Klomen kullananlar

kızlar sağ göğsüme böyle bi sızı vurdu biraz sürdü geçti suandada sol göğsüme nefes aldkca acı saplanıyo acaba nedenn

Ben gogusumden anladım böyle varis gibi damarlar boynumda gogus ucuma uzanan örümcek ağı gibi ama en ilk belirti ağız kurulugu sürekli şu içme istegi ağızda tad değişikliği
canm mrb bende bu ay klomen kullandm fakat yumurtam gelşmedi o yzden iğne vurulmadm doktor gerek görmedi şmdi okuyorum forumda byle hamile kalan varmış sen hamilemisin bende gerçektende ağız kuruluğu var ve göğsündeki damarlr çıktı hatta bunu okumadan sütyenimi takarken farkettm ve adet gnm pazartesi

Bende canim bende yedim kirmizi karti :'(
Artık öbür aya kaldı hayallerimiz canım ben de bugun klomene tekrar basliycam ama kafama takmiycam artık olursa olur olmazsa bi dört ay klomene devam etmek istiyorum sonra tüp bebek tedavisi göreyim diyorum. Hadi bebisler gelin artık sizi bekliyor anneleriniz

Yok ben bu ay kullanmiycam esim amelyat olcak sonra basliycam calismalara

insllah cnim ya insallahh yoruldum cok cunku artik

yorulma canım yaa ,bak en azından yumurtan büyüyor , pozitif düşün
ben daha 1.5 yılda 1 kez büyütebildim sadece ,o bir kere büyüdüğünde hamileymiş gibi sevindim , o derece yaniii ...

ben daha 1.5 yılda 1 kez büyütebildim sadece ,o bir kere büyüdüğünde hamileymiş gibi sevindim , o derece yaniii ...
Haklisin cnm ama bnm umudm tam da yumurtalrn gelistgi halde pozitif sonuc alamamdan dolayi tukeniyor. Artk 3 ay toplam bes yumurta sonuc hic

Haklisin cnm ama bnm umudm tam da yumurtalrn gelistgi halde pozitif sonuc alamamdan dolayi tukeniyor. Artk 3 ay toplam bes yumurta sonuc hic

canımsın en azından gelişiırlar ,benim önceliğim şuan büyütmek , ahh bi büyüse ...
15 ay toplam 1 yumurta ,sonuç ; hüsran

şükrediyorum yinede , en azından büyümeselerde yumurta rezervim var

Kesinlikle sukrediyorum. Ona diyecegm bir sey yok. Ama artik normal yolla hamile kalacgima inanmiyorum. Toplam 9 aydir tedavi goruyorum. Gercekten artik yoruldugumu hissdiyorum gerci bu ay artik takmamaya da Basladim. Tek umdim artk asilama ins tup bebege gecmek zorunda kalmayacagm. Yumurtalarim gelisiyor esimin de testleri iyi ama hep negaif iste

olur Allahın izni ile ,sıkıntı yapma ,eminim hepimiz en kısa zamanda kavuşacaz cücüş meleklerimizeee

kızlar merhaba bişey merak ediyorum çatlatma iğnesinden kaç gün sonra hamile olduğumuz belli olur yada illaki adet günümüzümü beklemeliyiz

anladm arkadaşım çokk teşekkür ederim ilk defa yaşayınca bilmediklerimi burdan öğreniyoruz malum doktorlarda sormadan cevap vermiolar herkes içinhayırlısı olsun rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın

senin iğnelere de cevap vermedi mi canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…