Klomen kullananlar

Canim korkulacak bir sey yok. 3 dakika suruyor islem. Klomenle gibi doktora takipe gidip geliyorsun. Yumurtan buyunce sana saat veriyorlar catlatma ignesi oluyorsun. Gece 21:00-24:00 arasi genelde. 36 saat sonra asilama oluyorsun. Ben hatta 37 saat snra oldum. Doktor ameliyattaydi. Asilama gunu esime 9 da bana 11 bucukta hastahanede olmami soylediler. Esin numuneyi veriyor 2 saat icinde sperm temzleniyor. Tahlili yapiliyor. Temizledikten once ve sonra. Asilama ise normal alttan muayene gibi oluyor. Az bir sey yanma oldu bende, cunku ilac suruyorlar ama hafif bir sey, dayanilmayacak bir sey degil. Bir de rahimin icine ince bir boru yerlestiriyorlar. Agri olmuyor ama sadece hos hisler degil. Sonra da numuneyi siringayla sag ve sol tupe veriyorlar. Yada yumoslarim nerdeyse. Toplam 3 dkk suruyor. Asilamadan sonra 15 dkk ayaklari yukarda yatiriyorlar. Ondan sonra doktor dikkat edeceksin dedi. Agir kaldirma, yorulma, ilaclara dikkat et, sonraki gunden itibaren de gun asiri iliski. Asilamadan snra bir gun boyunca agrilik oldu. Icimin dolu oldugunu hosettim arada bir igneleme oldu ama dedigim gibi cok hafif bir sey. Korkma.

cnm bende asılamaya hazırlandım geen ay klomen kullandım hemde sabah aksam 2 ser tane ve 8 gun kullandm sadece bı yumurtam olustu ve dr um bu ay asılamaya uygun deıl onumuzdekı ay deneyecgız dedı ve asılama olmadn hamıle kalmısm...
inş sennde mucızen olur ve asılamaya gerek kalmaz

Bir de canim. Asilamam 11. Gunde yapildi.
r se

Öyle tabi canım nasip kısmet bu işler, nasıl gelişmemişler ay ben canım geçen aydı galiba doktor bir yumurtan var dedi 19 milimdi iğne vurdu iki gün sonra tekrar gittik çatlamış mı diye baksın diye kadın şaşırdı kaldı 16 milim olmuş küçülmüş dedi ay inan iki gün ağladım sonra bi daha gittik ben yanlış görmüşüm meğerse iki yumurtan varmış dedi. O iki gün üzüldüğümle kaldım inşallah seninde çatlamıştır senin haberin bile olmadan canım

Tamam canım rahim filmi gibi bişey anlaşılan. İnşallah bebiş gelirde öyle agrılara razıyım valla Rabbim bütün isteyenlere versin inşallah, senin adına da çok mutlu oldum canım valla sağ salim elinize almak nasip olur.

Sonra bn kendi calistgm hadtanemde ultrasonnbaktrdm dpktor solda 25/ mm olms dedi catlams yada yeni catliyor dedi bizde bigunnoncesi denemsyik ogunfr nobettydm bidr sonraki gnndenedk bu ay o kdr ama bakalim jismet olursa olut olmazsa bu ay umytlu degilim hicb

Amiiin amiiin cnm Rabbim bğtün isteyenlere sanda da versin. İşlem hsgye benziyor ama çok daha hafif.

Nasip canım yinede umutlu ol sen belki nasip olur olur

kızlar slm
esimin sperm testinde likefaksiyon süresi diye bişiy 20 dk olması gerekirken 60dk çıktı üroloğa gittik sperm sayısı çok iyi dedi ama tekrar bi test istiyorum dedi sonra kadın doğum doktoruma çıktık anlattım durumu bana tedaviye başlayalım sana dedi kolomen verdi aslında yumurtlama problemim yok desteklemek için galiba sormak istediğim acaba çatlatma iğnesi yapıcakmı bide yumurtam geliştimi diye 17 sinde gel dedi alttan mı muayene edermi tırsıyorum alttan muayene olmaya

Sanmiyorm bnm. Butun takiplerimde normal bakti bnm bi arkadsmimda bo sorunu yoktu onada verdi klomen destk amacli

Deryaca naptın canım ? Bugün gittinmi doktora beta hcg için ?

Deryaca naptın canım ? Bugün gittinmi doktora beta hcg için ?
Gittim cnm bugun cok sukur kesemizi gorduk. Rabbime hamd olsun hersey yolunda gibi gorunuyor. Ama hala sevinmekten korkuyorum. Sen nasilsin? Ne yaptin? Giremedim bu hafta. Unv ilk haftasi cok yogundu.

Kizlar bugün çatlatma iğnesi oldum inşallah bebiş gelir bir yumurtam catlamis 2gun once iki taneydi bugun 18mm di igne verdi hayirlisi bu ayda hamile kalmazsam klomen kullanmiycam aşılama yaptircam doktor aşılama daha etkili dedi

Dün öğlen yaptım arkadaşlarım.. Adetime bir hafta varken.. Sizce umutlanmalı mıyım?? Ikinci klomen tedavim.. Birde klomenle menizin iğne kullandım bu ay.. Döllenmeden sonra ki 10.gün yapmış oluyorum.. Doğruluk payı var Mıdır ki??

Eklentiler

• image.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…