırlısı dıyorum.ben evlatlıgım anne baba sevgısını baskasında tattım eger olmassa bende dusunuyorum.:teselli:
canım sen yınede hamıs kalabılıyorsun.ama bende yumurtalık calısmama sorunu var mecbur kullanacagız ılacı.allah sabır versın sanada.ve hepımıze.bır soz var.DERDİMİ DİNLEDİM.DERDIMDEN İGRENDİM.BASKASINI DERDINI DINLEDIM.KENDİ DERDİME İMRENDİM.yanlıs anlama benı yanı herkesın bır derdı var.sabır herseyın ılacıdır.bugun dr gittim ve sol yumurtalık calısmıs 19 cm olmus yeterlımı sızce.dr tek yumurta daha saglıklı dıyor.ovitrelle vuruldum oglen 12 de.dr yarın baslayın dedı ve sonrasında gun asırı dıyor.kımısıde vuruldugun gun dıyor sızce hangısı daha ıyı.yardımcı olursanız sevınırım.allahım hepimize tattırsın anne olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?