Klomen kullananlar

çok korkuyorum anlatamam. ne yapacamı da bilmiyorum valla doktoer da çok sert biri. çarşamba çağırdı inşallah bi sıkıntı olmaz

canım eğer yumurta takibi için çağırdıysa alttan bi kontrol yapmaz korkmana gerek yok bende bu ay ilaç kullandım hatta 7 gün öncede iğne vuruldum beklemedeyim şimdi doktorum bnmde erkek asık suratlı sert bişiy ama alttan bakmadı yukardan baktı bende hiç alttan muayene olmadım bende korkuyorum

kızlar bi hafta önce çatlatma iğnem yapıldı öğünden beri ara ara hafif ağrım oluyo ama bugün yarım saat falan sürdü belim kasığım ikisi aynı anda adet ağrısı gibi daha adetimede 10 gün var ama göğüslerimde bi değişiklik yok acaba olucakmı kafamı yemek üzereyim kızlar ha bu arada bnm aslında yumurtalarımda bi problem yok çatlamasıda iyi 2 doktora gittim ikiside bi sorunun yok dedi ama son doktorum garantiye almak istedi galiba kızlar lütfen cvp yazın göğüsler ne zaman ağrımaya başlıyo

Arkadaslar bugun doktora gittim prengly igne verdi yarin vurul dedi 3gun iliski verdi sol yumurta catlamis sagda catlamak uzereymis allahim insallah bu sefer olur ilk ignede hemen hamile olan varmi acabaaa

Nasıl alttan muayene olmadığınıza şaşırıyorum. Çünkü 7_8tane doktor değiştirdim hepside alttan muayene etti.⁉⁉

Ben bütün yumurta takiplerini alttan oldum,daha hiç karnından bakmadı doktorum

Canım ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ama göğüslerim hiç ağrımadı. Sadece kasiklarim çok ağrıdı ,o kadar

kızlar selma;

bende cuma günü başlıycam klomene ama bana günde bi tane kullan dedi. genelde herkes 2 şer tane yada günde 4 tane falan alıo bana nie az verdi acaba ??

kızlar selma;

bende cuma günü başlıycam klomene ama bana günde bi tane kullan dedi. genelde herkes 2 şer tane yada günde 4 tane falan alıo bana nie az verdi acaba ??

Canım hayırlısı inşallah güzel haberler alırız senden
Bana da ilk klomene başladığım da gündw 1 tane vermişti. (Gerçi olmadı ama). İlk aşamada fazla vermek istemiyorlar çünkü klomenin bildiğim kadarıyla kist yapma özelliği var.

inş cnm teşk ederim. umarım işe yarar..

Kimyasal gebelik nasıl oluyor
Canım kimyasal gebelikte beta hcg yükseliyor ama düzensiz bi şekilde oluyor. Bir müddet sonra kanama başlıyor hcg düşüyor ,en sonundada sıfırlanıyor ve gebelik son buluyor

Canım kimyasal gebelikte beta hcg yükseliyor ama düzensiz bi şekilde oluyor. Bir müddet sonra kanama başlıyor hcg düşüyor ,en sonundada sıfırlanıyor ve gebelik son buluyor

Kötü bir durummuş. Allah bidaha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…