- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 35
Canim bende pazartesi sabah vuruldum doktor sali gecesi catlar dedi catladigi için agrin oluyordur bende oldu çünkü catlarkenArmadaslar ayin 25.de prengy igneyi yaptirdim ben bugun kasiklarimda cok agri var bole olan oldumuu
Ilaci adetliyken kullaniyosun zaten nasil iliski olcakKizlar bende bugun basladim klomen kullanmaya cuma gunu gidicem doktora.benim sormak istedigim ilaci kullanirken cinsel ilski gerceklesebilirmi?
Anladim iyi ozamn catlasinda aciya raziyimCanim bende pazartesi sabah vuruldum doktor sali gecesi catlar dedi catladigi için agrin oluyordur bende oldu çünkü catlarken
İlaç genelde adetin 5. Gününe veriliyor. Eğer adetin 10gün sürmüyorsa adetin bitmiş olacakIlaci adetliyken kullaniyosun zaten nasil iliski olcak
benim fikrimce erkek doktor daha iyi. Daha anlayışlı oluyorlarkorkuyorum da alttan ultrasonla bakar diye çok da çekiniyorum. bu il de ilçeler de hiç yok bayan hep erkek. başka ile de gidemem sürekli. öyle yapayım artık yapabilirsem tabi
hiç etmediler ki canım hep ultrasonla baktılar karındanbenim fikrimce erkek doktor daha iyi. Daha anlayışlı oluyorlar
Ayrıca çok şaşırıyorum. Ben hangi doktora gittiysem hep alttan muayene ettiler. Şimdiye kadar hiç alttan bakmadılarsa sizin rahimiçini nasıl muayene ediyorlar
Ben uc gun adet oluyorum.5.gunu icmemi soledi.bugun basladim.iliski sorun olmaz umarimİlaç genelde adetin 5. Gününe veriliyor. Eğer adetin 10gün sürmüyorsa adetin bitmiş olacak
Benim adetim uc gun suruyor.doktor 5.gun kullanmami soledi.Ilaci adetliyken kullaniyosun zaten nasil iliski olcak
inşallah hayırlı haberlerini duyarız canımKızlar doktora gittim. Bugün adetin başlama gününe göre 10.gündeyim. sol tarafta 17mm bir yımurtam oluşmuş. Sağdaki bu kadar büyük değil dedi. Klomen ilacına göre 17 mm iyi olduğunu söyledi. Ptesi gidicem. Sağdakide bşraz daha büyür dedi. Ovitrelle iğne ile çatlatma yapacak. Çok heyecanlıyım. Allahım güzel sonuçlar görmek istiyorum artık
Ne güzel bi haber ,daha da güzellerini alırız İnşAllahKızlar doktora gittim. Bugün adetin başlama gününe göre 10.gündeyim. sol tarafta 17mm bir yımurtam oluşmuş. Sağdaki bu kadar büyük değil dedi. Klomen ilacına göre 17 mm iyi olduğunu söyledi. Ptesi gidicem. Sağdakide bşraz daha büyür dedi. Ovitrelle iğne ile çatlatma yapacak. Çok heyecanlıyım. Allahım güzel sonuçlar görmek istiyorum artık
Ben adetim bittikten sonra ilac devam ettigi icin iliskiye girmistim doktor girme falan dememistiBen uc gun adet oluyorum.ilaci 5.gun kullan dedi.bu sabah basladim ilaca.sorun olmaz sanirim iliski.
Tskler:) banada boyle bir uyari yapmadi acikcasi.ise yaradimi ilac sizdeBen adetim bittikten sonra ilac devam ettigi icin iliskiye girmistim doktor girme falan dememisti
Kendiliğinden mi çatladı. Yoksa çatlama iğnesiyle mi. Benim pazartesi iğneyle doktor çatlatma yapacak.Kizlar sizin hepinize dr mm leri soylemis bana soylemedi birtek sol yumurtan catlamis sagda catlamak uzere dedi niye solemedi
Benim bes gün sürüyor hastaligim canım ilişki serbest hap kullanirken :)İlaç genelde adetin 5. Gününe veriliyor. Eğer adetin 10gün sürmüyorsa adetin bitmiş olacak
Yok klomenden sonra kontrole gittim ole dedi sonra igne verdi igbe yaptirdim 3gun oldu bakalim hayirlisiKendiliğinden mi çatladı. Yoksa çatlama iğnesiyle mi. Benim pazartesi iğneyle doktor çatlatma yapacak.
Mm doktor söyledi. Bende 17mm nasıl normalmi diye sordum. Adetin 10.gününde 15_16mm oluyor. Seninki çok iyi dedi. Ama sağdaki çok büyümemiş. Ptesiye kadar bekliyelim oda büyüsün dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?