Sağol canım , Rabbim düşmanıma dahi yasatmasinKötü bir durummuş. Allah bidaha yaşatmasın
Amin insallahhSağol canım , Rabbim düşmanıma dahi yasatmasin
Allahım tez zamanda kucaklarimizi doldurur İnşAllah ....
Amin insallahhİnşallaaaaah çok güzel haber alırız. Hem sen sevineceksin hem bize umut olacaksın
Ben klomenden olumlu sonuç alamayan bi insanım , 6kere kullandım 1 kere incir kürü ile yaptigimda büyüdü diğerlerin de büyümedi malesef.kızlar bu yumurtaları büyütmenin dogal yollarla çözümü yok mu :)
Ben klomenden olumlu sonuç alamayan bi insanım , 6kere kullandım 1 kere incir kürü ile yaptigimda büyüdü diğerlerin de büyümedi malesef.
Sonra femara denen ilacın muadili olan letuyu kullandım ilk ay bi sonuç alamadım ,2. Ay çörek otu - bal - tarçın kürü ve hacamatla destekledim , tek yumurta oluştu hamile kaldım , 1 subatta düşük yaptım. Ara vermeden yine bu ay kür ve hacamatla destekledim ,sonuç yine olumlu gibi .
Hepimizin hakkında hayirlisi İnşAllah
bende bu ay olmazsa yazdıklarını deniycem.. çpk teşekkürler :)
arkadaşlar lütfen biri cevap versin kafam çok karışık. adeetin 5. günü klomene başladım günde bir tane 5 gün. 6. gün doktora gittim yani adet başlangıcından 10. gün. doktor hiç bi gelişme olmamış dedi ultrason da ama alttan bakmadı. açıkcası pek umdum da yok dedi bna doktor. ama yine de belli olmaz dedi. yani bnmm yumurtam galişmedi mi ya da 5 gün için de gelişme ihtimali var mı acaba. hiç bişey anlamadım
:) ne cesaret. sert bi adam. pek umudum yok ama dene dediKeşke bu sorularını doktora sorsaydın
arkadaşlar lütfen biri cevap versin kafam çok karışık. adeetin 5. günü klomene başladım günde bir tane 5 gün. 6. gün doktora gittim yani adet başlangıcından 10. gün. doktor hiç bi gelişme olmamış dedi ultrason da ama alttan bakmadı. açıkcası pek umdum da yok dedi bna doktor. ama yine de belli olmaz dedi. yani bnmm yumurtam galişmedi mi ya da 5 gün için de gelişme ihtimali var mı acaba. hiç bişey anlamadım
acaba öyle mi yapsam. off ne karışık bişey :)Canım hemen doktorunu değiştir ,ben adetin 11. Günü gittim hiç büyümedi 15. Gün gittim 7-8mm den fazla değildi yine , 19.Gün 12mm olmuştu ve 24.Gün 19mm olmuştu ,doktorum catlatti
Umudunu kırma ,düzenli kontrole git :)
Canım kişiden kişiye değişiyor yumoslarin büyüme zamanı ,bak benim ki 24. Gün büyüdü . Sen beni dinle doktorunu değiştir :)acaba öyle mi yapsam. off ne karışık bişey :)
Özel doktora mı gidiyorsun. Devlet hastanesine miacaba öyle mi yapsam. off ne karışık bişey :)
şimdi başka dokora gidince bişey demez dimi.Canım kişiden kişiye değişiyor yumoslarin büyüme zamanı ,bak benim ki 24. Gün büyüdü . Sen beni dinle doktorunu değiştir :)
devlet cnmÖzel doktora mı gidiyorsun. Devlet hastanesine mi
Malesef devletdeki doktorlar biraz ters davranıyorlar. Ve pekde sorularımızı cevaplamıyorlar. Aslında onlarda haklılar çok fazla hasta ile uğraşıyorlar. Bu yüzden ben devlet hastanesini bıraktım. Özel muayeneye gidiyorum.devlet cnm
şimdi başka dokora gidince bişey demez dimi.
korkuyorum da alttan ultrasonla bakar diye çok da çekiniyorum. bu il de ilçeler de hiç yok bayan hep erkek. başka ile de gidemem sürekli. öyle yapayım artık yapabilirsem tabiMalesef devletdeki doktorlar biraz ters davranıyorlar. Ve pekde sorularımızı cevaplamıyorlar. Aslında onlarda haklılar çok fazla hasta ile uğraşıyorlar. Bu yüzden ben devlet hastanesini bıraktım. Özel muayeneye gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?