Amin canım insallajKesinlikle canım, neler neler yazıyor okudukça daha da artıyor ağrı. Hayırlısı olsun hakkımızda
Benimde sizin gibi ilki tekseferde oldu şimdi olmuyor . Ama ben klomen verirler diye düşünüp 2tane farklı doktor a da gittim ikisi de vermedi illa rahim filmi ve eşimiçin sperm testi istediler sizden de istediler miBana klomen kullanımından itibaren hergun düzenli ilski dedi bakalım hayurlisu inşallah tutar canjm Allah sağlıkli evlatlar nasip etsin hepimize inşallahçok saolasin böyle yorumlar görünce insanın içi rahatlıyor en azından aslında bende kendiliğinden olur bir sıkıntı yok denildi ama aşırı sitres yapıyorum bide ilk oğlum tek seferde tutunca insan neden diye düşünüyor aslında çok saçma ama piskolaji işte
Hayır istemediler sadce yumurtaliklara bir aletle baktılar bide testler yaptılar kanda herşey normal dedi bana eşim içinde birşey demedi canim sadce dene olana kadar dedi 1 sene olmayınca sorun. Oluyormuş ya ondan galibaBenimde sizin gibi ilki tekseferde oldu şimdi olmuyor . Ama ben klomen verirler diye düşünüp 2tane farklı doktor a da gittim ikisi de vermedi illa rahim filmi ve eşimiçin sperm testi istediler sizden de istediler mi
Bende bu ay hasta olursam inş olmam :) tekrar başka doktor a gidicem bende denemek istiyorum klomeni. Bakalım hayırlısı hepimiz içinHayır istemediler sadce yumurtaliklara bir aletle baktılar bide testler yaptılar kanda herşey normal dedi bana eşim içinde birşey demedi canim sadce dene olana kadar dedi 1 sene olmayınca sorun. Oluyormuş ya ondan galiba
Ben korkudan denemedim kist yapıyor diye duyunca şuan foliboil sadece kullanıyorum ovulasyon testide aldım günleri değerlendirerek deniyorum hayırlısı zaten uzun süre ara verdik 8 sene oldu korunduk olabiliyormuş benim anlamında 6 ay sonra tutmuştu 2.si hemen rahim filmi filan çok saçma bence yumurtalıkların iyiyse bence ilk doğal yöntemle dene çünkü klomen hem kist hemde kimyasal gebelik yapıyor ya korktum şuan denemedim hayırlısı inşallah hasta olmazsınız en yakın zmanda yıpranmadan bebislerimiz olurBende bu ay hasta olursam inş olmam :) tekrar başka doktor a gidicem bende denemek istiyorum klomeni. Bakalım hayırlısı hepimiz için
Inşallah cnm . Sen baya ara vermissin ama bizim 4 yasinda kizimiz var 1 buçuk sene oldu korunmuyoruz hormon testlerm testim temiz cikti ben bu ay rahim filmi de cektirdim onda da sıkıntıyok çok şükür ama muayene de doktor yumurtmn küçük olduğunu söyledi o yüzden yumurta tedavisi görmem lazımmış. Ben yine her türlü başka bi doktora gidicemBen korkudan denemedim kist yapıyor diye duyunca şuan foliboil sadece kullanıyorum ovulasyon testide aldım günleri değerlendirerek deniyorum hayırlısı zaten uzun süre ara verdik 8 sene oldu korunduk olabiliyormuş benim anlamında 6 ay sonra tutmuştu 2.si hemen rahim filmi filan çok saçma bence yumurtalıkların iyiyse bence ilk doğal yöntemle dene çünkü klomen hem kist hemde kimyasal gebelik yapıyor ya korktum şuan denemedim hayırlısı inşallah hasta olmazsınız en yakın zmanda yıpranmadan bebislerimiz olur
Ozman bencede başka bir doktarada görünmelisin bencede canım ben baya ara verdim o yüzden zaten doktor hemen bekleme dedi o yüzden deniyoruz daha yeni zaten bu ay 3 .ay olcak zaten geçen ay fazla denemedim dış çekimi oldu diye bu ay bakalım hayırlısı inşallah Allah hayırlısını nasip ederInşallah cnm . Sen baya ara vermissin ama bizim 4 yasinda kizimiz var 1 buçuk sene oldu korunmuyoruz hormon testlerm testim temiz cikti ben bu ay rahim filmi de cektirdim onda da sıkıntıyok çok şükür ama muayene de doktor yumurtmn küçük olduğunu söyledi o yüzden yumurta tedavisi görmem lazımmış. Ben yine her türlü başka bi doktora gidicem
Inşallah cnm inşallahOzman bencede başka bir doktarada görünmelisin bencede canım ben baya ara verdim o yüzden zaten doktor hemen bekleme dedi o yüzden deniyoruz daha yeni zaten bu ay 3 .ay olcak zaten geçen ay fazla denemedim dış çekimi oldu diye bu ay bakalım hayırlısı inşallah Allah hayırlısını nasip eder
Kızlar merahaba klomen kullanallara bişey sormak istiyorum klomen bittikten sonra akıntısı başlayan oldu mu 5 gunluk kullanımdaCanım bende 2 ay kullandim klomen 1. Ayı yumurtlama bile goremedim testle takip ediyorum doktora gitmedim. 2. Ay hamilelik yaşadım ama kimyasal oldu malesef. Ovulasyon kullanmanın faydası var. Folik asit Folbiol kullanıyorsan yarım tablet kullan , doktorum şuan fazla gelebilir dedi vücuda bu şekilde inşallah hayırlı sonuc alirsin
Canım ben normalde 4 gün adet görüyorum, 4. Gün başladım klomene, o yüzden adet konusunda fikrim yok fakat benim düzensiz adetimi düzeltti klomen. Akıntı da normal seyrindeydi gözüme batacak bir durum olmamıştı kuzum. Yumurtlamada olabilir amaKızlar merahaba klomen kullanallara bişey sormak istiyorum klomen bittikten sonra akıntısı başlayan oldu mu 5 gunluk kullanımda
Bide adette başlayanlarda kanamada kesilme yaşayanlar oldu mu
Anladım canm bende öyle düşündüm ama bilemedim normalde adetın 3. Gunu başlayıp toplam 5 gun kullandım bititkten 2 gun sonra gel dedi doktor yani yarın gidecegım ama su gibi akıntı oluyo yumurtlama akıntısı gibi değil sanki ama anlayamadım o yüzden sormak istedımCanım ben normalde 4 gün adet görüyorum, 4. Gün başladım klomene, o yüzden adet konusunda fikrim yok fakat benim düzensiz adetimi düzeltti klomen. Akıntı da normal seyrindeydi gözüme batacak bir durum olmamıştı kuzum. Yumurtlamada olabilir ama
Herkeste farklı olur kuzum yumurta akıntısı belki de klomenin etkisiyle daha görünür hal almıştır bu da olabilirAnladım canm bende öyle düşündüm ama bilemedim normalde adetın 3. Gunu başlayıp toplam 5 gun kullandım bititkten 2 gun sonra gel dedi doktor yani yarın gidecegım ama su gibi akıntı oluyo yumurtlama akıntısı gibi değil sanki ama anlayamadım o yüzden sormak istedım
Sağol canımın içiHerkeste farklı olur kuzum yumurta akıntısı belki de klomenin etkisiyle daha görünür hal almıştır bu da olabilir
Canm merhaba klomenı adetliyken mı kullandınMrb bende klomen sayesinde hamile kaldim yumurtlama doneminde catliyor genelde kendiliginden doktorun onerdigi tarihlerde iliski olsa tutar insallah canm
Mrb canm evt 2 ay kullandm klomeni doktorm ilk ay adetin 3. Gunu baslamami soylemsti o ay tutmadi olmadi bebegm snraki ay adetin 5. Gunu kullandm klomeni ve sukur hamileymCanm merhaba klomenı adetliyken mı kullandın
Çok sevındım canm bendr adetın 3. Gunu başladım da aşılama olacak gunde bir kullandım ilk kontrolde 10-10-12ydi yumurtalar sence nasılMrb canm evt 2 ay kullandm klomeni doktorm ilk ay adetin 3. Gunu baslamami soylemsti o ay tutmadi olmadi bebegm snraki ay adetin 5. Gunu kullandm klomeni ve sukur hamileym
Canm bende 2. Kez Klomeni kullanıyorum nasıl hamile kaldin canm tam detaylı anlatabilir msn başka ilaç kullandın mi gün aşırı mi ilişki önerildi yardımcı olursan çok sevinirimMrb canm evt 2 ay kullandm klomeni doktorm ilk ay adetin 3. Gunu baslamami soylemsti o ay tutmadi olmadi bebegm snraki ay adetin 5. Gunu kullandm klomeni ve sukur hamileym
Sagol canm, ben gunde iki tane kullandm sabah aksam olmak uzere, 5 gun snra mi ne tam hatirlamiyorm kontrole gittm yumurta catlams dedi bu 3 gun iliski olsun dedi, evt benm de kesildi gibi cok gelmiyordu ama su gibi de degldi klomen kullanirken kasik agrilarm cok vardiÇok sevındım canm bendr adetın 3. Gunu başladım da aşılama olacak gunde bir kullandım ilk kontrolde 10-10-12ydi yumurtalar sence nasıl
Sen gunde bir mı kullandın 2 mi
bugun tekrar gidicem
Bide adetken adetimi kesti su gibi akıntı yaptı bende sendede oldu mu
Tabi canm anlataym, adetim 26 aralikta baslamsti adetin 5. Gunu gittm hastaneye doktor klomen, estrofem ve duphaston verdi klomenle estrofemi birlkte kullanmaya basladm duphastonu da adetin 14.gunu kullanmaya basladm ha bide yumurta catlams mi dye kontrle gel demedi. Doktor bana bunlari kullan ayin 8 9 10 11 nde iliski olsun dedi oyle de yaptk adetim de 3 4 gun gecikti snra test yaptm cnku hic ümitli degldi yine adet olurm kesin diyordm bacaklarm goguslerm cok agriyordu adet agrisydi bildgn nyse snra cok sukur pozitif cikti canm umarim yardimci olabilmismdrCanm bende 2. Kez Klomeni kullanıyorum nasıl hamile kaldin canm tam detaylı anlatabilir msn başka ilaç kullandın mi gün aşırı mi ilişki önerildi yardımcı olursan çok sevinirim
Amin cnm benm çok teşekkür ederim dillerine sağlık rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende adetimin 3. Günü klomen kullandım 11. Gün yumurtam 4 taneydi doktor 2 gün daha bekleyelim dedi salı günü gidince yum 1 tanesi catlamisti o gün saat 12 de iğne vuruldum Çarşamba akşamı yum çatladı 3 tanesinde sonra gün aşırı ilişki oldu estrofem kullanmayı ben 11. Gün başladım sonra yum catladigini Perşembe günü kontorele gittim cuma gününde duphastonu kullandım şuan bel ağrım sırt ağrım ve bacak ağrım var 1 hafta oldu iğne vurulali bı belirti felan yasamismiydin canmTabi canm anlataym, adetim 26 aralikta baslamsti adetin 5. Gunu gittm hastaneye doktor klomen, estrofem ve duphaston verdi klomenle estrofemi birlkte kullanmaya basladm duphastonu da adetin 14.gunu kullanmaya basladm ha bide yumurta catlams mi dye kontrle gel demedi. Doktor bana bunlari kullan ayin 8 9 10 11 nde iliski olsun dedi oyle de yaptk adetim de 3 4 gun gecikti snra test yaptm cnku hic ümitli degldi yine adet olurm kesin diyordm bacaklarm goguslerm cok agriyordu adet agrisydi bildgn nyse snra cok sukur pozitif cikti canm umarim yardimci olabilmismdrdarisi size olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?