Klomen kullananlar

Bana Gonal F verdi. Daha once 3 ay klomen kullandim toplam 5 yumurta olustu hepsi 20 mm civarindaydi. Doktor hep cok iyi dedi ama olmadi. Bugun tup bebek merkeze gittik artik. Iste ordaki doktor igne verdi. Igne pahalli ama yumurta kalitesini arttiriyormus. Klomenle guyet buyuk yunurtan olusmus olabilr diyor ama kalitesi onemli. Kalitesi sadece buyuklugu degil dedi.

Ben birde yanında çörek otu bal tarçın yedim arada incir atıyorum ağzıma cevizde bol bol yiyorum.. Daha ne kadar kaliteli olabilir :)) Rabbim nasip ederse her şekilde olur.. Hayırlısı inşallah canımm..

Ben birde yanında çörek otu bal tarçın yedim arada incir atıyorum ağzıma cevizde bol bol yiyorum.. Daha ne kadar kaliteli olabilir :)) Rabbim nasip ederse her şekilde olur.. Hayırlısı inşallah canımm..
onları ben de çok tüketiyorum. açıkçası başta ben de çok direndim klomen dye çünkü iğneler pahallı, ama doktor hayır dedi. iğneyle hamile kalma olasılığı daha yüksekmiş. bir de eşimin sonuçlarına göre aşılama yapılabilir.

Eşimin değerleri iyi çok şükür.. Üroloji doktoru gebelik için h bir engel yok demiş.. Benim de yumoşlar büyüdü yeterince sonuç olarak sadece birleşmelerini bekliyoruz.. Rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu tatmayı anneliği doya doya yaşamayı bize nasip etsin inşAllah.. (Amin Ecmain)

amiin amiin. benim esim de agustosta test yaptirmisti sonuclari iyi cikti. uroloji doktoru bir engel yok dedi. bir tane kadin dogumcu da ayni sey dedi. ama bugun gittigimiz doktor birazcik yavas dedi. bir daha yaptiralim dedi.

amiin amiin. benim esim de agustosta test yaptirmisti sonuclari iyi cikti. uroloji doktoru bir engel yok dedi. bir tane kadin dogumcu da ayni sey dedi. ama bugun gittigimiz doktor birazcik yavas dedi. bir daha yaptiralim dedi.
Keçiboynuzu suyunu içir sabah akşam hiç gerek kalmaz artık.. Bize de morfoloji düşük dedi kadın doğumcu ama ürokoji doktoru engel değil yeterli dedi.. Iki gündür kasık ağrısı çekiyorum bugün hafifledi biraz yumurtlamadan kaynaklanıyor heralde.. Inşallah güzel sonuçlar alırız canım..

Neyse ben anlatamadim galiba siz bilirsiniz
Yok ben anladım ne demek istediğinizi enazından gidip çatlamış mı çatlamamış mı bi baktır diyorsunuz ama işte eşim benim bu duruma takıntılı olduğum için öyle hissettiğini düşünüyor :/ ben asıl ona anlatamıyorum sıkıntı burda..

Yani ben sizin için diyorum gebeligin ilk ayında kasik ağrısı olmaz tam tersi kesilir kasik agrisi yumurta gelisince olur demek istediğim bu bn hamile kalır kalmaz kesildi hatta üzüldüm dedim tutmadı herhalde ağrım kesildigine göre bebek kasiginizda değil rahminizdedir

Gebelik belirtileri farklıdır . Ayrıca yani ben diyorum ki böyle bi şansın varken degerlendir evde için içini yemektense

merhaba kızlar bayadır takip edemiyorum sizi nasılsınız :? var mı bir gelişme:?

Gebelik belirtileri farklıdır . Ayrıca yani ben diyorum ki böyle bi şansın varken degerlendir evde için içini yemektense
Ağrım kesildi canım büyük ihtimalle yumurtlama döneminde olduğum için ve yumurta tedavisi gördüğüm için bu kadar şiddetli oldu.. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için canım benim çok sağol..

Hayırlısı canım benim ne demek

GÜNAYDIN KIZLARRRR
sizden bir konuda bilgi almak istiyorum özel olmazsa eğer ilişkiden sonra popomun altına yastık koyuyorum yarım saat kaldırıyorum akmıyor ama indirdigim an akmaya başlıyor nor mal mı bu sizce ?

Her halukar da akıyor canım normal bacaklarını havaya dikip bekle yarım saatten fazla olsun

birdaha daha fazla beklyim o zaman canım akınca sanki içimde hiç kalmadı gibi hisssediyorum
Bir damla bile yeter :) bir damlada bile milyonlarca var orda rahmin altında çukur gibi birşey var orda birikiyor ve üç gün yasiyo :) gece akmazsa sabah lavaboya gidince akar başka çıkış yolu yok yada kurur içinde akmaz

gece akıyor canım ya malesef ama hayırlısı inşallah kalanlar tutunsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…