Klomen kullananlar

iyi pazarlar kızlar bi sorum var yineee...
dr bize ilişki yasak demedi reglden sonra olabilir biz ztn yasak dicez dedi...yani geçen ay ki gibi illa olsun demedi...
ilişki çatlatma iğnesinden önce mi sonra mı daha önemli... bendim anladıgım sonra ki 36.saat..yinede kafamı kurcaladı...

Benimde aynı şey kafa mı kurcaladı. Burdaki arkadaşlar bu konuda yardımcı oldular.
Şu çok önemli bir nokta ki kadının yumurtalıkları nasıl önemliyse erkeğinde sperm kalitesi çok önemli.
İğneden 36 saat sonrası ilişkiye girilecek ama bundan 2 gün önce ilişkiye girilmeli ki erkeğin sperm kalitesi artsın. Çünkü spermin hareketliği çok önemli. Bu yüzden 2.3 gün ara ile erkek ilişkiye girmez ise hareketliliği azalıyor

anladım sperm kalitesi için önmli...yumurta çatladıgında sperm olsun diye değil yani :)

anladım sperm kalitesi için önmli...yumurta çatladıgında sperm olsun diye değil yani :)
Dediğim gibi bu benim fikrim. Doktora sormayı unutmuşum.
Daha önceki aylarda eşinle 2 günde 1 ilişkiye gir. Sperm hareketliği azalnasın demişti.
Adet oluyoruz. 1 hafta ara veriyorux. Eşimizin sperm hareketliliği bu sırada düşüyor. İğneden sonrada bence kaliteli sperme sahip olmak gerekir.
Bundan yola çıkarak ilişkiye girmemiz gerektiğini düşünüyorum

A

Arkadaslar yazdiklarinizi gordum sormak istedim ben klomen kullandim bu ay 24.de sali gunu kontrole gitcem ogun igne yaparmi ben ara vereyimmi iliskiye bu iki gun

Arkadaslar yazdiklarinizi gordum sormak istedim ben klomen kullandim bu ay 24.de sali gunu kontrole gitcem ogun igne yaparmi ben ara vereyimmi iliskiye bu iki gun
Yumurtanın büyüklüğüne göre verecek iğneyi günaşırı ilişki yapın iğneden sonraki gün çatlıyo genelde iğneden bir gün önce ve iğneden bir gün sonra iyi olur

canim igneden bir gun once de iliski olsun derim ben spermler canli kaldigi icin bir süre daha garanti olur.igne gunu iliski olmuyor hemen çünkü.

Anladim peki igne klomenden sonra herkese yapiliyormu

Eğer yumurtan büyümüşse evet yapılıyor. Ben daha önce de klomen kullanmıştım. Yeteri kadar büyümediği için iğne yapılmadı.. şuan yine kullanıyorum. Cuma doktora gidicem. İnşallah yeteri kadar büyür.
inşallah hepimiz hamile kalırız.

Kizlar sperm kalitesi acisindan da gün asiri yani bir gün durup bir gün iliski oneriyor.doktorlar. ben de igneden bir gun once iliski oldu.igne gunu bir sey olmuyor zaten. Ignenin ertesi günü aksam ve ertesi gun aksami da degerlendirdik isi sağlama alalim diye. Igneden sonra ust üste iki gun calistiktan sonra bir gun ara verip bir gun calistik. Suan hamile görünüyoorum insallah bebegim tutunur bana onun bekleme telasi icindeyim. Benim bu ay yasadigim tecrubeler ve sonuc bu sekilde insallah siZlere de faydali olur.bir de bu ay esime yum döneminde keci boynuzu pekmezi özü icirdim :) tesaduf mu bilmiyorum ama etkili oldu sanirim :)

Teşekkürler yardımın için.
Allah sağsalim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Slm kızlar
ben geldim dr.dan yumurtamam olmus bitanesi 17mm dedi diğerini duymadım ama bi tne cok güzwl var deddi bu da iyi dedi salı ve persmbe ilişki olsn dedi..cuma yine gidicem kontrole. İğne vermesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…