Canım benim en büyüğü 19mm 3 adet yumurtam olmuştu ama iğne vermişti doktor. 1 hafta,1 gün ara ile denedik çok şükür sonuç sevinç dolu oldu. Sakın umutsuzluğa kapılma ve sperm kalitesi için eşine ceviz+incir+keçiboynuzu pekmezi içir. İnşallah sende mutlu haberler alırsın.Adetimin 5.günü doktora gittim ve klomen verdi.. Bir gün 2 bir 3 tane içtim 5 gün boyunca.. Bu sırada adetimin 2.günü bal incir çörekotu karışımını yaptım ama düzensiz 6 gün kullandım sadece.. Adet döngümün 12.gün doktora gittiğim de sağ da 22.2 mm solda 19.8 mm olan yumurtalarımın oluştuğunu söyledi.. Çatlatma iğnesi vermeyeceğini yumurtaların gayet iyi boyutlara geldiğini söyledi ve sadece progestan verdi.. Fitil olarak kullanıcam.. Şimdi sorum şu arkadaşlar biz 10 aydır bebek istiyoruz ama nasip olmadı.. Bu şekilde iki yumoşla vs bu boyutlar da olumlu sonuç alan arkadaşlar bana ne olur ışık olun heves olun umut olunRabbim ellerini gönlünüzü boş çevirmesin.. Hayırlısını versin inşallah..
Ba dem bana bi yardımcı olsan.. Yumoş un kaç mm doktora gittiğinde?? Tek yumoşla mı hamile kaldın?? Bu arada Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Hmmm tmm güzel haberlerini bekliyorum ona göre,sen memleketten getirdiğin o incirleri yedin inşallah ... İncir dedim de geçen rüyamda kocamann incirler gördüm ya :))))) hayırdır inşallah
:) bu güzel cevabın için çok teşekkür ederim canım.. Rabbim sağlıkla kucağına almay nasip etsin inşallah.. Hayırlı zaman da bize de nasip etsin inşallah.. Ceviz yerdiyorum bol bol incir arada yiyo.. Bu hafta bizim için de ilişki verdi doktor.. Rabbim yüzümüze gülsün inşallah..Canım benim en büyüğü 19mm 3 adet yumurtam olmuştu ama iğne vermişti doktor. 1 hafta,1 gün ara ile denedik çok şükür sonuç sevinç dolu oldu. Sakın umutsuzluğa kapılma ve sperm kalitesi için eşine ceviz+incir+keçiboynuzu pekmezi içir. İnşallah sende mutlu haberler alırsın.
İnşallah canım amin...:) bu güzel cevabın için çok teşekkür ederim canım.. Rabbim sağlıkla kucağına almay nasip etsin inşallah.. Hayırlı zaman da bize de nasip etsin inşallah.. Ceviz yerdiyorum bol bol incir arada yiyo.. Bu hafta bizim için de ilişki verdi doktor.. Rabbim yüzümüze gülsün inşallah..
Canımm,benim ilk başta 2 yumurta oldu,11 ve 13 3 ya da 4 gün müydü tam hatırlamıyorum kontrole çağırdı tekrar biri gelişmemiş öteki 15 olmuş dedi ,bi üç gün sonrasına yine çağırdı kontrol için bir de baktık ki yumoş kayıp:) doktor dedi çatlamıştır diye,o ara kan verip progestrona baktırdım dr un isteğiyle,iyi dedi ona da kaliteli yumurta yumurtlamışsın dedi ve bekleyelim dedi... Herhalde doktorum da ilk sefer de beklemiyordu ki o da şAşırdı :) bu arada badem ben bu yeni adresim,şifreyi unutunca yeni açtım :)Ba dem bana bi yardımcı olsan.. Yumoş un kaç mm doktora gittiğinde?? Tek yumoşla mı hamile kaldın?? Bu arada Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
:) tamam canım çok tebrik ediyorum bebeğin hep seninle olsun ve inşallah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim.. Ben de bu ay ilk defa klomen kullandım adetin 12.günü kontrole gittim iki tane çok güzel gelişmiş yumurtam olduğunu öğrendim en büyüğü 22.2 mm.. Çatlatma iğnesine gerek yok dedi doktor ve zaman verdi ilişki îçin.. Ama benim birde bi sıkıntım var rahim eğikliği varmış ve ilişkiden sonra resmen bütün spermler akıp gidiyoCanımm,benim ilk başta 2 yumurta oldu,11 ve 13 3 ya da 4 gün müydü tam hatırlamıyorum kontrole çağırdı tekrar biri gelişmemiş öteki 15 olmuş dedi ,bi üç gün sonrasına yine çağırdı kontrol için bir de baktık ki yumoş kayıp:) doktor dedi çatlamıştır diye,o ara kan verip progestrona baktırdım dr un isteğiyle,iyi dedi ona da kaliteli yumurta yumurtlamışsın dedi ve bekleyelim dedi... Herhalde doktorum da ilk sefer de beklemiyordu ki o da şAşırdı :) bu arada badem ben bu yeni adresim,şifreyi unutunca yeni açtım :)
. İlişkiden sonra sırt usttu yat kalcanin altına yastık bırak ve ayaklarını havaya dik 20 - 30 dakika bekle sonra uyu hiç kalkma :) o zaman akmaz canım çukur gibi bi yer var orda birikiyor ve 3 gün yaşıyor . Bu arada bence yumurtani catlat bnm de klomen kullandım bi ay sonra gelişti bnm ki bi yumurtam vardı 20 mm hemen catlattik ve sonuç ilk denemede pozitif :):) tamam canım çok tebrik ediyorum bebeğin hep seninle olsun ve inşallah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim.. Ben de bu ay ilk defa klomen kullandım adetin 12.günü kontrole gittim iki tane çok güzel gelişmiş yumurtam olduğunu öğrendim en büyüğü 22.2 mm.. Çatlatma iğnesine gerek yok dedi doktor ve zaman verdi ilişki îçin.. Ama benim birde bi sıkıntım var rahim eğikliği varmış ve ilişkiden sonra resmen bütün spermler akıp gidiyone yapacağımı şaşırdım..
Bana niye gerek yok dedi doktor anlamadım :/ tekrar gidip nasıl istiyrbilirim ki... İlişkiden sonra sırt usttu yat kalcanin altına yastık bırak ve ayaklarını havaya dik 20 - 30 dakika bekle sonra uyu hiç kalkma :) o zaman akmaz canım çukur gibi bi yer var orda birikiyor ve 3 gün yaşıyor . Bu arada bence yumurtani catlat bnm de klomen kullandım bi ay sonra gelişti bnm ki bi yumurtam vardı 20 mm hemen catlattik ve sonuç ilk denemede pozitif :)
Canım benim git baksın catlamamissa hala hemen igneni yapsın dedim şekilde gün aşırı ilişki . Ha bakar çatlamış derse ne ala on gün sonra test yaparsın :)Bana niye gerek yok dedi doktor anlamadım :/ tekrar gidip nasıl istiyrbilirim ki..bu ay da böyle olsun bakalım.. Olmazsa diğer aya yapcak bişey yok.. Evde kendim yapabileceğim bi şey yok mu ki bu çatlatma işlemi için..
Öyle kendi başına birşey yapamazsın. İhtimaller çok ya çatladı yada catlamadi belki kistlesti vs vs bu arada kasik agrin varmiBana niye gerek yok dedi doktor anlamadım :/ tekrar gidip nasıl istiyrbilirim ki..bu ay da böyle olsun bakalım.. Olmazsa diğer aya yapcak bişey yok.. Evde kendim yapabileceğim bi şey yok mu ki bu çatlatma işlemi için..
Evet muayene günü yani adetimin 12.günü şiddetli ağrım oldu eğilemmiyordum.. Dünde aynı şekilde oldu ama şuan yok ağrı falan arada böyle iğne batar gibi sızlamalar oluyo.. Ama biz bugünü değerlendirdik birde 3 gün önce ilişki oldu..Öyle kendi başına birşey yapamazsın. İhtimaller çok ya çatladı yada catlamadi belki kistlesti vs vs bu arada kasik agrin varmi
İğne istemede baksın catlamismi ınan bizde sadece bi kere oldu iğneden sonra ki gün :) benimde en son büyük bi ağrım oldu hoca dedi dilenen yumurta rahme ilerlediği için çocuk yerleştikten sonra ağrım kesildi nadiren çok hafif sizi oluyor ve ağzım hemen kurudu hemen gogusum büyüdü ustunde mavi damarlar belirginleşti :) kaşık ağrısı kesildiEvet muayene günü yani adetimin 12.günü şiddetli ağrım oldu eğilemmiyordum.. Dünde aynı şekilde oldu ama şuan yok ağrı falan arada böyle iğne batar gibi sızlamalar oluyo.. Ama biz bugünü değerlendirdik birde 3 gün önce ilişki oldu..acaba yeterli midir ki.. Doktor yine bize güne verdi bir gün arayla iki gün üstüste.. Birde progestan verdi işte.. Ne yapsam ki doktora gidip iğne mi istesem..
Hani dedim ya bnm yumos geç gelişti bana da başta iğne yapmadılar kendi haline bıraktılar sonra baktım kasik ağrım gecmiyo zaten. Hastanede çalışıyor um bi süre kadın dogumdada çalıştım neyse gittim bi ay oldu nerdeyse hoca dedi yumurtanın gelisiomus ağrım ondanmis ve hemen catlatti tabi bn o kendi haline bırak diyen doktora gitmedim bi daha başka doktor catlatti pregnly yazdıEvet muayene günü yani adetimin 12.günü şiddetli ağrım oldu eğilemmiyordum.. Dünde aynı şekilde oldu ama şuan yok ağrı falan arada böyle iğne batar gibi sızlamalar oluyo.. Ama biz bugünü değerlendirdik birde 3 gün önce ilişki oldu..acaba yeterli midir ki.. Doktor yine bize güne verdi bir gün arayla iki gün üstüste.. Birde progestan verdi işte.. Ne yapsam ki doktora gidip iğne mi istesem..
Benim hala mı gelişiyor bu yumoşlarHani dedim ya bnm yumos geç gelişti bana da başta iğne yapmadılar kendi haline bıraktılar sonra baktım kasik ağrım gecmiyo zaten. Hastanede çalışıyor um bi süre kadın dogumdada çalıştım neyse gittim bi ay oldu nerdeyse hoca dedi yumurtanın gelisiomus ağrım ondanmis ve hemen catlatti tabi bn o kendi haline bırak diyen doktora gitmedim bi daha başka doktor catlatti pregnly yazdı
Catlayana kadar gelisio gelişimi durmaz ki bi git derim ben yumos varsa ısrarla iğne isteBenim hala mı gelişiyor bu yumoşlarben özellikle sordum doktora iğne vermicek misiniz diye yok gerek yok yeterince büyümüşler zaten dedi ama bu çatlatma için geçerli bi sebep mi ki ya adam bi de Prof benim gittiğim.. Ağrılarım hafifledi de inşallah çatlamışlardır offf.. Ne yapayım bilemedim.. Ağrım var diyip tekrar mı baktırsam ne yapsam :/
Ya eşim çok kafana takıyorsun diyo olmazsa da bu yüzden olmaz diyoCatlayana kadar gelisio gelişimi durmaz ki bi git derim ben yumos varsa ısrarla iğne iste
Bende iki ay önce iğneye tedavi oldum menogon iğne vermişti doktorum 3 tane vuruldum ama serophene hapta kullandım güzel yumurtalar oluşmuştu çatlatma iğnesi vuruldum ve sonuç malesef olmadı yineee..Kızlar doktora gittim. Adetin 2. Günü klomeni iğneye değiştirdi. Dedi ki ipne ile daha kaliteli yunurta oluşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?