- 21 Kasım 2014
- 1.346
- 1.156
- 358
canim sen kac ay klomen kullandin?canım femera çok iyi bir hap klomen ve femera sayesinde 3 tane yumurtam oluşmuş darısı tutmasına inşallahh
canım femera çok iyi bir hap klomen ve femera sayesinde 3 tane yumurtam oluşmuş darısı tutmasına inşallahh
Insallahhh olur cnim endiselenme yumoslri etkilemeyelim :)
Çok sevindim hayırlısı ile kavuş inşallah. Değerlendirmeleri iyi ayarlayın en az 1 hafta, sonrası bekleme zaten. Darısı başına, sağlıkla inşallah...canım doktordan geliyorum 3 tane çok güzel yumoşlarım olmuş sağ tarafımda solda hiç yok dedi doktor OVITRELLE iğne verdi çarşamba günü vurulucam CRINONE sprey verdi 14 gün sonra kan testi yap dedi bu ilaçlar 2 ay etkisi sürer dedi hasta olursan şubatta gelme martta gel dedi perşembe/cum /cumartesi ilişki dedi Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah
çok güzel bi haber canım ,yumoşların cücüşe döndüğünüde görürüz inşAllahh
inşallah hayırlısı ile canım bu hafta çarşambadan itibaren bir hafta deneyecegim bakalım :)Çok sevindim hayırlısı ile kavuş inşallah. Değerlendirmeleri iyi ayarlayın en az 1 hafta, sonrası bekleme zaten. Darısı başına, sağlıkla inşallah...
canim sen kac ay klomen kullandin?[/Q
ilkdi bu ay canım 5 adet klomen 5 adet femera içtim ben
evet canım çok etkili ama malesef bana bi etkisi olmadı
senin sonucun çok güzel olmuş , bi bakmışın tutmuş Allahın izni ile
hayırlısı canım benim yaa kaçıncı ilaç tedavindi bu ?Gunaydin kizlar. Ben de sabah kalkar kalkmaz kirmizi kardi yedim. Her seerinde tam igneden 15 gun sonra. Saati saatine. Yarin asilamayi konusmaya gidecegiz artik.
Klomenle 3.hayırlısı canım benim yaa kaçıncı ilaç tedavindi bu ?
günaydın canım hayırlısı olsun sıkma canını inallah en kısa zamanda kavuşursun hayalineGunaydin kizlar. Ben de sabah kalkar kalkmaz kirmizi kardi yedim. Her seerinde tam igneden 15 gun sonra. Saati saatine. Yarin asilamayi konusmaya gidecegiz artik.
bana doktorum ilk ilaç tedavim bu ve bu ilaçlar ile 2 ay tedavi istemez ilaçlar etkisini kaybetmez dedi ve şubatta gelme martta başka tedaviye başlarız olmazsa dediKlomenle 3.
canım ben bir senedir uğraşıyorum ve belki klomeni 7 aydan fazla kullandım geçen ay hem klomen hem iğne oldum bu ay sadece klomen ve gelişmedi yumoşlar düşün öyle olsa benim yumoşlar gelişirdi gerçi kişiden kişiye değişir ama bana kalırsa sen başka bir doktorla daha görüşbana doktorum ilk ilaç tedavim bu ve bu ilaçlar ile 2 ay tedavi istemez ilaçlar etkisini kaybetmez dedi ve şubatta gelme martta başka tedaviye başlarız olmazsa dedi
canım ben bir senedir uğraşıyorum ve belki klomeni 7 aydan fazla kullandım geçen ay hem klomen hem iğne oldum bu ay sadece klomen ve gelişmedi yumoşlar düşün öyle olsa benim yumoşlar gelişirdi gerçi kişiden kişiye değişir ama bana kalırsa sen başka bir doktorla daha görüş
Evet tatlım bm 6 haftalık hamileyim banada çatlatacak kadar buyumemis dedi doktor ve iğne yapmadı aradan iki yada üç hafta geçti aşırı kasik ve bel ağrısı şikayeti ile gittim sağda bir yumurtan gelişmiş 20 mm hemen iğne ol dedi oldum . Sonra gün aşırı ilişki :) umudum yoktu doğrusu ilk kin ağzım kurudu. Ve dediğim gibi göğüsteki belirtiler ve akıntı arttı artık iç camasirimi değil pantolonumu islatiyodu o derece bence bi doktora görün hemen böyle evde için içini yemesincanm mrb bende bu ay klomen kullandm fakat yumurtam gelşmedi o yzden iğne vurulmadm doktor gerek görmedi şmdi okuyorum forumda byle hamile kalan varmış sen hamilemisin bende gerçektende ağız kuruluğu var ve göğsündeki damarlr çıktı hatta bunu okumadan sütyenimi takarken farkettm ve adet gnm pazartesi
günaydn canm benm yumurtan gelşmemiş dedkten snra hç gtmedm tüp bebek dedi bize ben o arada incir kürü yaptm ama saldık biz kendimizi çok üzüldük tüp bebek merkezi aramaya başladık gçen gün belime bi ağrı girdi kıpırdıyamadm bile ve kasığımda agrı var ama günüm geçti dündü eğer bugnde olmazsam gtcm doktora küçük yerde yaşıyorum çnkü allah bebişi kucağına almayı nasip etsin allah ol deynce oluyo umarım bende hamileymdrEvet tatlım bm 6 haftalık hamileyim banada çatlatacak kadar buyumemis dedi doktor ve iğne yapmadı aradan iki yada üç hafta geçti aşırı kasik ve bel ağrısı şikayeti ile gittim sağda bir yumurtan gelişmiş 20 mm hemen iğne ol dedi oldum . Sonra gün aşırı ilişki :) umudum yoktu doğrusu ilk kin ağzım kurudu. Ve dediğim gibi göğüsteki belirtiler ve akıntı arttı artık iç camasirimi değil pantolonumu islatiyodu o derece bence bi doktora görün hemen böyle evde için içini yemesin
bende bi kaç ay ara vermeyi düşünüyorum hem ilaç hem beynen dinleneyim biraz sömestrda annemlerin yanına gideceğim bunaldım her ay aynı stres bakalım nasip inşallah olur olmazsada yapacak bir şey yok hayırlısıfazla klomen kullanmak kiste dönüşüyor diyorlar ama canım bekleyim bakalım olmazsa 2 ay boyunca öyle başka doktora giderim ama doktoruma çok güveniyorum o kadar çok hastası var ki yıllarca çocugu olmayıpda onun tedavisi ile hamile kalan ve çok tavsiye eden
Bence baska doktora danis. Neden dersen ilk klomen kullandigimda kistim olustu. Bu yuzden bir ay klomene ara vermek zorunda kaldim. O ay yumoslar olusmadi ama. Eger etkisi kalsaydi olusurdu diye dusunuyorumbana doktorum ilk ilaç tedavim bu ve bu ilaçlar ile 2 ay tedavi istemez ilaçlar etkisini kaybetmez dedi ve şubatta gelme martta başka tedaviye başlarız olmazsa dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?