Klomen kullananlar

Kizlar bende bugun basladim klomen kullanmaya cuma gunu gidicem doktora.benim sormak istedigim ilaci kullanirken cinsel ilski gerceklesebilirmi?

korkuyorum da alttan ultrasonla bakar diye çok da çekiniyorum. bu il de ilçeler de hiç yok bayan hep erkek. başka ile de gidemem sürekli. öyle yapayım artık yapabilirsem tabi
benim fikrimce erkek doktor daha iyi. Daha anlayışlı oluyorlar
Ayrıca çok şaşırıyorum. Ben hangi doktora gittiysem hep alttan muayene ettiler. Şimdiye kadar hiç alttan bakmadılarsa sizin rahimiçini nasıl muayene ediyorlar

hiç etmediler ki canım hep ultrasonla baktılar karından

Kızlar doktora gittim. Bugün adetin başlama gününe göre 10.gündeyim. sol tarafta 17mm bir yımurtam oluşmuş. Sağdaki bu kadar büyük değil dedi. Klomen ilacına göre 17 mm iyi olduğunu söyledi. Ptesi gidicem. Sağdakide bşraz daha büyür dedi. Ovitrelle iğne ile çatlatma yapacak. Çok heyecanlıyım. Allahım güzel sonuçlar görmek istiyorum artık

inşallah hayırlı haberlerini duyarız canım

Ne güzel bi haber ,daha da güzellerini alırız İnşAllah

Kizlar sizin hepinize dr mm leri soylemis bana soylemedi birtek sol yumurtan catlamis sagda catlamak uzere dedi niye solemedi

Kizlar sizin hepinize dr mm leri soylemis bana soylemedi birtek sol yumurtan catlamis sagda catlamak uzere dedi niye solemedi
Kendiliğinden mi çatladı. Yoksa çatlama iğnesiyle mi. Benim pazartesi iğneyle doktor çatlatma yapacak.
Mm doktor söyledi. Bende 17mm nasıl normalmi diye sordum. Adetin 10.gününde 15_16mm oluyor. Seninki çok iyi dedi. Ama sağdaki çok büyümemiş. Ptesiye kadar bekliyelim oda büyüsün dedi

Yok klomenden sonra kontrole gittim ole dedi sonra igne verdi igbe yaptirdim 3gun oldu bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…