Klomen kullananlar

Canım iğneden bir gün sonra çatlıyor ya ondan ağrımıştır, ben hissettim çatladığını geçen ay

Amin, dediğin gibi sağlıklı hayırlı birer evlat nasip olur inşallah hepimize...

Bugün topiğe girmeye vaktim olmamıştı. Ne kadar yorum olmuş. Klomen ile hamile kalanları duyunca çok mutlu oluyorum. Allah bizede nasip etsin. Ayrıca allah size de kucağınıza almayı nasip etsin. Siz ne kadar tatlı bir bayansınız ki hamile kalmışsınız ve bizlere destek oluyorsunuz. Bende yarın klomene başlıcam ve cumaya dıktora gidicem. Ptesi yada salı şehir dışına çıkmam lazım 1 haftalığına. Bunun stresini yaşıyorum. Bu durumla çakışması beni çok strese sokuyor

arkadaşlar bn de klomene bşladım dün. adetin beşinci günü. günde bir tane. tavsiye edeceniz bişey var mı. bide vajinal ultrasondan korkmalı mıyım. doktorum erkek :8

arkadaşlar bn de klomene bşladım dün. adetin beşinci günü. günde bir tane. tavsiye edeceniz bişey var mı. bide vajinal ultrasondan korkmalı mıyım. doktorum erkek :8

Klomen için yorum yapamam ama ultrasondan korkma. Hele erkek olması hiç farketmiyor. Sadece vajinal ultrason sırasında sadece kendini kasma yeter.

Klomen kullanan arkadaşlarım bana yardımcı olur musunuz.
Bugün klomen kullanmaya başladım.
Adetim 2 gün sonra biter.
Ayın 27de cuma günü doktota gidicem. Eğer yumoşlarım yeterince büyümüşse iğne olacağım. Ve 36 saat sonra ilişkiye girmem gerekiyor. ((Tecrübelerinizden öğrendiğim kadarıyla böyle oluyor.))
Sorum şu
Bu süre içerisinde iğneden önce sperm kalitesi için ilişkiye girmemiz gerekir mi

Klomen için yorum yapamam ama ultrasondan korkma. Hele erkek olması hiç farketmiyor. Sadece vajinal ultrason sırasında sadece kendini kasma yeter.
çok korkuyorum anlatamam. ne yapacamı da bilmiyorum valla doktoer da çok sert biri. çarşamba çağırdı inşallah bi sıkıntı olmaz

iğn öncesi 3 günde 1 birlikte olun ki eşin taze ve kaliteli sperm üretsin birde kaliteyi ve hareketliliği arttırmak için eşine şimdiden keçiboynuzu pekmezi, ceviz, badem, fındık ve kuru incir yedirebilirsin. günde 4 yemek kaşığı pekmez 2 sabah 2 akşam, 1 avuç fındık 2-3 ceviz 5-6 badem ve 3-4 kuru incir yeterli.

Canim bende bayan doktora gidiyordum ama hiç memnun kalmadik geçen hafta doktorumu degistirdim erkek doktora gittik yeni gelmis. Muayene için gittigimde alttan degil karindan bakti ve yumurtalari gördü. Inan ben çok sevindim strese girmiştim ve utaniyordum. Hic kasma kendini canım herşey bebislerimiz gelmesi için

doktor çok iyi aslında yüzüme bile bakmıyo ama ne bilim insan strese giriyor işte. ve inşallah senin doktor gibi yapar ya dua et inşallah

selam güzel anne adaylarım

canım benim doktorumda erkek ,bayanlardan daha çok erkek jinekologların bu işi daha iyi yaptığını düşünüyorum
vaginal ultrasondan korkmana gerek yok ,ben yumurta takibinde haftada 3kez giriyorum ,bi ağrı sızı yok için rahat olsun

canım sen yinede 27sinde iğne olacakmış gibi ,2 gün öncesinde ilişkie gir ,27sinde vursa bile iğneyi 28inde çatlayacağı için 3 günlük sperm kalite olarak ideal olacaktır

Saol yardımın için

Ne güzel bilgiler yazmışsın. Her topiğe senden lazım

Ne güzel bilgiler yazmışsın. Her topiğe senden lazım
Canım derdimiz aynı olunca insan bildiğini öğrendiğini yazıyor. Bu yazdıklarımı bu topikten ve bir kaç topikten daha okuyarak öğrendim. Çok emek ve çok duygusal dalgalanma yaşatan bir durumdayız. Ben bu topiğe ilk geldiğimde saat başı ağlıyordum neden olmuyor diye. Birbirimize destek oldukça her şeyin iyiye gittiğini gördüm. Yaşayacaklarını bilmek insanın yolunu aydınlatıyor. Derler ya eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar diye, işte bizim durumumuzda böyle. İlaçlarla doktorlarla, yediğimizle, içtiğimizle derdimize deva arıyoruz. İnşallah sağlıkla her birimiz kavuşuruz en kısa zamanda evlatlarımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…