Klomen kullananlar

sweet42 sen 17. günmü adet oldun

Günaydın kızlarrr doktordan geliyorum 3 tane çok güzel yumoşlarım olmuş sağ tarafımda solda hiç yok dedi doktor OVITRELLE iğne verdi çarşamba günü vurulucam CRINONE sprey verdi 14 gün sonra kan testi yap dedi bu ilaçlar 2 ay etkisi sürer dedi hasta olursan şubatta gelme martta gel dedi perşembe/cum /cumartesi ilişki dedi Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah kızlarr

Mrb kızlar nasılsınız bakalım benim 10 ocakta adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım az önce test yaptim negatif ama çok beklemedim 2 saatlik idrar ile yaptım acaba ondan çıkmamış olabilir mi hicbir belirti de yok arada adet savcısı gibi sancı giriyor ama başka bi belirti yok bu beklemek sinir ediyor ya hakkımızda hayırlısı bekliycez başka çare yok

Benimde bugun 17.gün çatlatma iğnemin henüz kırmzılar yok normal adet günümdemi olcam acaba bakalım çarşamba günü adet günm benmde ara ara adet sancım vuruyo geçiyo hakkımızda hayırlısı mecburen beklicezz

Canım ben iğne vuruadim bu ay yumoslar gelişmedi diye ama Dr gittikten sonra kasiklarimda batmalar yaşadım az caba geç gelişmiş olabilirmi bilmiyorum bakalım birde yarin sabah ilk idrar ile yaparım nasip inşallah sende hayırlı haberler alırsın senin bat be zaman iğneyi erken mi vuruldum 17 gün çok uzun geldi bana

ay inşallah yarın sabah çift çizgi görürsün ya.Ben iğnemi 27 sinde vuruldum çarşamba günü bat günüm

canım doktordan geliyorum 3 tane çok güzel yumoşlarım olmuş sağ tarafımda solda hiç yok dedi doktor OVITRELLE iğne verdi çarşamba günü vurulucam CRINONE sprey verdi 14 gün sonra kan testi yap dedi bu ilaçlar 2 ay etkisi sürer dedi hasta olursan şubatta gelme martta gel dedi perşembe/cum /cumartesi ilişki dedi Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah

sweet42 sen 17. günmü adet oldun
evet canım oldum bugün adetimin 3. günüydü herşeyde güsel çıktı kist felan olmadı sıkıntı yok dr rahim filmi çekelim dedi gerek yok dedi sen 5 ay önce zaten hamile kaldın dedi ve 2 tüptende yumurta geliyo ve ekimdede kimyasal gebelik oluştu bence o eziyete hiç gerek yok dedi bakalım eşimin sperm sonuçlarına göre tekrardan klomene başlar yada başlamama kararı alcam

merhaba kızlar.. Benimde bugün adetimin 3. günü bende gittim doktora vee klomen başlıyoruz bu ay.. İnş Hayırlısı olur bakalım..

çok güzel bi haber canım ,yumoşların cücüşe döndüğünüde görürüz inşAllahh

canım bu ay femara ile olmazsa ,o zaman geçecez iğneye , ialacın yanı sıra çörek otu bal tarçın kürü yapıyorum ,bakalım arın değişen bişey olacak mı ?
canım femera çok iyi bir hap klomen ve femera sayesinde 3 tane yumurtam oluşmuş darısı tutmasına inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…