Klomen kullananlar

Sagol canm Allah razi olsun. Insallah seninde gonlune gore olur Rabbim hic biriimizi yormasin. Canm hemn oyle belirti olmaz bnce cnku yumurtlama haftasinda da bu dedgn belirtilr oluyor. Biraz daha bekle bakalm adetine bi kac gun kala ya da adetn gecerse iste o zmn belirti diyeblrz ins oyle olur canm

İnşallah canm sendede ozman sonradan çıktı belirti ay hamilesin dua et nolur

İnşallah canm sendede ozman sonradan çıktı belirti ay hamilesin dua et nolur
Ediyorm walla rabbim isteyen herkese versin diyorm hep. Benm normlde de adete bir hafta kala bacaklarm agrimaya baslar belim gogsum agriyordu yine oyle oldu dedm yine hasta olacm kesin ondn 3 4 gun gecmesine ragmn test yapmadm cnku benmki bazen gecikiyordu adetim yine oyle dedm ama ablamin zoruyla test yaptm şok oldum oturup aglamistm

Ay ne güzel cnm benimki düzenli 32 günde bir ama bu sefer 3 gün önce yumurtam çatladı öne gelir die düşünüyorum ama bekliycem dediğin gibi hayırlısı herseyin

Anladım canım benım

Mrb canm evt 2 ay kullandm klomeni doktorm ilk ay adetin 3. Gunu baslamami soylemsti o ay tutmadi olmadi bebegm snraki ay adetin 5. Gunu kullandm klomeni ve sukur hamileym
gözün aydın az detaylı anlat bakim neler yaptın yaşın kaç canım

tam anlamadım klomen bitince kaç gün sonra ilişki dedi dr

gözün aydın az detaylı anlat bakim neler yaptın yaşın kaç canım
Tsk ederm darisi sizlere olsun yaşim 28 canm, 1 yil korunmadk olmadi benm prolaktnm yuksekti surekli ondn, 1 yildan snrada iki ay klomen kullandm ilk ayimda tutmadi olmadi diger ay oldu sükür

Tsk ederm darisi sizlere olsun yaşim 28 canm, 1 yil korunmadk olmadi benm prolaktnm yuksekti surekli ondn, 1 yildan snrada iki ay klomen kullandm ilk ayimda tutmadi olmadi diger ay oldu sükür
ah kuzum benim ben 39 yaşındayım :) teyzen sayılırım :) allah kucağında sağ salim görmeyi nasip eylesin dileyen herkesede bu mutluluğun yaşatsın inşallah :) bin şükür bak olmuş çok sevindim burda kimi hamile duysam okusam inan çok mutlu oluyorum rabbim hayırlı evlatlar versin

Kac gun snra demedi adetin 5. Gunu gittm klomeni kullanmaya basladm tarih verdi 8 9 10 11 dye o tarihlerde iliski olsn demsti
gülüm benim adetin ayın kaçında başladı sen söyle ben o 9 9 10 11 kaç gün sonraya denk geliyor onu hesaplarım :) hani adetinin 5. günü hangi tarihe denk gelşiyor biz bilmiyoruz ya ben ona göre gün hesaplayacağım ondan sordum :)

26 aralikta adet olmustum 7 gun suruyor adetim

Yaa tsk ederm Allah razi olsun darisi sana,isteyen herkese olsun bende sizi cok iyi anliyorm insan cok yipraniyor ins en kisa zmnda sizin de olur. Ciddi bi saglik problemn yoksa olur insallah ablacim

Merhaba canım bir şey soracaktım sana bende 13 aylık evliyim 10 aydır bebek istiyoruz bir çok doktora gittim ve herhangi bir sorun olmadığını söylediler sürekli gittiğim doktor 5 ay sonra gel dedi 1 yıl dolmadığı için klomen sana direk mi yazdı bende hastalığımı bekliyorum olur isem 3 gün gideceğim testler falan yaptı mı ilaçlı ultrason gibi

Canim ben gittim testler ilacli filan degildi normal kan testleri bide ultrasonla alttan muane filan yapildi ama birsey cikmadi ben ozman 1 aydır denemiştim olmadi adam stres yaptim diye vermisti ama ben kullanmadim sonra başka doktora ciktim oda gerek yok dedi cunki 1 seneyi doldurmadan sıkıntı var demeyiz dedi o ilaci kullanma yumurtaliklarin cok iyi rahim duvar kalinligimi cok iyi ymis ondan stres düşünürsen ve kendini cocuk olsun diye takarsan tutunma olmazmis stresten ondan bana yumurtlama takibi bile yapma dedi bide bu klomen herşey normelken kullandinmi genellikle kist oluşumu yapıyormuş ondan kullanmadim ve dis gebelik düşük filan duyunca vazgeçtim suan dogal yollarla deniyorum benimde bu ay 3 .ay olcak denemede bu ay gun asiri adete kadar deniycem doktor da o sekil dedi cunku hayırlısı artik kuzum inşallah allah saglikli bir evlat nasip eder hepimize

Amin canım inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder. Banada gel yumurtlama gününü belirleyelim dedi adet iken gittim hiç bir şey yapmadı hormon testi yaptı iyi dedi alttan muayene etti normal bir şey yok dedi para tuzağı gibi geldi bana hem yumurtlama gününü öğrenelim diyor hemde bir şey söylemiyor bana yumurtlama 36 saat sürüyor sperm 72 saat canlı kalıyor falan dedi zaten bunları biliyoruz araştırıyoruz da bana biraz saçma geldi bi türlü iyi doktor bulamadım bende hasta olmayı bekliyorum ki gideyim bakalım bu sefer ne diyecek. Kafaya takıyor insan ister istemez bekar iken evet çok farkında olmuyor insan ama evlenince çocuk bakışı çok farklı oluyor bende çok stres yapıyorum eşimin ailesi sürekli soruyor ister istemez takıp üzülüyorum oluruna bırakıyorum ama yine bir yerden stres oluyorsun Rabbim bugün hürmetine inşallah isteyen herkese hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip eder.

Seni okadar iyi anliyorumki benim bir evladim var 8 sene ara verdik simdi istedim ama benimde kayannam niye olmadi filan bunaliyor bence bunlar para tuzagi haklisin benim ablam ilk evlendiginde 1 bucuk sene olmadı stresten onunda kaynanasi sonra onlarin yanindan ayrildi hic telefonlara bile cikmadi 3 ay sonra hamile kaldi kizi oldu şimdide oglu var bence kimseyi dinlemeden akisina birakmak daha iyi ben oyle yapcam bu ay cunku doktor bana dedi bu stresten cocuk tutunmaz cok stres yapiyorsun dedi bilmiyorlarki dis etken lerden ve senin daha 1 sene bile olmamis gun asiri adete kadar hic takip etmeden iliski yasa sonra hiç gecikmeyi de takip etme bide oyle dene hayırlısı ise rabbim her turlu verir ben bu ay oyle deniycem tatlim benjm ablam oyle kaldi cunku sende kafaya takma bir sıkıntı yoksa elbet olur

Bakalım hayırlısı olur inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…