Klomen kullananlar

doktor da eşimin semen raporunu istedi , bende baktırdığımızı ve sıkıntı olmadığını söyledim . tekrar bi test daha istedi , gidince onu da yaptıracaz sanırım . eşimi eve döner dönmez bakıma alacaz

kuzum ben zaten yumoşları 2-3 hafta boyunca kontrol ettiriyorum , büyüdüğü anda çökecezz üstlerine

Annee suluk muuu korkmadin miii allah yardimcin olsun canim benimm yine yap bal tarcini bariii

Canim biz de agustosta yaptidik sonuclari kusursuz cikti. 3 sefer gebik olusmayinca doktor bir daha yaptirin dedi. Normalde 3 sefer yaptiriliyor dedi. Biz gittik baska bir hastahanede yaptirdik. Baska hastahanede sonuclar cok farkli cikti. Haraketlik sikintisi cikti. Haraketli ama yavas cikti.

Annee suluk muuu korkmadin miii allah yardimcin olsun canim benimm yine yap bal tarcini bariii

yok gülüm beee insan çaresizolunca nelere katlanıyor , ilk büyüdüğünde yine sülük uygulatmıştım ama rahim içine ,kistim vardı 5cm , doktor ilaç verdi içmedim , 1 ay sonra gittiğimde tertemizdi

anladım balım , bizde gidince ihmal etmeyelim o halde semen tahlilini

ilkinde çok zorlanmıştık ,kocam hastane köşelerinde veremedi numuneyi ,eve geldi ,evde de sıkıntı yaşadı ,sonra güç bela vermişti ,bu sefer napacaz bakalımm

Son düzenleme:
Evet cok zor oluyor. Bir de soyle bir sey var. Esim bir kere verecekti sonra geri dondurduler iliski arasi en az 3 en fazla 4 gun olmali. 4 gunu gecerse yanlis sonuclar veriyormus. Doktorlar en azini sadece soyluyorlar en fazlasini soylemiyorlar. Ona da dikkat edin canim. Bizimle ayni duruma dusmeyin.

Kizlar yardim. Sancim var. Kasiklarda, affedersiniz tam ortada. Son iki gundur ozellikle artti. Ozellikle bir is yaptiktan sonra yada uzun sure yurudukten sonra. Ayni durumu yasayan var mi kist midir nedir ltfn fikrinizi paylasin

İyi akşamlar kızlar sizi sık sık takip ediyorum benim buay yumurta kuçuktu çatladı mı bilmiyorum dr olmaz zdedi ama....bugun adet gunum ama hala olmadı...evde test yaptım çıkmadı.sizce ne olabilir

Kizlar yardim. Sancim var. Kasiklarda, affedersiniz tam ortada. Son iki gundur ozellikle artti. Ozellikle bir is yaptiktan sonra yada uzun sure yurudukten sonra. Ayni durumu yasayan var mi kist midir nedir ltfn fikrinizi paylasin
Canım geçmiş olsun....kist olabilir ağrı varsa...inşallah değildir...

Deryaaa çoook sevindim canımmm , hadi bakalım sağlıcakla yükselsin değerlerin , bebişini kucağına al inşAllahhhh
Teşekkür ederim cnm amiiiin amiiin amiiin. Bir an önce sen de arkamızdan gel. Kardeşimiz olmadan olmaz. Rabbim tez zamnda bütün isteyenlerr de versin.

malesef ben bu ay regl oldum. önumuzde ki ay doktora gıtmıycem morelim cok bozuk

Meraba kizlarda bnde pko var klomende 3 ayim bu ay doktorum 3 tane solda guzel yumrta var dedi umarim ikuz olmaz dedi ama. İki gn sonra gttm bu ay zor dedi yumurtalr buyumems ama.oaz da demiyorm.dedi bnde kendim saglikciyim.calistgm hastanede baktrdm.ultrason kadin dogumda calisiyorm 25 mm olms dedi solda sagda yok dedi catlamk.uzere dedi dun bizdr calisiyorz bakim.,ins. Tutar bu ay sogan kurune basladm gecn ay klomenden sonra catlatma ignesinoldm ama bi hafta sonra adet oldm bidahaki ay gunde 3 tane alckmjsim adet olunca gel dedi bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…