Klomen kullananlar

Arkadaslar merhaba, öncelikle Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. 5 aydır korunmuyorum sık sık esimle birliktelik yaşıyoruz. Doktorun sorun olmadığını söyledi ve klomen verdi bende kullandım bugün adetimin 11 gunu yumurtaların 14 mm olmuş. Sizce güzel mi ? 3 gün sonra tekrar gel dedi. 18 19 ideali catlatma iğnesi mutlaka isteyeyimmi. Birde Pkolu değilim ama adetm duzensiz. Enfeksiyon var bende birde hem idrar hem vajinal doktor cipro antibiyotik verdi. Şuan kullanmanın bi sıkıntısı olurmu sizce doktor olmaz dedi. Allah hepimize yardımcı olsun. Çok istiyorum bebek. Tabi mevlam ol derse olur

Bnce suan boyutu iyi eger yumurtan kendilignden catlam problemi varsa igne yaptr bnce antibiyotikde suan etkilemz diye dusunuyorm

merhaba kızlar bende klomen kullanmak istiyorum klomen kullanırken fsh değerlerinize baktırdınız mı

Bnce suan boyutu iyi eger yumurtan kendilignden catlam problemi varsa igne yaptr bnce antibiyotikde suan etkilemz diye dusunuyorm
Çok tesekkur ederim aşırı derecede enfeksiyon problemin vardı bir iki aydir çok çektim. Doktor ondan bile çocuk olamayabilir dedi bana özellikle vajinal enfeksiyon dan. Biraz hassasim hemen enfeksiyon kapabiliyorum çok dikkatli olmama rağmen. Perşembe inşallah büyümüş olur yumurtamsı bu şekilde kalmaz kalırsa çok iyi olur. Acaba perşembeye kaç mm olur şuan dun 14, tü.

Bncr o vucudunun ilaca verecegi tepkiye gore degisir bn 12 . gunu gttm buay solda 3 tane yumurtam vardi dojtor umarim.ikiz olmaz dedi 14 Gun gttm bu ay zor dedibuyunemisler. Sonra bn kendimde kadin dogum.hastanesnde calisyorm bizim.hastanede sokyora gsterdim 15. Gun solda bitane var 25 mm olms catlms yeninyada catlamk uzere dedi degisiyor anlicn insallh guzel buyur seninde

İnşallah canım valla çok umutlanmamak lazim sanırım üzülmemek için. İnşallah diledigimiz gibi olur. Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. Yumoşlarımıza da büyüme nasip etsin :)))) perşembeyi iple cekiyorum bakalım kaç mm olcak

Canım ya ben ki aydır klomen kullanıyorum ama hep bir yumurtam oluyor bi arkadas vardi altı tane oluşmuş şaşırdım walla. Bende bugün doktora gitcem olmazsa igneye mi gecsem ki diyorum iki üç daha yumurta olması için z çünkü dahşanslıin artıyor

Canım kaç hap günde kullanıyorsun? Doktorlar 1-3 arası kabul ediyorlar zaten. Daha fazla olduğu zaman korunmayı öneriyorlar.

Bana yumurtaların 14 mm oldu dedi ama kaç tane olduğunu söylemedi yada ben duymadım. Şimdide merak ettim acaba kaç tane benimki :)

Bu arada arkadaşlar çok yakin bi tanıdığım vardı bende yeni öğrendim tabi 3 senedir çocuğu olmuyordu çok denedi klomen falan filan artik bırakmıştı. Soğan kuru yaptı iki ay üst üste birde havuç ve incir. İkinci kullanımından sonra 3.ay hamile kaldı. Sanırım şuan 7 aylık hamile. Oda sok oldu. Kistleri kaybolmuş yıllardır hep kisti oluyordu. Genç bekarken bile. Ama çok şükür kurtuldu.

Canm iste bnm de 3 tane solda 3tane sagda vardi ama ikigune kayboldu onemli olan sayi degi.kaliteli olmasi canm

Bn de bekarkende olydm canm bnm pkodn hep duzensiz simdi bu ay bnde basladm sogana 15 gun icecegm eger gebelik.olmazsa bidaki.ay soganla havucu deniycm

Merhaba arkadaşlar.. Geçen ay ilk klomenle bebeğim tutunamadan gitti lekelenmelerim bu yüzdenmiş ve kendime çok kızıyorum doktorum neden aramadın diye bana söylendi.. Öyle bir durum olunca protestanı arttırıyormuş.. Neyse, nasip diyelim.. Bu ay tekrar klomen ve menogon iğne kullandım.. 9.gün gittiğîmde sağda 3 solda 4 tane yumurtamın olduğunu ve en büyüğümün 18 mm olduğunu söyledi.. Çok güzel bi sonuçmuş inşAllah tutarda.. Şimdi ben bu ay laboquick ovulasyon kullanıyorum.. 10.gün başladım testi yapmaya ama her gün 2.çizgi silik ? Bugün 13.gün daha yapmadım çünkü saatleri tutturamıyorum heralde dedim.. Ne zaman yapmalıyım ve kırmızı çizgiyi görene kadar devam etmelimiyim.. bilgilendirir misiniz canlar?

Bn hic kullanmadm bilmoyorm ama bu sefer insallh olur

Canm iste bnm de 3 tane solda 3tane sagda vardi ama ikigune kayboldu onemli olan sayi degi.kaliteli olmasi canm
Haklısın canım da ne biliyim iki üç olsa Şansin daha da artıyor inan ikiz olsa keşke. Tek bebis sahibi olayim da inan korkuyorum artık ya anne olamazsam diye

Haklısın canım da ne biliyim iki üç olsa Şansin daha da artıyor inan ikiz olsa keşke. Tek bebis sahibi olayim da inan korkuyorum artık ya anne olamazsam diye
Bndede oluyor canim o ya olmazsa diye korkuyorm insallah ikiz.olur sen nekdrlik.evlisn ne KD zamndr olmuyor

Canim igne pahalli bir sey. Igneyi ancak asilama yaoacaksan kullan. Bazi doktorlar asilamayi klomenle yapiyorlar ama benjm doktorum cok karsiydi. Asla dedi. Igne yumurta kalitesini arttiriyor bu yuzden de sansin artiyor dedi. Ben 2 klomen kullandigimda 1. Ay 1 2. Ay 2 3. Ay yine 2 yumosum olustu catladi. Tabi daha kucukler de vardi. Igneyle de 2 tane yumosum olustu. Ama ignede soyle bir avantaj var dozunu arttirio dusurebiliyorlar. Ben en dusuk dozunu kullandim. 75. Ilk kontrolden snra onu da dusurdu. Toplam 8 igne oldum. Yine 13-14 mm yumoslar da vardi. Igneyi 2 sefer raporla alabiliyorsun. Ama raporla aldigin zaman 3 kutu almak zorundasin o da 352 tl tutuyor. Fiyatin icinde bir tane raporlu overtill de var. Doktor bana genelde iki kutu kullaniliyor dedi yada bir bucuk. Bana ise bir kutu yetti.

Bndede oluyor canim o ya olmazsa diye korkuyorm insallah ikiz.olur sen nekdrlik.evlisn ne KD zamndr olmuyor
Canım temmuzda iki yıllık evli olacağım bir yıldır istiyoruz ve doktora gidiyoruz, benim bir tane düşüğüm oldu bir aylıkken ondan sonra bi dahada olmadı, doktorlar kan tahlillerimi yaptırdı, rahim filmi çekindim, hiç bir sorun yok diye gözüküyor eşimde sperm testi yaptırdı hemde kaç kere ama olmayınca olmuyor demek ki, bu ay da klomen kullancam canım öbür ay aşılama yaptırcaz olmazsa, sen ne zamandır istiyorsun

Anladım canım dün doktorumla görüştük zaten o da iki gün oluyormuş evleneli ben haftaya yokum dedi, aşılamayı bu ay yaptırmayalım siz klomene devam edin bu ay öbür ay aşılama yapalım dedi tamam dedik ondan bu ayda devam bakalım klomene, aşılama nasıl oluyor canım zor değil dimi

Gunaydin canim bnm dole bi arkadsm var 4 yildr olmuyo bi sorun yok diyorlar en son gecn bun rahimde perde var diye ameliuat oldu bakalim.ne olack bekliyor oda . insallh hepimizn olur dua et bol bol.zamani vardr . bnde 1 yil.biteck martta evleneli ama bn yeni basladm.sayikir tedaviye bnm.sorunm.bunyaz 2 bucuk ay adet olamadm ole gttm doktor 6 aylik.evliydik adet olayim yumurtaliklarm calissn diye 3 ay gunelle kullandm sonra klomene gectik ama ilk ay biz izndeydik.yumurta takibi fln olmdim ikinci ayda doktorm gtti erzurumdada iyi kadin dogumcu bulmk.zor bnde bi domtora gttm ama hic mwmnun kalmadm yani yine yumurta takibi igne fln olmadi incir kurune basladm o arada 21 gn ictm ve uzun zamn sonra adetim ilacsiz bibucuk.ay arayla oldu incirdn sanirim o sirada yeni bi doktor geldi ina gttm incir bitane tumrta olustrms 19 mm olms catlatma ignesinyapildm ama bi hafta sonra adet oldm simdi 3. Klomeni kullandm doktorm basta ikizolmz uma im dedi sayisi fazla diye ama.iki hn sonra gttm bu ay zor dedi gelismemisler. İdahaki ay dozunu arttrck bakalim kismt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…