Ay ınş senin de hamis haberini duyarızayy sagolcanımm maşallah darısı bana inşallah yumoşlarım işe yarasın inşallahhh :)
inşallah canım inşallah dün çatlama iğnemi vuruldum çalışmalar başladı hayırlısı bakalımm :)Ay ınş senin de hamis haberini duyarız
Bi öneride daha bulunurdum ama çok ozele giriyor mesaj atilabiliniyormu burdaninşallah canım inşallah dün çatlama iğnemi vuruldum çalışmalar başladı hayırlısı bakalımm :)
Bende çat ignesi oldum sadece iki defa çalışma yaptıkinşallah canım inşallah dün çatlama iğnemi vuruldum çalışmalar başladı hayırlısı bakalımm :)
Kizlar gecen ay kim asilama yaptirdi?
Tsk ederim cnm. Ben de oyle hatirliyordum ama karistirmaktan korktum.seyhan yaptırmıştı canım
Sen neler yapiyorsun cnm? Ozledim seni:)seyhan yaptırmıştı canım
Canim normaldir herhalde benim 10. Gunde 12 olan 13. Gunu 20 olmustu. 10 mm altinda olanlara galiba buyumemis yumurta diyorlar. Bu yuzden bekle daha ilacin yeni bitecek.Kızlar bişey sorcam size benim bugun adetin 9. Gunu beşinci gunden basladim klomen icmeye ama bugun kontrolde büyümüş yumurta göremedi geçen ay adetimin 10. Günü gittigimde 14 falandi yumurtam . Sizce daha erken mi büyümesine doktor normal dedi ama niye de size de sorayim dedim
Sen neler yapiyorsun cnm? Ozledim seni:)
Ben de tam tersi universiteler tatile girdi. Rahatladim. Bugun artik son notlari girdim. Bir ay tatil:). Okulda da haftaya dersleri iptal ettik. Sipalara tiyatro ayarlarik. Yarin son sinavlar kaldi. Onlari da kontrol ettim mo cosacagim artik :). Sonunda geceleri uyuyabikiyorum artik :) Bu yuzden de asilamaya kalkistik. Vaktim varken halledelim dedik.bende özledim canım
çok yoğunum bu aralar , müdür yardımcısı oldum , 2 haftadır başımı kaşıyacak durumda değilim ,karne yoğunluğunu bilirsinbugün biraz erken geldim,azıcık uyudumda kendime geldiimm
sen nasılsın ?keyifler nasıl ?
Tamam canım bekliyim bakalimCanim normaldir herhalde benim 10. Gunde 12 olan 13. Gunu 20 olmustu. 10 mm altinda olanlara galiba buyumemis yumurta diyorlar. Bu yuzden bekle daha ilacin yeni bitecek.
Ben de tam tersi universiteler tatile girdi. Rahatladim. Bugun artik son notlari girdim. Bir ay tatil:). Okulda da haftaya dersleri iptal ettik. Sipalara tiyatro ayarlarik. Yarin son sinavlar kaldi. Onlari da kontrol ettim mo cosacagim artik :). Sonunda geceleri uyuyabikiyorum artik :) Bu yuzden de asilamaya kalkistik. Vaktim varken halledelim dedik.
Zeynepcim o kadar büyüdükten sonra gerisi gelir ,içini ferah tutTamam canım bekliyim bakalim
nasılsın canım_?günaydın canımmm
nasılsın canım_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?