Klomen kullananlar

Valla benim bat 6si o gunun gecmesini beklerim cnm sonra yaparimm adetim duzenlidir cunkuu

Benim de test gunum 7si. Hic bir belirtim yok ama bu arada cnm ben heo igneden 14-15 gun sonra adet oldum. 16. Gunse iyi:)
Hadi bakalım beraber bekleyelim benim ikinci ignem canım geçen ay 18. Gun hasta olmustum. Belirti bende de yok canım yaa arada göğsüm agriyo ama o adet zamani da oluyo bilmiyorum artık bekliycez

Anlamadim cnm simdii bebek duruyo mu gitmis mii ne ilacii

Hayirlisi canim Rabbim hayirlisini nasip etsin. Tez zamanda bebise Kavustursun.

Kizlar ilk klomen denememdi bugün doktora gittim en büyügü 24mm 4tane yum olusmus.catlatma ignesi verdi hemen vurdurdum.yyarinda calismalara baslayacagiz hadi bismillah:)

ben demiştim büyürler sıkıntı etme diye

Anlamadim cnm simdii bebek duruyo mu gitmis mii ne ilacii

gitti malesef ,düşük yaptım anlayacağın ...

ilaç yumoşlar büyüsün diye , doktor ; rahim hamileliğe hazırlanmışken ara vermeyelim dedi ,yani çalışmalara devam

ben demiştim büyürler sıkıntı etme diye
:) cok sukur canim. Ignenin etkisiyle bugun oglene kadar acayip agrim oldu sonra gecti hafifledi şükür. Bugün de calismalar baslayacak rabbim tez zamanda hayirli bor bebis tüm isteyenlere icinde de bana insallah:) bende sasirdim 4yum a bu aarada.ben iki yum dan da kist ameliyati olmustum ekim ayında cok korkuyordum yumurtalayamam diye:)

gitti malesef ,düşük yaptım anlayacağın ...

ilaç yumoşlar büyüsün diye , doktor ; rahim hamileliğe hazırlanmışken ara vermeyelim dedi ,yani çalışmalara devam
Gittigine uzuldum canim amA ara vermedigine sevindim

Gittigine uzuldum canim amA ara vermedigine sevindim

bende çok üzüldüm , çok ağladım ama elden hiçbişey gelmiyor malesef , Rabbimin bi bildiği vardır işte ...

doktor sağlıksız olduğu için rahim atar dedi .

bende sevindim ara vermediğime , inşAllah yumurtalar bu ay büyürler ,çook inatçılar çoookk...

Hayirlisi olsun canimm ilaca da karsilik veriyosa yumoslar ne mutluuu kacinci gun baslican kac gun kullancan pekii

Yasadiklarini coktan okudum ama gercekten soz bulamadim. Sana ne soylesem bos. Yanlis anlama cnm seni unutmadim.

teşekkürler canım , bende kolay atlatayım diye ,doktordan hemen sonra çıktım yola , çok uğraştım ,zor buldum ,çabuk kaybettim ,vardır bunda da bi hayır ,inanıyorum Allahım bu kadar emeğimizi , isteklerimizi karşılıksız koymayacaktır

yeter ki inanalımm

Evet canim. Hayirlisi olsun. Genelde sagliksiz bebisler duser. Bir de en onemlisi demek hamile kalabiliyorsun cnm. En onemlisi o. Ayrica sana sunu tavsiye ederim. Esin bir dah test yapsin. Sagliksiz gebelik daha cok sagliksiz spermden kaynaklaniyor cunku. Yumoslarin zor buyur kuzum. Her ihtimale karsi kontrol edin.

Hayirlisi olsun canimm ilaca da karsilik veriyosa yumoslar ne mutluuu kacinci gun baslican kac gun kullancan pekii

kuzum benim yumoşlar 1.5 yılda sadece 2 kere büyüdüler ilaçla , onunda 2.sinde hamile kaldım , yani bi büyütsem hakkını verecem ama büyümüyo işte keratalar

geçen ay letu kullandım ,çörekotu - bal -tarçın kürü yaptım , yumurtalıklarıma dışardan sülük tutturdum , büyümeyen yumoşlarım büyüdüler çok şükür ,inşAllah bu ay da işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…