Evet eğer yumurtaların çatlamasında sorun yoksa yada yumurtaların 20mm üzerinde olmuşsa bazen doktorlar çatlatma iğnesi vermiyorlar. Olabiliyor yani. Ama sorunun nedeni iğne korkusu ise alışsan hatta bu konuda yardım alsan iyi olur çünkü hamile kaldıktan sonra özellikle ilk ay o kadar kan veriyorsun ki başın kollar delik deşik olabiliyor. hamilelik sürecinde de bir çok testin kan testi ile yapılıyor.
O zaman eğer yolculuk planlanmadıysa trenle gitmeyi tercih et. Bildiğim kadarı ile Bulgaristana tren var ist.dan. Sarsıntısı az ve rahat olur sonrasında da özel araba ve sarsmayan bir sürücü tercih et gerekirse kirala ve kendin sür yada güvendiğin durumdan haberdar biri sürsün. İlk haftalarda hatta ilk 3 ayda yorucu ve uzun yolculuk özellikle bizim gibi ilaçla çocuk sahibi olmaya çalışanların şansını azaltıyor. Ama dikkat ettikçe ve yarım saatte bir hafif yürümek için durup kanını devir daim ettirdikçe riskleri azaltırsın. Birde doktoruna danış ve kan sulandırıcı bebe aspirini falan kullanmanın nasıl olacağını sor. Kan pıhtılaşması gebelikte büyük sorun çünkü ve uzun seyyahatlerde de senin sağlığını tehdit etmesede bebeği engelleyecek kadaar olmasını bile istemeyiz. Doktoruna seyyahatten mutlaka bahset belki başka tavsiyeleri olur.sonra olucak yolculuk..kant testi yolculuğa denk geliyo
İlk bebeğim olucak nasip olursa. İlk gebeliğim 1,5 sene önce 9. haftada sonlanmıştı kendi kendine. Sonra ne kadar denesek olmadı klomenle tekrar hamile kaldım çok şükür.Olsunda bebek ignelere raziyimm sizin cocugunuz varmi
İlk bebeğim olucak nasip olursa. İlk gebeliğim 1,5 sene önce 9. haftada sonlanmıştı kendi kendine. Sonra ne kadar denesek olmadı klomenle tekrar hamile kaldım çok şükür.
O zaman eğer yolculuk planlanmadıysa trenle gitmeyi tercih et. Bildiğim kadarı ile Bulgaristana tren var ist.dan. Sarsıntısı az ve rahat olur sonrasında da özel araba ve sarsmayan bir sürücü tercih et gerekirse kirala ve kendin sür yada güvendiğin durumdan haberdar biri sürsün. İlk haftalarda hatta ilk 3 ayda yorucu ve uzun yolculuk özellikle bizim gibi ilaçla çocuk sahibi olmaya çalışanların şansını azaltıyor. Ama dikkat ettikçe ve yarım saatte bir hafif yürümek için durup kanını devir daim ettirdikçe riskleri azaltırsın. Birde doktoruna danış ve kan sulandırıcı bebe aspirini falan kullanmanın nasıl olacağını sor. Kan pıhtılaşması gebelikte büyük sorun çünkü ve uzun seyyahatlerde de senin sağlığını tehdit etmesede bebeği engelleyecek kadaar olmasını bile istemeyiz. Doktoruna seyyahatten mutlaka bahset belki başka tavsiyeleri olur.
Özel araçsa korkma benim eltime doktor yasak dediği halde özel arabayla 1000 km yola gitti hiç bir şey olmadı. yarım saat 45 dk da bir 10-15 dklık mola verirsin azıcık yavaş olur ama artık yapıcak birşey yok. Otobüsle gitseydin sıkıntıydı. Çünkü 4-5 saatte bir belki mola veriyor ve otobüsler özel arabaya göre çok sarsıyor. Korkma.bn bursada yaşıyorum cnm.otobüsle gitmicez ztn başka özel araçla gidicez..
ama bn daha cok korktum..dra iyiyce sorar öyle karar veririm ama daha cok dertlendim
Amin inşallah ben her zaman vakit bulup yazamam ama topiğimizde yardımcı olan arkadaş çoktur. Sağolsunlar çok destek verirler. Ben her isteyen için dua ediyorum. İnşallah dualarım kabul olurda sizlerin de mutlu haberlerinizi alırız.Rabbim tez zamanda hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin cok sevindim insallah bizde bian once mutlu haber aliriz
Amin inşallah ben her zaman vakit bulup yazamam ama topiğimizde yardımcı olan arkadaş çoktur. Sağolsunlar çok destek verirler. Ben her isteyen için dua ediyorum. İnşallah dualarım kabul olurda sizlerin de mutlu haberlerinizi alırız.
Özel araçsa korkma benim eltime doktor yasak dediği halde özel arabayla 1000 km yola gitti hiç bir şey olmadı. yarım saat 45 dk da bir 10-15 dklık mola verirsin azıcık yavaş olur ama artık yapıcak birşey yok. Otobüsle gitseydin sıkıntıydı. Çünkü 4-5 saatte bir belki mola veriyor ve otobüsler özel arabaya göre çok sarsıyor. Korkma.
İnşallah canım. Dediğim gibi sen doktorunla seyyahatini planla belki o daha çok tavsiye verir. Sonuçta 4-5 kişilik seyyahatte kafanıza göre durur mola verirsiniz. WC ihtiyacın için hep opetleri tercih et en hijyenik onlar. Kafan rahat olur. Bol su iç yolculukta. Gazlı kafeinli içeceklerden uzak dur.kendi aracımız değil ama doblo tarzı bişey...inşallah hamile kalırımda yolculugun bi kolayını bularız...
İnşallah canım. Dediğim gibi sen doktorunla seyyahatini planla belki o daha çok tavsiye verir. Sonuçta 4-5 kişilik seyyahatte kafanıza göre durur mola verirsiniz. WC ihtiyacın için hep opetleri tercih et en hijyenik onlar. Kafan rahat olur. Bol su iç yolculukta. Gazlı kafeinli içeceklerden uzak dur.
Mutlu haberlerini bekliyoruz.teşekkürler canm...
artık dikkat ediyrum ztn tatlı hamur işi bile yemiyorum şimdiden kendimi frenlemem lazm
Mutlu haberlerini bekliyoruz.
Amin, dediğin gibi sağlıklı hayırlı birer evlat nasip olur inşallah hepimize...inşallah canm...ilk seferde olurmu bilmiyorum ama hayırlısı sağlıklı olsunda geç olsun
canım bende 2 gün önce gittim klomen vermişti bana kullandım 2 gün öncede gittim iğne yapıldı eğer adet olursan 3. günü gel dedislm kızlarrr...
her forma yazıyorum ama geri dönüş yok
ben 1 yıldır korunmuyorum olmuyor. dr klomen verdi bugun 2.günüm...
23 şubatta tekrar gidicem çatlatma iğnesi vurulucam sanrım....netten araştırıyorum ama iğneden sonra ne zmn tekrar gel der? ne zmn kan testi ister onları merk ediyorum??
7şubatta büyük ihitmal bulgaristana gidicem o yüzden tedirginim
yardım lütfenn...
Canım benim de yumurtlama sorunum yok. Ama doktor klomen verdi. Ilk kullandigimda kist yaptigi için ben catlatma iğnesi yaptiriyorum korkuyorum ya yine kist olursa diye[/Q
canım bana iğne verdi 2 gün önce yaptık 27 saat sonra ilişkiye girdik ben 3 gün boyunca yapmayı düşünüyorum hayırlısı artık iğnden 1 gün sonra çok ağrım oldu halada ağrım var bıçak kesiği gibi bi ağrı arada kasık ağrısı arda sırt ağrısı çok oluyo neden oluyo bilgin varmı bide sende de olmuşmuydu
canım bende 2 gün önce gittim klomen vermişti bana kullandım 2 gün öncede gittim iğne yapıldı eğer adet olursan 3. günü gel dedi
Aynen öyle tedavi devamı için regl döngünü beklersin,inşallah ilk seferde tutarda bidaha regl görmezsin :)anladm cok teşekkür ederim...olumsuz oldugunda yine regldemi gel der acba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?