Klomen kullananlar

canım femera çok iyi bir hap klomen ve femera sayesinde 3 tane yumurtam oluşmuş darısı tutmasına inşallahh

evet canım çok etkili ama malesef bana bi etkisi olmadı

senin sonucun çok güzel olmuş , bi bakmışın tutmuş Allahın izni ile

Çok sevindim hayırlısı ile kavuş inşallah. Değerlendirmeleri iyi ayarlayın en az 1 hafta, sonrası bekleme zaten. Darısı başına, sağlıkla inşallah...

Çok sevindim hayırlısı ile kavuş inşallah. Değerlendirmeleri iyi ayarlayın en az 1 hafta, sonrası bekleme zaten. Darısı başına, sağlıkla inşallah...
inşallah hayırlısı ile canım bu hafta çarşambadan itibaren bir hafta deneyecegim bakalım :)

Gunaydin kizlar. Ben de sabah kalkar kalkmaz kirmizi kardi yedim. Her seerinde tam igneden 15 gun sonra. Saati saatine. Yarin asilamayi konusmaya gidecegiz artik.

mrb kızlar sabah test yaptım ama negatif yada şöyle söyleyeyim ikinci çizgi gölge gibi acaba geç döllenme olabilir mi diyorum kendi kendime yada kendimi kandırıyorum hayırlısı bekleyeceğiz hiç bir belirtim yok arada adet sancısı giriyor offf beklemek deli ediyor beni

Gunaydin kizlar. Ben de sabah kalkar kalkmaz kirmizi kardi yedim. Her seerinde tam igneden 15 gun sonra. Saati saatine. Yarin asilamayi konusmaya gidecegiz artik.
günaydın canım hayırlısı olsun sıkma canını inallah en kısa zamanda kavuşursun hayaline

bana doktorum ilk ilaç tedavim bu ve bu ilaçlar ile 2 ay tedavi istemez ilaçlar etkisini kaybetmez dedi ve şubatta gelme martta başka tedaviye başlarız olmazsa dedi
canım ben bir senedir uğraşıyorum ve belki klomeni 7 aydan fazla kullandım geçen ay hem klomen hem iğne oldum bu ay sadece klomen ve gelişmedi yumoşlar düşün öyle olsa benim yumoşlar gelişirdi gerçi kişiden kişiye değişir ama bana kalırsa sen başka bir doktorla daha görüş

fazla klomen kullanmak kiste dönüşüyor diyorlar ama canım bekleyim bakalım olmazsa 2 ay boyunca öyle başka doktora giderim ama doktoruma çok güveniyorum o kadar çok hastası var ki yıllarca çocugu olmayıpda onun tedavisi ile hamile kalan ve çok tavsiye eden

Evet tatlım bm 6 haftalık hamileyim banada çatlatacak kadar buyumemis dedi doktor ve iğne yapmadı aradan iki yada üç hafta geçti aşırı kasik ve bel ağrısı şikayeti ile gittim sağda bir yumurtan gelişmiş 20 mm hemen iğne ol dedi oldum . Sonra gün aşırı ilişki :) umudum yoktu doğrusu ilk kin ağzım kurudu. Ve dediğim gibi göğüsteki belirtiler ve akıntı arttı artık iç camasirimi değil pantolonumu islatiyodu o derece bence bi doktora görün hemen böyle evde için içini yemesin

günaydn canm benm yumurtan gelşmemiş dedkten snra hç gtmedm tüp bebek dedi bize ben o arada incir kürü yaptm ama saldık biz kendimizi çok üzüldük tüp bebek merkezi aramaya başladık gçen gün belime bi ağrı girdi kıpırdıyamadm bile ve kasığımda agrı var ama günüm geçti dündü eğer bugnde olmazsam gtcm doktora küçük yerde yaşıyorum çnkü allah bebişi kucağına almayı nasip etsin allah ol deynce oluyo umarım bende hamileymdr

bende bi kaç ay ara vermeyi düşünüyorum hem ilaç hem beynen dinleneyim biraz sömestrda annemlerin yanına gideceğim bunaldım her ay aynı stres bakalım nasip inşallah olur olmazsada yapacak bir şey yok hayırlısı

bana doktorum ilk ilaç tedavim bu ve bu ilaçlar ile 2 ay tedavi istemez ilaçlar etkisini kaybetmez dedi ve şubatta gelme martta başka tedaviye başlarız olmazsa dedi
Bence baska doktora danis. Neden dersen ilk klomen kullandigimda kistim olustu. Bu yuzden bir ay klomene ara vermek zorunda kaldim. O ay yumoslar olusmadi ama. Eger etkisi kalsaydi olusurdu diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…