Klomen kullananlar

mrb kızlar nasılsınız ben 5 gün gecikme ile yedim kırmızı kartı nasip bu ay ara vermeyi düşünüyorum annemlerin yanına gidicem kafam boşalır rahatlarım hakkımızda hayırlısı bakalım

Kızlar bişey sorcam size benim bugun adetin 9. Gunu beşinci gunden basladim klomen icmeye ama bugun kontrolde büyümüş yumurta göremedi geçen ay adetimin 10. Günü gittigimde 14 falandi yumurtam . Sizce daha erken mi büyümesine doktor normal dedi ama niye de size de sorayim dedim

Canim normaldir herhalde benim 10. Gunde 12 olan 13. Gunu 20 olmustu. 10 mm altinda olanlara galiba buyumemis yumurta diyorlar. Bu yuzden bekle daha ilacin yeni bitecek.

Sen neler yapiyorsun cnm? Ozledim seni:)

bende özledim canım
çok yoğunum bu aralar , müdür yardımcısı oldum , 2 haftadır başımı kaşıyacak durumda değilim ,karne yoğunluğunu bilirsin bugün biraz erken geldim,azıcık uyudumda kendime geldiimm
sen nasılsın ?keyifler nasıl ?

Ben de tam tersi universiteler tatile girdi. Rahatladim. Bugun artik son notlari girdim. Bir ay tatil:). Okulda da haftaya dersleri iptal ettik. Sipalara tiyatro ayarlarik. Yarin son sinavlar kaldi. Onlari da kontrol ettim mo cosacagim artik :). Sonunda geceleri uyuyabikiyorum artik :) Bu yuzden de asilamaya kalkistik. Vaktim varken halledelim dedik.

oohh gel keyfim gell ,benim 15 tatilin bi kısmı yatacak gibi duruyo ,sen keyfini çıkar tatlım

bende ilk hafta çalışırım ,2. haftaya memlekete kaçarız diye düşünüyorum

yarın kurtarma sınavlarının sonuncuları vardı ama kar tatili oldu yarın için , bizim işler haftaa kaldı

kuzum çok sıkıntı etme ,Rabbim herşeyin mutlak en doğru zamanını biliyordur ,biraz rahatla ,umarım en kısa zamanda hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…