Klomen kullananlar

devam kuzum iğnede 4. günüm bu gün :) kasık ağrım çok fazlaydı bir haftadır ama bu gün bitti bakalım ne olacak :)

arkadaşlar merhaba. ben de klomenle hamile kalmaya çalışanlardanım. benim ilk denemem bu aydı malesef tutmadı bugün iğneden sonraki 17. günümde adet oldum. benim size sormak istediğim bu klomen ve çatlatma iğnesi sizde yan etkilere sebep oldu mu? ruhsal olarak falan etkiliyo mu sizi? yardımcı olursanız çok sevinirim

kızlar selam.3 yıllık evliyim.2 yıllık korunmaya karşılık bizimde çocuğumuz olmuyor eşiminde benim de sorunumuz yok. dr açıklanamayan kısırlık dedi ve bu ay ilk kez adetin 3. gnü baslayıp 5 gün günde 1 doz klomen kullandım. adetime 2/3 gün var ve hayatımda ilk defa adet öncesi kahverengi akıntım geldi ve normalde ki regli sancılarımın 10 katı sancım var. acaba hamilemiyim? yoksa klomenin etkisimi

adet öncesi ne gibi belirtilerin oldu ? ben çatlama iğnesi olmadım ama klomen kullandım hep ağlamaklıyım... çok duygusalım... haptan sanırım ...

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katildim pko hastasıyım klomen kullanmaya başladım doktorum beşinci günden sonra gel bakalım dedi klomen i ilk kez kullanıp hamile kalan arkadaşlardan cevap bekliyorum
bi sen bi ben var galiba bilenler yazmıyor bende bu ay ilk kez kullandım adetime 2/3 gün var bakalım sonuç ne olacak??????

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katildim pko hastasıyım klomen kullanmaya başladım doktorum beşinci günden sonra gel bakalım dedi klomen i ilk kez kullanıp hamile kalan arkadaşlardan cevap bekliyorum
canım hoş geldin aramıza ben klomeni ilk kez kullanmadım ama yazayım bende pko hastasıyım ilk gebeliği düşünmeye başladığımda gittim dr 3 ay klomen kullan eğer olmazsa başka tedavilere geçeriz dedi ve ben 2, ayında hamile kaldım 5 yaşında bir oğlum var şimdi 2, bebek için uğraşıyorum 1 sene oldu ama olmadı maalesef 1 senede belki 6-7 defa kullandım ama faydası olmadı şimdilik askıya aldım gibi biraz toparlanayım tekrar dr kontrolünde devam ederim inşallah sende işe yarar ve çabucak kavuşursun hayaline

adet öncesi ne gibi belirtilerin oldu ? ben çatlama iğnesi olmadım ama klomen kullandım hep ağlamaklıyım... çok duygusalım... haptan sanırım ...
beni de psikolojik olarak kesinlikle etkiledi bende de aşırı duygu değişimi ve sinir yaptı. ben internette araştırdım zararı var mıdır falan diye ohoo bir sürü şey çıktı. aynen dediğimiz gibi psikolojik etkiler depresyon düşük ihtimalini arttırıyormuş ayrıca rahim kanseri riskini de arttırıyormuş bu ilaçlar. aslında çok zararlı keşke ihtiyaç duymadan hamile kalabilseydik benim ilk denemem başarısız sonuçlandı. şimdi 1 ay kendimi dinlendirmeyi düşünüyorum yumurtalıklar aşırı uyarıldığından peşpeşe iyi olmuyomuş beklicem sanırım

ama bence ara verme yumurtalıklar uyarılsada dr takibindeyiz bu sefer ilaç etkisini kaybetmezmi 1 aylık sürede tedavi başa sarmış olmazmı keşkee nerde ilk 1 sene gercekten kafama takmıodum ama son 1 yıl her ay hüsran çok bunaldım...

canım zaten ilaç 1 aylık yani etkisi kesilir falan diye bişey yok. hatta bazı doktorlar kendileri 1 ay ara vererek devam ediyorum ben ilaçlar çok zararlı diye diyolarmış. yani sen o ilacı içtin ya o ay yumurtlamayı sağladı tamam onun işi bitti bi dahaki aya etkisi yok. zaten adet olduysan başa dönmüş oluyosun. ama şimdi ben ara vericem ya belki kendiliğinden yumurtam büyür ilacı kullanmasamda uyarıldığı için. bakalım çok yüklenmek istemiyorum biraz da soğan kürü falan uyguluyorum bitkilerle de destekliyim. ayrıca doktorlar hiç umursamıyolar ki bize olan yan etkilerini. bazı kişilerde yumurtalıklar hasar bile görüyomuş o zaman kesiyolarmış ilacı. onlar artık insan sağlığını düşünmüyolar ilaç firmalarından aldıkları primlere ve de kazandıkları paraya bakıyolar. ben hiç birine güvenmiyorum. bu ilaçlar rahim kanserine bile sebep oluyolarmış. ama tabi onu kesinlikle kabul etmez doktora söylesen o onu düşünmüyo sen hamile kaldın mı tamam ondan sonrasına bakmıyo. karaciğer mi zarar görmüş rahimde kanser hücresi mi olmuş ona banane diyo

Son düzenleme:

hoşgeldin canım aramıza ,Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun inşAllahhh

ben klomende feci şişlik yaşadım ,elim yüzüm gözüm dolma gibi oldu , çatlatma iğnesininde vurulduğu gün inanılmaz nefes darlığım oldu ,benim bi çok ilaca alerjim var sanırım bu yüzden bu tarz şeyler yaşadım ...

canım benim belki klomenin etkisidir ,en sağlıklısı bi kaç gün sonra kan testi verip ,net sonuç almak

hakkınızda hayırlısı olsun inşAllahh ...

ilaçların duygusal yan etkisi olabiliyor çoğunlukla

canım hoşgeldin

ilk klomen kullanımında hamile kalanda var ,benim gibi aylarca kullanıp yumurtayı büyütemeyende var malesef , inşAllah tez zamanda olumlu sonuç alırsın

bakalım adet günüm 19 u yani yarın olmam gerek normalde inş. olmam yaaaaaaa .kahverengi akıntımda durdu saydam beyaz gelio şimdilik kırmızıya dönmez umarımkalbim kıpır kıpır umutlarımı boşa çıkarmasın rabbim ... her isteyene nasip etsin inşallah.....

bu arada eğer adet olursam baltarçınçörekotu karısımına baslıcam elimde hakiki kestane balım var o olur demi?

bu arada eğer adet olursam baltarçınçörekotu karısımına baslıcam elimde hakiki kestane balım var o olur demi?

inşAllah kırmızılar hiiç gelmez canım

bal çörek otu tarçın kürü için normal bal bile etki ediyor ama dediğin gibi kestane balı daha etkili olur , hadi bakalım hayırlısıı

Çok sağol canım yazını okuyunca biraz daha umutlandim iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah sende Ikinciyi alırsın birgün kucağına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…