- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 133
- 31
devam kuzum iğnede 4. günüm bu gün :) kasık ağrım çok fazlaydı bir haftadır ama bu gün bitti bakalım ne olacak :)
adet öncesi ne gibi belirtilerin oldu ? ben çatlama iğnesi olmadım ama klomen kullandım hep ağlamaklıyım... çok duygusalım... haptan sanırım ...arkadaşlar merhaba. ben de klomenle hamile kalmaya çalışanlardanım. benim ilk denemem bu aydı malesef tutmadı bugün iğneden sonraki 17. günümde adet oldum. benim size sormak istediğim bu klomen ve çatlatma iğnesi sizde yan etkilere sebep oldu mu? ruhsal olarak falan etkiliyo mu sizi? yardımcı olursanız çok sevinirim
bi sen bi ben var galiba bilenler yazmıyorMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katildim pko hastasıyım klomen kullanmaya başladım doktorum beşinci günden sonra gel bakalım dedi klomen i ilk kez kullanıp hamile kalan arkadaşlardan cevap bekliyorum
canım hoş geldin aramıza ben klomeni ilk kez kullanmadım ama yazayım bende pko hastasıyım ilk gebeliği düşünmeye başladığımda gittim dr 3 ay klomen kullan eğer olmazsa başka tedavilere geçeriz dedi ve ben 2, ayında hamile kaldım 5 yaşında bir oğlum var şimdi 2, bebek için uğraşıyorum 1 sene oldu ama olmadı maalesef 1 senede belki 6-7 defa kullandım ama faydası olmadı şimdilik askıya aldım gibi biraz toparlanayım tekrar dr kontrolünde devam ederim inşallah sende işe yarar ve çabucak kavuşursun hayalineMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katildim pko hastasıyım klomen kullanmaya başladım doktorum beşinci günden sonra gel bakalım dedi klomen i ilk kez kullanıp hamile kalan arkadaşlardan cevap bekliyorum
beni de psikolojik olarak kesinlikle etkiledi bende de aşırı duygu değişimi ve sinir yaptı. ben internette araştırdım zararı var mıdır falan diye ohoo bir sürü şey çıktı. aynen dediğimiz gibi psikolojik etkiler depresyon düşük ihtimalini arttırıyormuş ayrıca rahim kanseri riskini de arttırıyormuş bu ilaçlar. aslında çok zararlı keşke ihtiyaç duymadan hamile kalabilseydikadet öncesi ne gibi belirtilerin oldu ? ben çatlama iğnesi olmadım ama klomen kullandım hep ağlamaklıyım... çok duygusalım... haptan sanırım ...
ama bence ara verme yumurtalıklar uyarılsada dr takibindeyiz bu sefer ilaç etkisini kaybetmezmi 1 aylık sürede tedavi başa sarmış olmazmıbeni de psikolojik olarak kesinlikle etkiledi bende de aşırı duygu değişimi ve sinir yaptı. ben internette araştırdım zararı var mıdır falan diye ohoo bir sürü şey çıktı. aynen dediğimiz gibi psikolojik etkiler depresyon düşük ihtimalini arttırıyormuş ayrıca rahim kanseri riskini de arttırıyormuş bu ilaçlar. aslında çok zararlı keşke ihtiyaç duymadan hamile kalabilseydikbenim ilk denemem başarısız sonuçlandı. şimdi 1 ay kendimi dinlendirmeyi düşünüyorum yumurtalıklar aşırı uyarıldığından peşpeşe iyi olmuyomuş beklicem sanırım
arkadaşlar merhaba. ben de klomenle hamile kalmaya çalışanlardanım. benim ilk denemem bu aydı malesef tutmadı bugün iğneden sonraki 17. günümde adet oldum. benim size sormak istediğim bu klomen ve çatlatma iğnesi sizde yan etkilere sebep oldu mu? ruhsal olarak falan etkiliyo mu sizi? yardımcı olursanız çok sevinirim
kızlar selam.3 yıllık evliyim.2 yıllık korunmaya karşılık bizimde çocuğumuz olmuyor eşiminde benim de sorunumuz yok. dr açıklanamayan kısırlık dedi ve bu ay ilk kez adetin 3. gnü baslayıp 5 gün günde 1 doz klomen kullandım. adetime 2/3 gün var ve hayatımda ilk defa adet öncesi kahverengi akıntım geldi ve normalde ki regli sancılarımın 10 katı sancım var. acaba hamilemiyim? yoksa klomenin etkisimi
adet öncesi ne gibi belirtilerin oldu ? ben çatlama iğnesi olmadım ama klomen kullandım hep ağlamaklıyım... çok duygusalım... haptan sanırım ...
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katildim pko hastasıyım klomen kullanmaya başladım doktorum beşinci günden sonra gel bakalım dedi klomen i ilk kez kullanıp hamile kalan arkadaşlardan cevap bekliyorum
bakalım adet günüm 19 u yani yarın olmam gerek normalde inş. olmam yaaaaaaa .kahverengi akıntımda durdu saydam beyaz gelio şimdilik kırmızıya dönmez umarımkalbim kıpır kıpır umutlarımı boşa çıkarmasın rabbim ... her isteyene nasip etsin inşallah.....
bu arada eğer adet olursam baltarçınçörekotu karısımına baslıcam elimde hakiki kestane balım var o olur demi?
inşallah gerek kalmaz :)inşAllah kırmızılar hiiç gelmez canım
bal çörek otu tarçın kürü için normal bal bile etki ediyor ama dediğin gibi kestane balı daha etkili olur , hadi bakalım hayırlısıı
Çok sağol canım yazını okuyunca biraz daha umutlandim iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah sende Ikinciyi alırsın birgün kucağına :)canım hoş geldin aramıza ben klomeni ilk kez kullanmadım ama yazayım bende pko hastasıyım ilk gebeliği düşünmeye başladığımda gittim dr 3 ay klomen kullan eğer olmazsa başka tedavilere geçeriz dedi ve ben 2, ayında hamile kaldım 5 yaşında bir oğlum var şimdi 2, bebek için uğraşıyorum 1 sene oldu ama olmadı maalesef 1 senede belki 6-7 defa kullandım ama faydası olmadı şimdilik askıya aldım gibi biraz toparlanayım tekrar dr kontrolünde devam ederim inşallah sende işe yarar ve çabucak kavuşursun hayaline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?