Klomen Kullananlar Yardım

arkadaşlar benim progesteronum 0,23 çıktı mafoldumben dr.a görsteremedim henüz. napıcam ben nolucak beni bilgilendirir misiniz çok endişeliyim.

arkadaslar ben dun oglen 12de ovitrelleyı vuruldum daha yumurta akı kıvamı akıntım gelmedı ne zaman gelır acaba.catlamadımı yoksa

evanur ne oldu cnm sana yha ne zamndr yoksn merk ettm hayrdır inş kötü bişi yoktr

Kahkahalar, yeni heyecanlar, bebekler, düğünler, eğlenceler ve tatlı sürprizler olsun...
Tatlılar olsun; kazandibi, tarçınlı kurabiyeler, elmalı kekler, şekerli kahveler...

Güzel sohbetler, unutulmayan geziler, sağlık dolu günler olsun…..

Kötü günün olmasın, ama kötü gün dostların hep yanında olsun….
Görüşmek için telefonlaşmalar olsun...
Buluşmalar olsun, kavuşmalar olsun...

Şans peşinden ayrılmasın…

Hep artı olsun, hiç eksi olmasın….
Kayıplar, depremler, afetler olmasın. Kırgınlıklar, anlaşmazlıklar, ayrılıklar, yalanlar, aldatmalar, keşkeler olmasın...
"BıZ" OLSUN; "BEN" OLMASIN...Mutluluk parayla, eğlence zoraki olmasın veee bir kere söylensin, yeter olsun...
EN ÖNEMLıSı SEVGı OLSUN...
AŞK OLSUN...
Daha n'oooooolsunnn...:)
YENı YILIN KUTLU veee TAM DA ıSTEDıĞıN, HAYAL ETTıĞıN GıBı OLSUN...

bende klomen kullandım bu ilk ayım yumurtam 20 mm olmuş ama henüz çatlamadı perşembe günü dr tekrar çağırdı normal yollarla çatlamazsa iğne yapıcam dedi inşllah çatlar 4 ay oldu korunmayalı

bende klomen kullandım bu ilk ayım yumurtam 20 mm olmuş ama henüz çatlamadı perşembe günü dr tekrar çağırdı normal yollarla çatlamazsa iğne yapıcam dedi inşllah çatlar 4 ay oldu korunmayalı

ınsallah olur canım ama daha ınankı yenı baslamıssın tedavıne hemen karamsar olma.bnde klomen kullanıyorum ustelık polıkıstık over sendromum var artı esımın spermlerınde de sorun var.yınede sukur.ama ınankı hıc uzulmedım olsun vardır allahın bır hıkmetı.tup bebek onerdı normalde yuzde 80 hamıle kalabılırmısım ama esımde sorun cıkınca olmadı ısde.sımdı tup bebek de sıra persembe gunu bnde gıdecem doktora esımın spermlerıne bakılacak yeterlı kalıtelı olan varmı dıye hakkımızda hayırlısı allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.bir sormak istiyorum ben 2 yıllık veliyim.3-4aydır düzensiz adet görüyorum.doktora gittim bu yüzden.bana klomen vardi hamileliği hızlandırmak için dedi.beni bir daha çağarmadı ama.sizin yazdıklarınıza bakıyorumda siz kont.falan gidiyosun.acaba neden beni çağarmadı.izim sorunumuz psikolojikti.

canım slm klomen vermiş dr. sana yumurtlama takibi içindir 5 gün kullanılıyor sonra gidiyosun yumurtalar geliştimi diye bakması gerekiyor yada çatlatma iğnesi yapılıyor geliştikten sonra takibine alması gerekiyodu seni diyorum

bende de aynı şekilde pko var ama doktorum henüz eşimle ilgili bi araştırma yapmadı acaba önce benim yumurtamın çatlamasınımı bekliyo olmazsa o zaman mı bakacak acaba bakalım yarın tekrar gidicem:uhm::uhm:

bugün tekrar gittim dr 26mm olmuş yumurtam ama hala çatlamamış iğne verdi bugün kendim yaptım pazartesi günü tekrar gidicem.

ezgi hanım allah bağışlasın.darısı bize olsun.bende ilk kez bu ay başladım.ama bana iğne falan vermedi.allah bıraktık artık biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…