Klomen kullananlar

Doktor kontrole çağırmadimi ben beş gün kullan gel dedi
selammm ben kontrole hapı kullandıktan snra 2 kez gittim sol tarafta bir yumurtam gelişti en son kontrolumde yumurta yok ovulasyon gerceklesmiş dedi.. gecen ay bugun regli günümdü çok heycanlıyım regli belirtilerim durdu bugun sadece akıntım var açık renkte inş. hamileyimdir ewde test yapmak istemiorum çıkmaz çünkü beklicem ayın 23 ne kadar kan testi yaptırcam eğer kırmızılar gelmezse tabi .. Allah ım inş. bebek yoldadır :)

stres yapma diyorlar ama elimde dgil ki merak heycan korku hepsi birbirine girdi bende
aslında biliyorum kafama takmamam gerek stres yasak çünkü stresten bile gecikio reglimiz ..olacağı varsa zaten olacak ve bunu mutlaka öğreneceğiz ama gel gelelim 2/3 gündür tansiyonumu yükseltecek kadar stress içindeyim hep bir dua dilimde ;
Allah ım inş. adet olmam inş hamileyimdir.. trilyonlarca demişimdir heralde..:) Allah darda zorda koymasın isteyen herkese versin rabbim netice de O ol derse olacak..

inşallah hayırlısı ile olmuştur canım bende bu hafta bekleyecegim haftaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…