- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
iyi pazarlar kızlar bi sorum var yineee...
dr bize ilişki yasak demedi reglden sonra olabilir biz ztn yasak dicez dedi...yani geçen ay ki gibi illa olsun demedi...
ilişki çatlatma iğnesinden önce mi sonra mı daha önemli... bendim anladıgım sonra ki 36.saat..yinede kafamı kurcaladı...
Benimde aynı şey kafa mı kurcaladı. Burdaki arkadaşlar bu konuda yardımcı oldular.
Şu çok önemli bir nokta ki kadının yumurtalıkları nasıl önemliyse erkeğinde sperm kalitesi çok önemli.
İğneden 36 saat sonrası ilişkiye girilecek ama bundan 2 gün önce ilişkiye girilmeli ki erkeğin sperm kalitesi artsın. Çünkü spermin hareketliği çok önemli. Bu yüzden 2.3 gün ara ile erkek ilişkiye girmez ise hareketliliği azalıyor
Dediğim gibi bu benim fikrim. Doktora sormayı unutmuşum.anladım sperm kalitesi için önmli...yumurta çatladıgında sperm olsun diye değil yani :)
Dediğim gibi bu benim fikrim. Doktora sormayı unutmuşum.
Daha önceki aylarda eşinle 2 günde 1 ilişkiye gir. Sperm hareketliği azalnasın demişti.
Adet oluyoruz. 1 hafta ara veriyorux. Eşimizin sperm hareketliliği bu sırada düşüyor. İğneden sonrada bence kaliteli sperme sahip olmak gerekir.
Bundan yola çıkarak ilişkiye girmemiz gerektiğini düşünüyorum[/QUO
Yumurtanın büyüklüğüne göre verecek iğneyi günaşırı ilişki yapın iğneden sonraki gün çatlıyo genelde iğneden bir gün önce ve iğneden bir gün sonra iyi olurArkadaslar yazdiklarinizi gordum sormak istedim ben klomen kullandim bu ay 24.de sali gunu kontrole gitcem ogun igne yaparmi ben ara vereyimmi iliskiye bu iki gun
Yumurtanın büyüklüğüne göre verecek iğneyi günaşırı ilişki yapın iğneden sonraki gün çatlıyo genelde iğneden bir gün önce ve iğneden bir gün sonra iyi olur
canim igneden bir gun once de iliski olsun derim ben spermler canli kaldigi icin bir süre daha garanti olur.igne gunu iliski olmuyor hemen çünkü.Klomen kullanan arkadaşlarım bana yardımcı olur musunuz.
Bugün klomen kullanmaya başladım.
Adetim 2 gün sonra biter.
Ayın 27de cuma günü doktota gidicem. Eğer yumoşlarım yeterince büyümüşse iğne olacağım. Ve 36 saat sonra ilişkiye girmem gerekiyor. ((Tecrübelerinizden öğrendiğim kadarıyla böyle oluyor.))
Sorum şu
Bu süre içerisinde iğneden önce sperm kalitesi için ilişkiye girmemiz gerekir mi
Anladim peki igne klomenden sonra herkese yapiliyormu
Teşekkürler yardımın için.Kizlar sperm kalitesi acisindan da gün asiri yani bir gün durup bir gün iliski oneriyor.doktorlar. ben de igneden bir gun once iliski oldu.igne gunu bir sey olmuyor zaten. Ignenin ertesi günü aksam ve ertesi gun aksami da degerlendirdik isi sağlama alalim diye. Igneden sonra ust üste iki gun calistiktan sonra bir gun ara verip bir gun calistik. Suan hamile görünüyoorum insallah bebegim tutunur bana onun bekleme telasi icindeyim. Benim bu ay yasadigim tecrubeler ve sonuc bu sekilde insallah siZlere de faydali olur.bir de bu ay esime yum döneminde keci boynuzu pekmezi özü icirdim :) tesaduf mu bilmiyorum ama etkili oldu sanirim :)
Çatlama sorunu olanlara veriliyo geneldeAnladim peki igne klomenden sonra herkese yapiliyormu
Çatlama sorunu olanlara veriliyo genelde
Yarın güzel haberlerini bekliyorum. BBen klomenden sonra yarin gidicem kontrole meral ediyorum bakalim ne diyvek
Hakkında hayırlısı olsun canımBen klomenden sonra yarin gidicem kontrole meral ediyorum bakalim ne diyvek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?