Klomen kullananlar

çok acıklayıcı bı cevap tesekkurler alttan ultrason muuuuu kabusum o benim şu an altüst oldum resmen

çok acıklayıcı bı cevap tesekkurler alttan ultrason muuuuu kabusum o benim şu an altüst oldum resmen

rica ederimm canım, her zamann

alt üst olacak bi durum yok tatlım , ağrılı sızılı bişey değil , ben o kadar alıştım ki "hemen hazır konuma geçiyom"

Merhabalar kizlar. Bende bu ay klomene catlama ignesine basladim.ilk zamanlarda kasiklarim ve gogus uclarim cok agriyodu. Suan adetimden 3 gun gecti , gogus uclarim hala cok sizliyo ve belim kopacak gibi agriyor. Dun test yaptm tek cizgi cikti. Yarin dr kontrolum var. İnsallh hayirli bi haber alirim. Rabbim bizede nasip eder insllh.

canım inşAllah cücüşün seninledir , dualarımız seninle

güzel haberlerini bekliyoruuuzzz :) :)

rica ederimm canım, her zamann

alt üst olacak bi durum yok tatlım , ağrılı sızılı bişey değil , ben o kadar alıştım ki "hemen hazır konuma geçiyom"
ya ben bi defa yaptırmak zorunda kaldım canım yanmıştı çok doktordan doktora değişiyomu ki yaa

kızlar merhaba bn gecen ay serephone ve ovitrelle kullandım.aynı zamanda metformın ılacı kullanıyorudum.adet oldum ve doktora gıttım.17 mm lık over kıstı olmus.bu ay yumurta geliştiriçi ilac vermeyecegını soyledı.bu kıstı olup kurtulanlar nasıl becerdıler.gelecek adetımle atabılecekmıyım kıstı..aynı zamanda glucocage ılacıma devam etmelımıyım.bılgısı olan yardım etsın lutfen.

canım kistin boyutu küçükmüş ,sanırım bi sonraki adetinle atarsın
ebnim 5cm lik kistim bile gitti ,seninki hali hayli gider ..
klomen kisti dahada büyütmesin diye vermemiştir , kistten kurtul devam edersin inşAllahhh :) :)

Canım benim ilaç herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş,yani tamamen şans
canım ben ilk kulalndığımda gebe kaldım ama kaybettim 2.kullandığımda rahmi inceltti bebek olmadı kullanmıyorum normal olması daha iyi

ya ben bi defa yaptırmak zorunda kaldım canım yanmıştı çok doktordan doktora değişiyomu ki yaa

benimde acı oluyor biraz ama alıştım sıkıntı olmuyor , çünkü yumurta takibi için haftada 3-4 kere muayene olduğum oluyor ,napacannn alışacaann mecbuuurrr

canım inşAllah cücüşün seninledir , dualarımız seninle

güzel haberlerini bekliyoruuuzzz :) :)
İyi aksamlar kizlar..bugun yine hüsran yine hüsran..kontrole gittigimde kistim oldigunu soyledi ve bebis yok. Bu ayda yook. İlac verdi ve adetimin 2. gunu tekrar gelmemi soyledi .. Ooffff

hayırlısı arkadasım demkki zamanı gelmemiş daha eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun.evet gönül hep yarın olsun istiyo ama senden daha kötü olanları düşün nice insanlar var .ümidi bile olmayanlar biraz zaman zaman ihtiyaç var.rabbim duana sığındım bekliyorum derim herzaman senınde gönlüne göre olsun hersey.
anlık ümitsizlik hepimizde oluyo ama güneş birgün bizim için doğacak .HAMİLESİNİZ sözcüğünü bizde duyacağız inanıyorum inanıyoruz...

İyi aksamlar kizlar..bugun yine hüsran yine hüsran..kontrole gittigimde kistim oldigunu soyledi ve bebis yok. Bu ayda yook. İlac verdi ve adetimin 2. gunu tekrar gelmemi soyledi .. Ooffff
Canım niye burdasın sen?? Bak ne çok insan senin gibi,hatta daha kötüler var,durumuza şükrettirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…