iğnenin 10.günü mü canım.Dün öğlen yaptım arkadaşlarım.. Adetime bir hafta varken.. Sizce umutlanmalı mıyım?? Ikinci klomen tedavim.. Birde klomenle menizin iğne kullandım bu ay.. Döllenmeden sonra ki 10.gün yapmış oluyorum.. Doğruluk payı var Mıdır ki??
Hayır canım.. Çatlatma iğnesi olmadım ben.. Menogon yumurta fazlalığı için birde kaliteli yumurta için kullandığım bi iğne.. Ovulaston testi kullandım bu ay.. Ve çift çizgiyi gördüğüm günden itibarejvsayınca 10.gün oluyo..iğnenin 10.günü mü canım.
canım silik çizgi ümit vericidir . kanda baktır derim . benimde öyleydi kanda pozitif cıktı.Hayır canım.. Çatlatma iğnesi olmadım ben.. Menogon yumurta fazlalığı için birde kaliteli yumurta için kullandığım bi iğne.. Ovulaston testi kullandım bu ay.. Ve çift çizgiyi gördüğüm günden itibarejvsayınca 10.gün oluyo..
Ama adetime daha bi hafta var :/ o yüzden hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum.. 2-3 gün daha bekleyip tekrar bi idrar testi yaparım sonra görürsm yine ikinci çizgiyi gider kan tahlîli yaptırırım.. Daha iyi olmaz mı??canım silik çizgi ümit vericidir . kanda baktır derim . benimde öyleydi kanda pozitif cıktı.
Arkadaşlar merhaba ,bu gün dr a gittim ve yumurtaların yavaş çalışıyor dedi,önümüzdeki ay klomen başlarız dedi,kullanan var mı,komlikasyonları,endikasyonları nedir öğrenmek istiyorum
Yumurtaların büyürde kendiliğinden çatlarsa iğneye gerek kalmaz,hayır çatlamazsa,iğneden sonra 14.gün testte negatif ya da pozitif çıkar(kanda)slm kızlarrr...
her forma yazıyorum ama geri dönüş yok
ben 1 yıldır korunmuyorum olmuyor. dr klomen verdi bugun 2.günüm...
23 şubatta tekrar gidicem çatlatma iğnesi vurulucam sanrım....netten araştırıyorum ama iğneden sonra ne zmn tekrar gel der? ne zmn kan testi ister onları merk ediyorum??
7şubatta büyük ihitmal bulgaristana gidicem o yüzden tedirginim
yardım lütfenn...
Yumurtaların büyürde kendiliğinden çatlarsa iğneye gerek kalmaz,hayır çatlamazsa,iğneden sonra 14.gün testte negatif ya da pozitif çıkar(kanda)
slm kızlarrr...
her forma yazıyorum ama geri dönüş yok
ben 1 yıldır korunmuyorum olmuyor. dr klomen verdi bugun 2.günüm...
23 şubatta tekrar gidicem çatlatma iğnesi vurulucam sanrım....netten araştırıyorum ama iğneden sonra ne zmn tekrar gel der? ne zmn kan testi ister onları merk ediyorum??
7şubatta büyük ihitmal bulgaristana gidicem o yüzden tedirginim
yardım lütfenn...
Şuan benim yaşadığım sıkıntının aynısını yazmışsınız. Bende pazar günü klomene başlıcam. Ayın 27de doktora gidicem . Yumurtalara bakacak ve iğne olup olmayacağına bakacak.
Benim de sıkıntım ayın 3den sonra şehir dışına çıkmak zorundayom. 27.de doktora gittikten sonra doktor bana ne zaman gel der. Neler ile karşılaşırım bilmiyorum.
Elbette çocuk sahibi olmayı çok istiyorum. Bu benim önceliğim. Ama maalesef hayatımızı her zaman planlayamıyoruz.
Canım başın sağolsun.
anladım cok haklısın bnm de dedem vefat etti 52 mevlüti var onun için gidicem..
bnm dr regln 3.günü gel dedi 5.günü klomen verdi hap bitince yine gidicem yani 5 gün sonra...
ben p.tesi gidcem...bakalm ne olcak hakkımızda hayırlısı
Canım başın sağolsun.
Ben sana benim tarihleri vereyim doktorum çok ilgilendi sağolsun
8 aralıkta klomene başladım 13 aralıkta son gün olarak kullandım
16 aralık ilk kontrolüm
18 aralık 2. kontrol ve çatlatma iğnesi
31 aralıkta idrar testi negatif çıktı
3 ocakta silik bir pozitif gördüm
6 ocakta kanda bHCG 392
İlk seferde oldu allaha şükür, darısı hepinizin başına, hepinize dua ediyorum.
İlk seferde olmasının bir sebebi de doktorumun ilgisi ve buradaki arkadaşların bilgilendirmesidir, allah hepsinden razı olsun.
Doktorda kamp kuruyoruz klomenciler olarak belli tarihlerde.
teşekkürler cnm...
cok saol bilgiler için...
iki kez kontrol edilmişsin demekkii..
iğneden 20 gün sonrada kanda cıktı anlağıdım kadarıyla...
aminn inşallah bizde ilk seferde hamile kalırız...
seninde sağlıklı sıhatli hamilelik diliyorum.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn
Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Amin.
aslında ilk kontrolde bekliyordu doktor benimkiler küçük kaldı biraz. Metabolizmam çok yavaş herhalde ondan oldu. Ama 2. randevuda hemen yazdı ilacı. Birde ben çatlatma iğnesi olarak pregnyl5000 kullandım 10 tl kutusu 2 doz alıyorsun. Ucuz ama etkili bir ilaç hani ovitrelle olsun diye üzme kendini ovitrelle sayılı kullanabildiğin pahalı bir ilaç. Pozitif ol birde. İlaç kullanırkenden hamileliğini kesinleştirene kadar seni mutlu edecek stresten uzaklaştıracak şeyler yap. Mutlu kalmaya çalış ve insanların seni üzmesine ve sinirlendirmesine izin verme.
doktor reçete yazıyor eczaneden alıp saate dikkat ederek herhangi bir yerde vurduruyorsun.iğneyi kendimiz alıp kendimiz mi vuruyoruzzz...
üzülmek değilde stres yapıyorum ne zmn olucak kontrol fln diye... yurt dısına cıkmam lazm o yüzden stresliyim...
Evet eğer yumurtaların çatlamasında sorun yoksa yada yumurtaların 20mm üzerinde olmuşsa bazen doktorlar çatlatma iğnesi vermiyorlar. Olabiliyor yani. Ama sorunun nedeni iğne korkusu ise alışsan hatta bu konuda yardım alsan iyi olur çünkü hamile kaldıktan sonra özellikle ilk ay o kadar kan veriyorsun ki başın kollar delik deşik olabiliyor. hamilelik sürecinde de bir çok testin kan testi ile yapılıyor.Klomenle igneye gerek kalmadan gebelik olabiliyormu
doktor reçete yazıyor eczaneden alıp saate dikkat ederek herhangi bir yerde vurduruyorsun.
Saat önemli çünkü 36 saat sonra eşinle başbaşa kalabilecek bir saatte vurdurman gerekiyor. Bu önemli.
Ben ilacı aldığım eczaneye en yakın olarak özel hastane buldum 3 tl ye vurdurdum ilacı.
Stres iyi değil, stresli olduğunda duşa gir yada evden çıkmana yakınsa üşütmemek için aç suyu kollarını yıka uzun uzun. Su stresi alıp vücut elektriğini dengeler. Yolculuk iğneden önce mi sonra mı olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?