Klomen kullananlar

ESoooop

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
297
128
18
31
Merhaba doktor bana klomen ve folik asit verdi benim bir oğlum var 8 yaşında tekrar istedik ama 2 aydır olmadı doktora gittim herşey normal bir sıkıntı yok dedi ama eğer dene olmazsa klomen ve folik asidi yazdı klomen günde 2 folik asitte 1 kere ama kullanan varmı bide yumurtalik çatlama sıkıntısı yok galiba çünkü gel demedi çatlayıp çatlama durumu için acaba bu ilclar etki edermi gebe kalmaya

Mrb bende klomen sayesinde hamile kaldim yumurtlama doneminde catliyor genelde kendiliginden doktorun onerdigi tarihlerde iliski olsa tutar insallah canm

Mrb bende klomen sayesinde hamile kaldim yumurtlama doneminde catliyor genelde kendiliginden doktorun onerdigi tarihlerde iliski olsa tutar insallah canm
Bana klomen kullanımından itibaren hergun düzenli ilski dedi bakalım hayurlisu inşallah tutar canjm Allah sağlıkli evlatlar nasip etsin hepimize inşallah çok saolasin böyle yorumlar görünce insanın içi rahatlıyor en azından aslında bende kendiliğinden olur bir sıkıntı yok denildi ama aşırı sitres yapıyorum bide ilk oğlum tek seferde tutunca insan neden diye düşünüyor aslında çok saçma ama piskolaji işte

Cok iyi anliyorm seni canm olmayinca stres yapiyor insan ins tutar tek seferde bu ilacla Allah yormaz insallah hic birimizi

Canım bende 2 ay kullandim klomen 1. Ayı yumurtlama bile goremedim testle takip ediyorum doktora gitmedim. 2. Ay hamilelik yaşadım ama kimyasal oldu malesef. Ovulasyon kullanmanın faydası var. Folik asit Folbiol kullanıyorsan yarım tablet kullan , doktorum şuan fazla gelebilir dedi vücuda bu şekilde inşallah hayırlı sonuc alirsin

Bende Akdeniz anemisi oldugu için normal zaten kan ilacı olarakta kullanıyorum ondan 1 tane içmek zorundayım canım ben ama tabi ozmanlar korunuyorduk ictigimde şimdi hem gebe kalmak hemde kan seviyeli düzenlemek için verdiler ama klomen pek kullanmak istemiyorum ilk foliboil ile denemek istiyorum hayırlısı artık insallaj allah sanada hayirlisi ile nasip etsin çok sıkıntılı bir süreç inşallah guzel sonuçlar paylaşırız herpimiz ileriki günlerde canım

İnşallah canım benim, kişiye göre değişiyor tabi , Rabbim kapı kapı gezdirmesin hiç birimizi kavuştursun yavrularımıza

İnşallah canım benim, kişiye göre değişiyor tabi , Rabbim kapı kapı gezdirmesin hiç birimizi kavuştursun yavrularımıza
Amin canım inşallah Allah razı olsun insan böyle düşünceler bile olunca sıkıntısi azalıyor ben çok stresten hep böyleyim birde Corona ikisini bir arada düşününce olcagi varsada olmuyor paniktn

Amin canım inşallah Allah razı olsun insan böyle düşünceler bile olunca sıkıntısi azalıyor ben çok stresten hep böyleyim birde Corona ikisini bir arada düşününce olcagi varsada olmuyor paniktn
Öyle kuzum hiç stres yapmamk lazım ama ne mümkün kafamın ağrısı geçmiyor valla korkumdan yarın nöroloji ye randevu aldım sinir stres bitmiyor ki

Öyle kuzum hiç stres yapmamk lazım ama ne mümkün kafamın ağrısı geçmiyor valla korkumdan yarın nöroloji ye randevu aldım sinir stres bitmiyor ki
Bendede öyleydi bir beynimde ağrı gittim emara soktular inan çok şükür birşey yok sitrrs işte en büyük hastalık Allah yardımcımız olsun artık evde kapalı kapalı iyice paranayok olduk hayırlısı

Ya , nasıldı ağrın benim sol tarafımda ara ara zonkluyor, ve geziniyor minik minik, bazen diyorum beyin kanaması mi geçiriyorum Bu şikayetle bende emara girerim saniyorum kaç dk sürdü rahimden emara gitmiştim ben 45 dk sürmüştü

Bendede aynı şekilde bende dedim sol tarafımda kesin birşey var sadce sol olunca korkuyor insan birde gözüme kadar ağrı zonklama vururyordu 1 ay sürdü gittim emar benim 25 dk sürdü bu arada ama hiç birşey çıkmadı şükür doktor dedi sitres büyük ihtimal Bidaha da geçti nedense

Hey Allahım vallahi insan korkuyor ama doktor birşey yok deyince pat rahatlıyor tamamen psikolojik çok kötü yahu o emar benim ilk 15 dk ilaçsız geri kalanı ilaçlı çekildi damar yolundan verdiler çok korkunçtu

Rahim olunca ondan ilacıdır benim ilaçsız di ama o çıkan sesten inan kalpten gidicektim bide kıpırdama dedikçe insan korkudan titriyor zaten elde değil bide bende panikatak olunca korkudan resmen bayilcaktim o 25 dk bana 3 saat geldi çıktığımda bacaklarımı hissetmiyordum kendimi sıkmaktan ve ordaki kızın rahatlığında çabası bukadar korkulcak birşey yoktu demesi beni iyice delirtmisti

Evet evet çok kötü oluyor tamamen kafanın içinde olması çok korkutucu, bilmiyorum umarım emar olmadan bir şey söyler Nedir bu çektiğimiz yahu her şey ayrı bir fiyasko

Evet evet çok kötü oluyor tamamen kafanın içinde olması çok korkutucu, bilmiyorum umarım emar olmadan bir şey söyler Nedir bu çektiğimiz yahu her şey ayrı bir fiyasko
Bende çok dua ettim emara girmeyim diye a olmaz diyorlar yani bana öyle dedi inşallah sende gerek kalmadan söylerler valla bu sene inan bende taş çıktı alerjik rinit çıktı panik atak oldu artık sonumuz hayır olsun

İnşallah kuzum bilmiyorum çok korkuyorum internettekileri okudukça inşallah kötü bir sonucla karşılaşmam

Yok internet okuma kanserden beyin felcine kadar gidiyor ben onlardan zaten iyice hasta olmuştum okuya okuya bence hiç inan ma boşver okuma
Kesinlikle canım, neler neler yazıyor okudukça daha da artıyor ağrı. Hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…