Canım dualarınız yardım etti bana. Senden ne haber? Ne dedi doktor?
Hayırlısı canım inşallah salı günü daha iyi şeyler duyarsın doktordan. Dua edicem senin için...canım bugün gittim doktora ,malesef yine büyümemişler daha , salı yine gel dedi ,dualarınızı eksik etmeyin canlarım , hakkımızda hayırlısı ...
canm mrb bende bu ay klomen kullandm fakat yumurtam gelşmedi o yzden iğne vurulmadm doktor gerek görmedi şmdi okuyorum forumda byle hamile kalan varmış sen hamilemisin bende gerçektende ağız kuruluğu var ve göğsündeki damarlr çıktı hatta bunu okumadan sütyenimi takarken farkettm ve adet gnm pazartesiBen gogusumden anladım böyle varis gibi damarlar boynumda gogus ucuma uzanan örümcek ağı gibi ama en ilk belirti ağız kurulugu sürekli şu içme istegi ağızda tad değişikliği
Ben 17. Gün adet olmustum canımiğneden kaç gün sonra adet olunuyor acaba kızlar çatlama iğnesi
Bende canim bende yedim kirmizi karti :'(Ben 17. Gün adet olmustum canım
Artık öbür aya kaldı hayallerimiz canım ben de bugun klomene tekrar basliycam ama kafama takmiycam artık olursa olur olmazsa bi dört ay klomene devam etmek istiyorum sonra tüp bebek tedavisi göreyim diyorum. Hadi bebisler gelin artık sizi bekliyor annelerinizBende canim bende yedim kirmizi karti :'(
Yok ben bu ay kullanmiycam esim amelyat olcak sonra basliycam calismalaraArtık öbür aya kaldı hayallerimiz canım ben de bugun klomene tekrar basliycam ama kafama takmiycam artık olursa olur olmazsa bi dört ay klomene devam etmek istiyorum sonra tüp bebek tedavisi göreyim diyorum. Hadi bebisler gelin artık sizi bekliyor anneleriniz
Bende canim bende yedim kirmizi karti :'(
insllah cnim ya insallahh yoruldum cok cunku artikhayırlısı canım benim , en kısa zamanda güzel haberleri alırız inşAllahh
insllah cnim ya insallahh yoruldum cok cunku artik
Haklisin cnm ama bnm umudm tam da yumurtalrn gelistgi halde pozitif sonuc alamamdan dolayi tukeniyor. Artk 3 ay toplam bes yumurta sonuc hicyorulma canım yaa ,bak en azından yumurtan büyüyor , pozitif düşün
ben daha 1.5 yılda 1 kez büyütebildim sadece ,o bir kere büyüdüğünde hamileymiş gibi sevindim , o derece yaniii ...
Haklisin cnm ama bnm umudm tam da yumurtalrn gelistgi halde pozitif sonuc alamamdan dolayi tukeniyor. Artk 3 ay toplam bes yumurta sonuc hic
Kesinlikle sukrediyorum. Ona diyecegm bir sey yok. Ama artik normal yolla hamile kalacgima inanmiyorum. Toplam 9 aydir tedavi goruyorum. Gercekten artik yoruldugumu hissdiyorum gerci bu ay artik takmamaya da Basladim. Tek umdim artk asilama ins tup bebege gecmek zorunda kalmayacagm. Yumurtalarim gelisiyor esimin de testleri iyi ama hep negaif iste
amiiin amiinnn insolur Allahın izni ile ,sıkıntı yapma ,eminim hepimiz en kısa zamanda kavuşacaz cücüş meleklerimizeee
Adet gunu beklemek lazim. En erken igneden 13-14 gun sonra.kızlar merhaba bişey merak ediyorum çatlatma iğnesinden kaç gün sonra hamile olduğumuz belli olur yada illaki adet günümüzümü beklemeliyiz
senin iğnelere de cevap vermedi mi canım ?yorulma canım yaa ,bak en azından yumurtan büyüyor , pozitif düşün
ben daha 1.5 yılda 1 kez büyütebildim sadece ,o bir kere büyüdüğünde hamileymiş gibi sevindim , o derece yaniii ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?