Evet canim. Hayirlisi olsun. Genelde sagliksiz bebisler duser. Bir de en onemlisi demek hamile kalabiliyorsun cnm. En onemlisi o. Ayrica sana sunu tavsiye ederim. Esin bir dah test yapsin. Sagliksiz gebelik daha cok sagliksiz spermden kaynaklaniyor cunku. Yumoslarin zor buyur kuzum. Her ihtimale karsi kontrol edin.
Annee suluk muuu korkmadin miii allah yardimcin olsun canim benimm yine yap bal tarcini bariiikuzum benim yumoşlar 1.5 yılda sadece 2 kere büyüdüler ilaçla , onunda 2.sinde hamile kaldım , yani bi büyütsem hakkını verecem ama büyümüyo işte keratalar
geçen ay letu kullandım ,çörekotu - bal -tarçın kürü yaptım , yumurtalıklarıma dışardan sülük tutturdum , büyümeyen yumoşlarım büyüdüler çok şükür ,inşAllah bu ay da işe yarar
Canim biz de agustosta yaptidik sonuclari kusursuz cikti. 3 sefer gebik olusmayinca doktor bir daha yaptirin dedi. Normalde 3 sefer yaptiriliyor dedi. Biz gittik baska bir hastahanede yaptirdik. Baska hastahanede sonuclar cok farkli cikti. Haraketlik sikintisi cikti. Haraketli ama yavas cikti.doktor da eşimin semen raporunu istedi , bende baktırdığımızı ve sıkıntı olmadığını söyledim . tekrar bi test daha istedi , gidince onu da yaptıracaz sanırım . eşimi eve döner dönmez bakıma alacaz
kuzum ben zaten yumoşları 2-3 hafta boyunca kontrol ettiriyorum , büyüdüğü anda çökecezz üstlerine
Annee suluk muuu korkmadin miii allah yardimcin olsun canim benimm yine yap bal tarcini bariii
Canim biz de agustosta yaptidik sonuclari kusursuz cikti. 3 sefer gebik olusmayinca doktor bir daha yaptirin dedi. Normalde 3 sefer yaptiriliyor dedi. Biz gittik baska bir hastahanede yaptirdik. Baska hastahanede sonuclar cok farkli cikti. Haraketlik sikintisi cikti. Haraketli ama yavas cikti.
Evet cok zor oluyor. Bir de soyle bir sey var. Esim bir kere verecekti sonra geri dondurduler iliski arasi en az 3 en fazla 4 gun olmali. 4 gunu gecerse yanlis sonuclar veriyormus. Doktorlar en azini sadece soyluyorlar en fazlasini soylemiyorlar. Ona da dikkat edin canim. Bizimle ayni duruma dusmeyin.anladım balım , bizde gidince ihmal etmeyelim o halde semen tahlilini
ilkinde çok zorlanmıştık ,kocam hastane köşelerinde veremedi numuneyi ,eve geldi ,evde de sıkıntı yaşadı ,sonra güç bela vermişti ,bu sefer napacaz bakalımm
Canım geçmiş olsun....kist olabilir ağrı varsa...inşallah değildir...Kizlar yardim. Sancim var. Kasiklarda, affedersiniz tam ortada. Son iki gundur ozellikle artti. Ozellikle bir is yaptiktan sonra yada uzun sure yurudukten sonra. Ayni durumu yasayan var mi kist midir nedir ltfn fikrinizi paylasin
Canım ne yaptın? Sonuç aldn mı?Hadi bakalım az kaldi canim şu haftayi bi gecirsek yaa her lavaboya giderkn korkuyorum
Malesef bugün adet oldum canım. Esimde bu ay aşılama yaptiralim diyo. galiba bu ay aşılama yaptircaz. Sen naptin canımCanım ne yaptın? Sonuç aldn mı?
Hayirlisi cnm. Ins yaptirdiginiz gibi tutar. Bizimki pozitif galiba. 125,7 cikti deger. Pazartesi tekrarkan testi.Malesef bugün adet oldum canım. Esimde bu ay aşılama yaptiralim diyo. galiba bu ay aşılama yaptircaz. Sen naptin canım
Ay çok sevindim canım . Aşılama yaptirmistin dimiHayirlisi cnm. Ins yaptirdiginiz gibi tutar. Bizimki pozitif galiba. 125,7 cikti deger. Pazartesi tekrarkan testi.
Evet cnm. Ama daha sonuca inanamiyorum. Hayal gibi. Esim de hastahanede sonuclar karismks olmasin diyor. Bi ikinci tahlilleri elime aliyimAy çok sevindim canım . Aşılama yaptirmistin dimi
Ne güzel canım rüya gibi . Insallah en kisa zamanda bizlerede nasip olur ben de o günleri görecekmiyim acabaEvet cnm. Ama daha sonuca inanamiyorum. Hayal gibi. Esim de hastahanede sonuclar karismks olmasin diyor. Bi ikinci tahlilleri elime aliyim
Hayirlisi cnm. Ins yaptirdiginiz gibi tutar. Bizimki pozitif galiba. 125,7 cikti deger. Pazartesi tekrarkan testi.
Teşekkür ederim cnm amiiiin amiiin amiiin. Bir an önce sen de arkamızdan gel. Kardeşimiz olmadan olmaz. Rabbim tez zamnda bütün isteyenlerr de versin.Deryaaa çoook sevindim canımmm , hadi bakalım sağlıcakla yükselsin değerlerin , bebişini kucağına al inşAllahhhh
Teşekkür ederim cnm amiiiin amiiin amiiin. Bir an önce sen de arkamızdan gel. Kardeşimiz olmadan olmaz. Rabbim tez zamnda bütün isteyenlerr de versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?