Saol canım ınş hamissindir belki yumurtan gelişiyor dur o yüzden diyorum git doktora belki iğne yapar cunki bnm yumurtam gelisince kasik ağrım oldu gebe kalınca hiç ağrım olmadı hata dedim tutmadı herhalde ağrım geçincegünaydn canm benm yumurtan gelşmemiş dedkten snra hç gtmedm tüp bebek dedi bize ben o arada incir kürü yaptm ama saldık biz kendimizi çok üzüldük tüp bebek merkezi aramaya başladık gçen gün belime bi ağrı girdi kıpırdıyamadm bile ve kasığımda agrı var ama günüm geçti dündü eğer bugnde olmazsam gtcm doktora küçük yerde yaşıyorum çnkü allah bebişi kucağına almayı nasip etsin allah ol deynce oluyo umarım bende hamileymdr
hımm o zaman gidiyim bari doktora tmm cnm çok saolSaol canım ınş hamissindir belki yumurtan gelişiyor dur o yüzden diyorum git doktora belki iğne yapar cunki bnm yumurtam gelisince kasik ağrım oldu gebe kalınca hiç ağrım olmadı hata dedim tutmadı herhalde ağrım geçince
klomeni fazla kullanım kiste dönüşmesinden korktugum için de yeterli görüyorum canım femerayı da takviye olarak verdi bana bence kiste dönüşmesin dieBence baska doktora danis. Neden dersen ilk klomen kullandigimda kistim olustu. Bu yuzden bir ay klomene ara vermek zorunda kaldim. O ay yumoslar olusmadi ama. Eger etkisi kalsaydi olusurdu diye dusunuyorum
Yani kasik agrin ve kremsi beyaz akintin varsa yumurtayı işaret ediyor bi an önce git :) bnada haber ethımm o zaman gidiyim bari doktora tmm cnm çok saol
benm hiç akıntım olmadı cnm bu ay aksine bi kaç gündür su gbi akıntım var hatta adet oldm zannediyorum bakıyorum su gbi gelmş çok afedersnYani kasik agrin ve kremsi beyaz akintin varsa yumurtayı işaret ediyor bi an önce git :) bnada haber et
Işte ben gebe kalınca öyle oldu böyle şu gibi sanki idrar kaçırmış gibi demi bnm de öyleydi gebeligin başındabenm hiç akıntım olmadı cnm bu ay aksine bi kaç gündür su gbi akıntım var hatta adet oldm zannediyorum bakıyorum su gbi gelmş çok afedersn
aynen bakıyorum byle ay dyorum idrarımı kaçırmışım umarm hamileymdr dn test yaptm ama çkmadı tabi sonradan olduysa çkmaz byk bi ihtimalle perşembe gnü yne yapcam ne çıkarsa çksn hemen hastaneye hiç şaşmazdı benm tam gnmde gelrdi bu ay aksine hiçte düşünmedk yani çock için brlkte olmadık tüp bebek deynce doktorIşte ben gebe kalınca öyle oldu böyle şu gibi sanki idrar kaçırmış gibi demi bnm de öyleydi gebeligin başında
ewt canm başlamış olablr git derim doktora çnkü benmde öyle olmştu gtmedm doktra iğne için gttiğimde bu ay ümitlenmeyelm dedi neden dedm çatlamş dedi eee ne anladm o işten demkki benm yumurtam çatlayabliyomş ve o doktoru bırktımkızlarrr yumurta çatlama iğnem yarın vurulmamı söyledi doktor ama ilk defa az önce lavoboda şeffaf yapışkan bir akıntım oldu acaba bu gün olabilir mi yumurtlamam yardım edin
Bizde sadece 2 defa birlikte oldu ee gogusunde göğüs ucuna giden damarlar var mi mavı ve bak sivilce tarzı tomurcuklar atmismi ınş hamisdindir bi kaç gün daha bekle kan testi yap boş ver idrari ilaçların etkisi 2 ay sürüyor belki kendiliğinden gelişti çatladı ınş öylediraynen bakıyorum byle ay dyorum idrarımı kaçırmışım umarm hamileymdr dn test yaptm ama çkmadı tabi sonradan olduysa çkmaz byk bi ihtimalle perşembe gnü yne yapcam ne çıkarsa çksn hemen hastaneye hiç şaşmazdı benm tam gnmde gelrdi bu ay aksine hiçte düşünmedk yani çock için brlkte olmadık tüp bebek deynce doktor
ewt canm başlamış olablr git derim doktora çnkü benmde öyle olmştu gtmedm doktra iğne için gttiğimde bu ay ümitlenmeyelm dedi neden dedm çatlamş dedi eee ne anladm o işten demkki benm yumurtam çatlayabliyomş ve o doktoru bırktım
aynı var göğsümde sen yazmışsın ya baktm gerçektende vr mavi çatlak gbi damarlar siğil gibi şeyler vr üstündeBizde sadece 2 defa birlikte oldu ee gogusunde göğüs ucuna giden damarlar var mi mavı ve bak sivilce tarzı tomurcuklar atmismi ınş hamisdindir bi kaç gün daha bekle kan testi yap boş ver idrari ilaçların etkisi 2 ay sürüyor belki kendiliğinden gelişti çatladı ınş öyledir
olablr cnm ov. testi yap bugnü değerlendrgitmesem de bu günü degerlendirip yarın iğnemi vurulup perşembe cuma cumartesiyi mi degerlendirsem akşam ovulasyon testi yapıp _?
tamam canım öyle yapayımolablr cnm ov. testi yap bugnü değerlendr
İns canım iyi haberlerini bekliyor um bu arada bn saglikciyim özel hastanede calisiom 3 kadın dogumcumuz var sürekli onlara soruyorum bi sıkıntı olursa sizin içinde sorabilirim bunu da belirtmek istedim :)aynı var göğsümde sen yazmışsın ya baktm gerçektende vr mavi çatlak gbi damarlar siğil gibi şeyler vr üstünde
Ben git sağlık ocağına bi kan testi yapaynı var göğsümde sen yazmışsın ya baktm gerçektende vr mavi çatlak gbi damarlar siğil gibi şeyler vr üstünde
çok tesekkrler cnm perşembe gnüne kadın doğuma randevu alcam sabah kalkıp gebelk testi yaparm olumlu yda olumsuz giderm hastaneye kan veririm çk saolİns canım iyi haberlerini bekliyor um bu arada bn saglikciyim özel hastanede calisiom 3 kadın dogumcumuz var sürekli onlara soruyorum bi sıkıntı olursa sizin içinde sorabilirim bunu da belirtmek istedim :)
canm burası çok küçük bi yer yani gtsem olmasa bile hemen hamile diye yayıyolr hatta bi kere gtmiştim ilk evlendiğim zamanlarda o zaman bebek düşünmüyoduk gttm hamile dediler yaydılar o yzden istemiyorum yaniBen git sağlık ocağına bi kan testi yap
2 ay kloemne çatlatma iğnesi kullandım ya bunların etkisi varmıdır bu ay gerçi bu ayda klomen kullandm ama iğne vurulmadm gelişmediği için bide bana gelişmedi yumurtan dedi yani bu ne demek hiç oluşmadımı yumurtam yada istenilen boyutamı gelmedi şayet hiç oluşmamış demekse hamile olma ihtimalm yok demektr dimiBen git sağlık ocağına bi kan testi yap
Genelde ilaçların etkisi iki ay sürdüğü için bir ay ara verilir . Ya siz çok erken gittiniz kontrole yada gerçekten gelişmedi iki ihtimal var .yada sonradan gelişti çatladı oldu bilinmez sonuçta spermler 3 gün yasio vajinada çatlayan yumurta da 24 saat yasio2 ay kloemne çatlatma iğnesi kullandım ya bunların etkisi varmıdır bu ay gerçi bu ayda klomen kullandm ama iğne vurulmadm gelişmediği için bide bana gelişmedi yumurtan dedi yani bu ne demek hiç oluşmadımı yumurtam yada istenilen boyutamı gelmedi şayet hiç oluşmamış demekse hamile olma ihtimalm yok demektr dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?