Valla benim bat 6si o gunun gecmesini beklerim cnm sonra yaparimm adetim duzenlidir cunkuuEvet canım iğne vuruldum bugün vurulalı 16. gün oluyor sabah belim çok ağrıdı galiba adet olcaminşallah olmayız da bebişlerimiz gelir. ben haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum bakalım canım sen ne yapmayı düşünüyon test yapcan mı
Hadi bakalım az kaldi canim şu haftayi bi gecirsek yaa her lavaboya giderkn korkuyorumValla benim bat 6si o gunun gecmesini beklerim cnm sonra yaparimm adetim duzenlidir cunkuu
Benim de test gunum 7si. Hic bir belirtim yok amaHadi bakalım az kaldi canim şu haftayi bi gecirsek yaa her lavaboya giderkn korkuyorum
Hadi bakalım beraber bekleyelimBenim de test gunum 7si. Hic bir belirtim yok amabu arada cnm ben heo igneden 14-15 gun sonra adet oldum. 16. Gunse iyi:)
Ins beraber bebislerimize kavusuruz canim. Hayirlisi bakalim. :)Hadi bakalım beraber bekleyelimbenim ikinci ignem canım geçen ay 18. Gun hasta olmustum. Belirti bende de yok canım yaa arada göğsüm agriyo ama o adet zamani da oluyo bilmiyorum artık bekliycez
Canimm naptinnn ?
Anlamadim cnm simdii bebek duruyo mu gitmis mii ne ilaciicanım dün doktora gittim ,beta hcg hızla düşüyor dedi ,bende kanamam olduğunu söyledim . hiç ara vermeden tedaviye devam dedik , ilacımı aldım ,memleketin yolunu tuttum
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah :) :)
Hayirlisi canim Rabbim hayirlisini nasip etsin. Tez zamanda bebise Kavustursun.canım dün doktora gittim ,beta hcg hızla düşüyor dedi ,bende kanamam olduğunu söyledim . hiç ara vermeden tedaviye devam dedik , ilacımı aldım ,memleketin yolunu tuttum
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah :) :)
2 tane canm.sagolasin bu aradaGozun aydin canimm gunde kac tane aldiin ilactann
Kizlar ilk klomen denememdi bugün doktora gittim en büyügü 24mm 4tane yum olusmus.catlatma ignesi verdi hemen vurdurdum.yyarinda calismalara baslayacagiz hadi bismillah:)
Anlamadim cnm simdii bebek duruyo mu gitmis mii ne ilacii
Hayirlisi canim Rabbim hayirlisini nasip etsin. Tez zamanda bebise Kavustursun.
:) cok sukur canim. Ignenin etkisiyle bugun oglene kadar acayip agrim oldu sonra gecti hafifledi şükür. Bugün de calismalar baslayacak rabbim tez zamanda hayirli bor bebis tüm isteyenlere icinde de bana insallah:) bende sasirdim 4yum a bu aarada.ben iki yum dan da kist ameliyati olmustum ekim ayında cok korkuyordum yumurtalayamam diye:)ben demiştim büyürler sıkıntı etme diye
Gittigine uzuldum canim amA ara vermedigine sevindimgitti malesef ,düşük yaptım anlayacağın ...
ilaç yumoşlar büyüsün diye , doktor ; rahim hamileliğe hazırlanmışken ara vermeyelim dedi ,yani çalışmalara devam
Gittigine uzuldum canim amA ara vermedigine sevindim
Yasadiklarini coktan okudum ama gercekten soz bulamadim. Sana ne soylesem bos. Yanlis anlama cnm seni unutmadim.inşAllah canımm , hepimiz tez zamanda alırız müjdelerimizi :)
Hayirlisi olsun canimm ilaca da karsilik veriyosa yumoslar ne mutluuu kacinci gun baslican kac gun kullancan pekiibende çok üzüldüm , çok ağladım ama elden hiçbişey gelmiyor malesef , Rabbimin bi bildiği vardır işte ...
doktor sağlıksız olduğu için rahim atar dedi .
bende sevindim ara vermediğime , inşAllah yumurtalar bu ay büyürler ,çook inatçılar çoookk...
Yasadiklarini coktan okudum ama gercekten soz bulamadim. Sana ne soylesem bos. Yanlis anlama cnm seni unutmadim.
Evet canim. Hayirlisi olsun. Genelde sagliksiz bebisler duser. Bir de en onemlisi demek hamile kalabiliyorsun cnm. En onemlisi o. Ayrica sana sunu tavsiye ederim. Esin bir dah test yapsin. Sagliksiz gebelik daha cok sagliksiz spermden kaynaklaniyor cunku. Yumoslarin zor buyur kuzum. Her ihtimale karsi kontrol edin.teşekkürler canım , bende kolay atlatayım diye ,doktordan hemen sonra çıktım yola , çok uğraştım ,zor buldum ,çabuk kaybettim ,vardır bunda da bi hayır ,inanıyorum Allahım bu kadar emeğimizi , isteklerimizi karşılıksız koymayacaktır
yeter ki inanalımm
Hayirlisi olsun canimm ilaca da karsilik veriyosa yumoslar ne mutluuu kacinci gun baslican kac gun kullancan pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?