Klomen kullananlar

sonra olucak yolculuk..kant testi yolculuğa denk geliyo
O zaman eğer yolculuk planlanmadıysa trenle gitmeyi tercih et. Bildiğim kadarı ile Bulgaristana tren var ist.dan. Sarsıntısı az ve rahat olur sonrasında da özel araba ve sarsmayan bir sürücü tercih et gerekirse kirala ve kendin sür yada güvendiğin durumdan haberdar biri sürsün. İlk haftalarda hatta ilk 3 ayda yorucu ve uzun yolculuk özellikle bizim gibi ilaçla çocuk sahibi olmaya çalışanların şansını azaltıyor. Ama dikkat ettikçe ve yarım saatte bir hafif yürümek için durup kanını devir daim ettirdikçe riskleri azaltırsın. Birde doktoruna danış ve kan sulandırıcı bebe aspirini falan kullanmanın nasıl olacağını sor. Kan pıhtılaşması gebelikte büyük sorun çünkü ve uzun seyyahatlerde de senin sağlığını tehdit etmesede bebeği engelleyecek kadaar olmasını bile istemeyiz. Doktoruna seyyahatten mutlaka bahset belki başka tavsiyeleri olur.

Rabbim tez zamanda hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin cok sevindim insallah bizde bian once mutlu haber aliriz

bn bursada yaşıyorum cnm.otobüsle gitmicez ztn başka özel araçla gidicez..
ama bn daha cok korktum..dra iyiyce sorar öyle karar veririm ama daha cok dertlendim

bn bursada yaşıyorum cnm.otobüsle gitmicez ztn başka özel araçla gidicez..
ama bn daha cok korktum..dra iyiyce sorar öyle karar veririm ama daha cok dertlendim
Özel araçsa korkma benim eltime doktor yasak dediği halde özel arabayla 1000 km yola gitti hiç bir şey olmadı. yarım saat 45 dk da bir 10-15 dklık mola verirsin azıcık yavaş olur ama artık yapıcak birşey yok. Otobüsle gitseydin sıkıntıydı. Çünkü 4-5 saatte bir belki mola veriyor ve otobüsler özel arabaya göre çok sarsıyor. Korkma.

Rabbim tez zamanda hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin cok sevindim insallah bizde bian once mutlu haber aliriz
Amin inşallah ben her zaman vakit bulup yazamam ama topiğimizde yardımcı olan arkadaş çoktur. Sağolsunlar çok destek verirler. Ben her isteyen için dua ediyorum. İnşallah dualarım kabul olurda sizlerin de mutlu haberlerinizi alırız.

kendi aracımız değil ama doblo tarzı bişey...inşallah hamile kalırımda yolculugun bi kolayını bularız...

kendi aracımız değil ama doblo tarzı bişey...inşallah hamile kalırımda yolculugun bi kolayını bularız...
İnşallah canım. Dediğim gibi sen doktorunla seyyahatini planla belki o daha çok tavsiye verir. Sonuçta 4-5 kişilik seyyahatte kafanıza göre durur mola verirsiniz. WC ihtiyacın için hep opetleri tercih et en hijyenik onlar. Kafan rahat olur. Bol su iç yolculukta. Gazlı kafeinli içeceklerden uzak dur.

teşekkürler canm...
artık dikkat ediyrum ztn tatlı hamur işi bile yemiyorum şimdiden kendimi frenlemem lazm

canım bende 2 gün önce gittim klomen vermişti bana kullandım 2 gün öncede gittim iğne yapıldı eğer adet olursan 3. günü gel dedi

canım bende 2 gün önce gittim klomen vermişti bana kullandım 2 gün öncede gittim iğne yapıldı eğer adet olursan 3. günü gel dedi

hayırlısı olsun cnm inş.hamile kalırsın...kan testi yaptır fln demedi yani regl olursan gel dedi olmazsan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…