Benimde bugun 17.gün çatlatma iğnemin henüz kırmzılar yok normal adet günümdemi olcam acaba bakalım çarşamba günü adet günm benmde ara ara adet sancım vuruyo geçiyo hakkımızda hayırlısı mecburen beklicezzMrb kızlar nasılsınız bakalım benim 10 ocakta adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım az önce test yaptim negatif ama çok beklemedim 2 saatlik idrar ile yaptım acaba ondan çıkmamış olabilir mi hicbir belirti de yok arada adet savcısı gibi sancı giriyor ama başka bi belirti yok bu beklemek sinir ediyor ya hakkımızda hayırlısı bekliycez başka çare yok
Canım ben iğne vuruadim bu ay yumoslar gelişmedi diye ama Dr gittikten sonra kasiklarimda batmalar yaşadım az caba geç gelişmiş olabilirmi bilmiyorum bakalım birde yarin sabah ilk idrar ile yaparım nasip inşallah sende hayırlı haberler alırsın senin bat be zaman iğneyi erken mi vuruldum 17 gün çok uzun geldi banaBenimde bugun 17.gün çatlatma iğnemin henüz kırmzılar yok normal adet günümdemi olcam acaba bakalım çarşamba günü adet günm benmde ara ara adet sancım vuruyo geçiyo hakkımızda hayırlısı mecburen beklicezz
ay inşallah yarın sabah çift çizgi görürsün ya.Ben iğnemi 27 sinde vuruldum çarşamba günü bat günümCanım ben iğne vuruadim bu ay yumoslar gelişmedi diye ama Dr gittikten sonra kasiklarimda batmalar yaşadım az caba geç gelişmiş olabilirmi bilmiyorum bakalım birde yarin sabah ilk idrar ile yaparım nasip inşallah sende hayırlı haberler alırsın senin bat be zaman iğneyi erken mi vuruldum 17 gün çok uzun geldi bana
dualarım tüm bebek isteyenlere canım. moral çok önemli birde adetinin 14. gününde yeterince büyükdeğil derse hayal kırıklığına uğrama bana 14. günde 1 tane 13-14mm var dedi 16. günde 18 ve üzeri 3 yumurta bi tarafta 15 mm diğer tarafta dedi ve iğneyi hemen oluyorsun dedi. sabah git yumurta kontrollerine böylelikle iğne verirse 36. saatin gece saatlerine geliyor. Eşinin işi gündüzlü normal bir işse çok önemli.birde iğneden sonra 36. saate güvenmeyin bir hafta 2 günde bir denemeye devam edin iğne 36-48 saat içinde çatlatır diyorlar ama bazen yumurtanın çapına göre 3. gün çatlayanda oluyormuş. İnşallah senin de mutlu haberlerini alırız.
Hayırlısı olsun canım demekki daha zamanı değil Sıkma canınıkırmızılar geldi malesefff
nasip deyip beklicezHayırlısı olsun canım demekki daha zamanı değil Sıkma canını
evet canım oldum bugün adetimin 3. günüydü herşeyde güsel çıktı kist felan olmadı sıkıntı yok dr rahim filmi çekelim dedi gerek yok dedi sen 5 ay önce zaten hamile kaldın dedi ve 2 tüptende yumurta geliyo ve ekimdede kimyasal gebelik oluştu bence o eziyete hiç gerek yok dedi bakalım eşimin sperm sonuçlarına göre tekrardan klomene başlar yada başlamama kararı alcamsweet42 sen 17. günmü adet oldun
Aynen canım bakalım bende beklemedeyim bir sene oldu olmuyor ama nasip diyip bekliyoruznasip deyip beklicez
senin iğnelere de cevap vermedi mi canım ?
Günaydın kızlarrr doktordan geliyorum 3 tane çok güzel yumoşlarım olmuş sağ tarafımda solda hiç yok dedi doktor OVITRELLE iğne verdi çarşamba günü vurulucam CRINONE sprey verdi 14 gün sonra kan testi yap dedi bu ilaçlar 2 ay etkisi sürer dedi hasta olursan şubatta gelme martta gel dedi perşembe/cum /cumartesi ilişki dedi Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah kızlarr
Bende geçen ay 17.gun olmustum canım çok uzulmustum ama gerçekten nasip hersey bu ay da başladım klomene hakkimizda hayirlisi olsun canım üzülmenasip deyip beklicez
hayırlısı canım , diğer aya inşAllahhhkırmızılar geldi malesefff
canım femera çok iyi bir hap klomen ve femera sayesinde 3 tane yumurtam oluşmuş darısı tutmasına inşallahhcanım bu ay femara ile olmazsa ,o zaman geçecez iğneye , ialacın yanı sıra çörek otu bal tarçın kürü yapıyorum ,bakalım arın değişen bişey olacak mı ?
Insallahhh olur cnim endiselenme yumoslri etkilemeyelim :)canım bu ay femara ile olmazsa ,o zaman geçecez iğneye , ialacın yanı sıra çörek otu bal tarçın kürü yapıyorum ,bakalım arın değişen bişey olacak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?