Klomen kullananlar

Mrb canm naptn olumlu gelismeler oldu mu merk ettm
Hamileyim canm tam iğnenin 13. Gün test yaptım baktım çıktı heyecan yapmadım direk kan verdim dedim düşük çıkarsa gebelik yoktur 58 çıktı şaşırdım herkes birde 11. Günden sonra kan değerleri düşük çıkıyormuş sonra doktorum tekrra kan ver yükseliyor mu dedi pazartesi hemen yanı iğnenin 14. Günü tekrar verdim ilk kan verdiğim saatle arasında 15 saat var yok 85 çıktı bu sefer sevindim çünkü öle belirti gaz sancısı karın ağrısı ayak ağrısı çektim ki görmen lazım neyse 2 gün daha bekledim bu sefer iğnenin tam 16. Günü kanım 308 çıktı 4 kat artmıştı aşırı sevindim diğer günde sağlık ocağına izlenim için verdim ondada 503 çıktı sonra kan vermedim canm pazartesi doktoruma gittim çok yeni dedi alttan ultrason da bakti gorebildi küçük keselerimi ama ikiz olup olmadığı ileri günlerde belli olcak Rabbime bin şükür olsun ki oldu öle sevinç öle mutluluk ki herkese nasip olsun kim ne kadar çok evlat istiyorsa sağlıklı bı şekilde rabbim nasip etsin şuan da yawas yawas belirtilerin var ama ilk yerlesmedeki gibi kalmadı canm biraz uzun yazdım tam detaylı olsun diye sorduğun için teşekkür ederim sende nasıl gidiyor durumlar

Yaaa masallah cok cok sevindm hayirli olsun canm.bende 4 haftalkken gittgmde ultrasondan bakmsti kese gorunuyor demsti ama cok kucuk demsti ikiz degl demisti bana:) snra 8. Haftada gittm minnosun kalbi pit pit :) cok guzl bi duygu smdi 10 haftaligz bakalm neler bekliyor bizi

Allahım razı olsun tüm herkese nasip olur inşallah bnde haftaya tekrar gidicem karından ultrason da bakcam belki bebeğimi de görürüm yada bebeklerimi

Rabbim sağlıkcakla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bu ay bende klomen kullandım. Bugün son hapı attım sabahleyin. Ne zaman test yapsam sizce

Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bu ay bende klomen kullandım. Bugün son hapı attım sabahleyin. Ne zaman test yapsam sizce
Klomenden sonra kontrole gitmen lazım canm doktorun ilişki önerecek yumurtaların güzel boyutlardaysa iğne vurabilir yada kendiliğinden catlayabilir hani klomen sadece yumurta iyi gelistiriyor ve çatlamasını sağlıyor kuzum zaten adet 3 veya 5 gününde başlayıp 5 gün kullandığın için adetinin 10. Günü felan biter mutlaka doktoruna kontrole git yumurtan oluşmuş mu nasıl diye kontrol etsin

Yumurta oluşmuş mu diye kontrole gerek görmediği için çağırmadı. İlaç kullanmaya başladığım günden sonra gün aşırı ilişki dedi

Yumurta oluşmuş mu diye kontrole gerek görmediği için çağırmadı. İlaç kullanmaya başladığım günden sonra gün aşırı ilişki dedi
Mrb canm iliski tarihi onermediyse oyle yap o zmn. Testi de adet gunun gecikirse yap erken yapip umitsizlige kapilma bnce

Ozman adet gununu beklemen lazım canm ben igne vuruldum o yuzden ne zaman test yapacağımı biliyordum ama sadece klomen kullandığında gununu bekle ve sanki doktorunla tekrar gorusmen daha iyi olur gıbı benm doktorum kontrole cagırdık estrofem ve duphaston diye ilac verdi tek klomenle bitmiyor dedi is o yüzden dedim

Evt bana da klomen yaninda estrofem ve duphaston vermsti. Igne vurulmadm ben ama iliski tarihi onerdi oyle oldu benm

Mrb canm iliski tarihi onermediyse oyle yap o zmn. Testi de adet gunun gecikirse yap erken yapip umitsizlige kapilma bnce
Tamam canım benim çok teşekkür ederim. Evet doğru söylüyorsun adet günüm geçse iyi olur o zaman mutsuz olmam en azından.

Tamam canım benim bi sıkıntım olmadığını söyledi onun için başka şeyler önermedi ama aslında muayene için çağırması gerekmiyor muydu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…