Klomen kullananlar

ayy inşallah olmuştur canım ya bana çokkk dua edin olur mu
dualarım tüm bebek isteyenlere canım. moral çok önemli birde adetinin 14. gününde yeterince büyükdeğil derse hayal kırıklığına uğrama bana 14. günde 1 tane 13-14mm var dedi 16. günde 18 ve üzeri 3 yumurta bi tarafta 15 mm diğer tarafta dedi ve iğneyi hemen oluyorsun dedi. sabah git yumurta kontrollerine böylelikle iğne verirse 36. saatin gece saatlerine geliyor. Eşinin işi gündüzlü normal bir işse çok önemli.birde iğneden sonra 36. saate güvenmeyin bir hafta 2 günde bir denemeye devam edin iğne 36-48 saat içinde çatlatır diyorlar ama bazen yumurtanın çapına göre 3. gün çatlayanda oluyormuş. İnşallah senin de mutlu haberlerini alırız.

sağol canım Allah razı olsun . pazartesi günü hastalığımın 13 . günü oluyor canım hastaneye erken gidiyorum zaten gittiğimde vurursa eğer akşamına mı değerlendirmeye başlayım evet eşim sabah 8 akşam 6/7 gibi evde oluyor

benımde bugun 14. günüm yani benım de normalde adet olmam gerekiyor değilmi iğne gününü sayıyrmusunuz peki

iğne olan gün değil ertesi gün akşam denemelisiniz. doktor bilgilendirir zaten. eşinizede şimdiden incir-ceviz-keçiboynuzu pekmezi yedirin sperm kalitesi ve hızı artsın.

İyi dileklerin için tskler darısı basina :) kasik agrin varsa yumurta gelisiyo demektir bi doktora görün :) bnm ilk belirtim ağız kuruluguydu
Canım benim yumurtalar gelişmedi yarin adet günüm bakalım bekleyip gorecegiz

kızlarrr iğne vuruldugumuz gün dahilmi bu 14 e merak etitim cevap gelmedi

3.3 3000 esitse gebesindir bnmde 5.8 di yani 5028 bin ve üzeri gebelik 'tir diye biliyorum doktor sonucuna vaktini
bakmadı ama negatif 0 - 5 arası yazıyo sonuçta aslında kist olmadığını söledi başka bi dr çünkü çarşamba iğne olmuştum cuma günü başka bi dr çatladımı die baktırdım üstten ultrasyonla baktı ve çatlamış hepsi folekül gözükmüyo şuan dedi ve rahim arkasında da sıvı var dedi buda çatladı demek dedi acaba göreedimiki

canım ben iğneden sonraki günü sayıyoruz diye biliyorum iğne günüyle birlikte saydığında 15 olucak işte
anladım canım benım iğne vuruldugum gunle birlikte 14. gün oluyo yarın 15 bakalım adet oluyommu rüyamda olmustum artık rüyalarımmda bile bunları görüyorum sürekli

ona bakarsan benim ki 5 ti bn nasıl gebe oluyor um bence git özel bi hastaneye testini yap güzelce göster doktoruna adam akıllı baksınlar

ona bakarsan benim ki 5 ti bn nasıl gebe oluyor um bence git özel bi hastaneye testini yap güzelce göster doktoruna adam akıllı baksınlar
eğer adet olmazsam bugün yarın pazartesi dr uma gidicem inşallahh psikolojik olarak da adet olcam die hissedip tuvalete gidip duruyorum yaaa

anladım canım benım iğne vuruldugum gunle birlikte 14. gün oluyo yarın 15 bakalım adet oluyommu rüyamda olmustum artık rüyalarımmda bile bunları görüyorum sürekli
Ağzında kuru luk göğüslerinde mavi damarlar belirginlestimi bn igne olduktan 14 sonra test yaptım

eğer adet olmazsam bugün yarın pazartesi dr uma gidicem inşallahh psikolojik olarak da adet olcam die hissedip tuvalete gidip duruyorum yaaa
Bak canım ben iğne oldum kasiklarim ağrıdı bir kaç gün sonra ağrı kesildi kesin dedim tutmadi tutsa kasigim agirirdi neyse derken baktım agzim kuruyor akintim arttı gogusumde mavi damarlar çıktı ve iğnenin 14 uncu günü test yaptım sen hiç mi belirti yok

Ağzında kuru luk göğüslerinde mavi damarlar belirginlestimi bn igne olduktan 14 sonra test yaptım
ağzımda kuruluk var ve dudaklarım çatladı göğüslerim sadece acıyo mavi damara rastlamadım ama dikkatlı bakıcam akşam

ağzımda kuruluk var ve dudaklarım çatladı göğüslerim sadece acıyo mavi damara rastlamadım ama dikkatlı bakıcam akşam
Ben gogusumden anladım böyle varis gibi damarlar boynumda gogus ucuma uzanan örümcek ağı gibi ama en ilk belirti ağız kurulugu sürekli şu içme istegi ağızda tad değişikliği

Ben gogusumden anladım böyle varis gibi damarlar boynumda gogus ucuma uzanan örümcek ağı gibi ama en ilk belirti ağız kurulugu sürekli şu içme istegi ağızda tad değişikliği
İnşallah benimde ağzım bu yüzden kuruyordur bende çok su içiyorum RAbiim nolur bizede nasip ettttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…