Canım özel mesaj attım bakabilir misinmemnun oldum Serapcım :) :)
neyse cıktım ben harkese hayırlı aksamlar olsun...
çok acıklayıcı bı cevap tesekkurlerMutlu Pazartesilerrr fıstıklarr
canım klomen bittikten 2-3 gün içinde çağırıyor , boyutuna bakıp büyümemişse 2 gün sonra ine çağırıyor , büyüyene kadar böyle devam edip gidiyo
gittiğindede alttan ultrasonla bakıyor , karından net görünmüyo sanırım
başka sormak istediğin olursa seve seve yanıtlarım canım :)
çok acıklayıcı bı cevap tesekkurleralttan ultrason muuuuu kabusum o benim şu an altüst oldum resmen
Merhabalar kizlar. Bende bu ay klomene catlama ignesine basladim.ilk zamanlarda kasiklarim ve gogus uclarim cok agriyodu. Suan adetimden 3 gun gecti , gogus uclarim hala cok sizliyo ve belim kopacak gibi agriyor. Dun test yaptm tek cizgicikti. Yarin dr kontrolum var. İnsallh hayirli bi haber alirim. Rabbim bizede nasip eder insllh.
ya ben bi defa yaptırmak zorunda kaldım canım yanmıştı çok doktordan doktora değişiyomu ki yaarica ederimm canım, her zamann
alt üst olacak bi durum yok tatlım , ağrılı sızılı bişey değil , ben o kadar alıştım ki "hemen hazır konuma geçiyom"
kızlar merhaba bn gecen ay serephone ve ovitrelle kullandım.aynı zamanda metformın ılacı kullanıyorudum.adet oldum ve doktora gıttım.17 mm lık over kıstı olmus.bu ay yumurta geliştiriçi ilac vermeyecegını soyledı.bu kıstı olup kurtulanlar nasıl becerdıler.gelecek adetımle atabılecekmıyım kıstı..aynı zamanda glucocage ılacıma devam etmelımıyım.bılgısı olan yardım etsın lutfen.
canım ben ilk kulalndığımda gebe kaldım ama kaybettim 2.kullandığımda rahmi inceltti bebek olmadı kullanmıyorum normal olması daha iyiCanım benim ilaç herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş,yani tamamen şans
ya ben bi defa yaptırmak zorunda kaldım canım yanmıştı çok doktordan doktora değişiyomu ki yaa
klomenmi inceltti rahmini canım ?canım ben ilk kulalndığımda gebe kaldım ama kaybettim 2.kullandığımda rahmi inceltti bebek olmadı kullanmıyorum normal olması daha iyi
İyi aksamlar kizlar..bugun yine hüsran yine hüsran..kontrole gittigimde kistim oldigunu soyledi ve bebis yok. Bu ayda yook. İlac verdi ve adetimin 2. gunu tekrar gelmemi soyledi .. Ooffffcanım inşAllah cücüşün seninledir , dualarımız seninle
güzel haberlerini bekliyoruuuzzz :) :)
Canım niye burdasın sen?? Bak ne çok insan senin gibi,hatta daha kötüler var,durumuza şükrettirecekİyi aksamlar kizlar..bugun yine hüsran yine hüsran..kontrole gittigimde kistim oldigunu soyledi ve bebis yok. Bu ayda yook. İlac verdi ve adetimin 2. gunu tekrar gelmemi soyledi .. Ooffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?