Klomen kullananlar

merhabalar benim bi sorum olacak. doktor bana klomen verdi adetinin 3. günü başla dedi ama günde 1 mi 2 mi dedi hatırlamıyorum. kutusunda ilk kez kullanacaklar günde 1 kez içsin diyo eczacı 2 kez yazmış kafam karıştı

İlk içenler 1 ile başlıyor canım ,sonrasında artıyor dozu, sende ilk içeceksen 1 al bence

Yok klomenden sonra kontrole gittim ole dedi sonra igne verdi igbe yaptirdim 3gun oldu bakalim hayirlisi
Hadi bakalım önce sen 3gün
Klomeni reçete ile mi aldın. Söyleyerek mi. Eğer reçete ile aldıysan doktor reçeteye 2 yazmıştır eczacı o yüzden 2 yazmıştır

arkadaşalar benim bugün adet günüm doldu 30 gun oldu adet olalı.gercı normalde hep asagı gelırdı gunum ama bu ay 30 gunu doldurdum 27 28 gunde bır adet olurdum.karnımda acayıp gurultular var ama sankı adet olacakmısım gıbı.bu şekilde olup hamile olunurmu acaba???

Seyhanım hoşgeldin canım nasılsın ?
Naptın bu ay klomen kullandın mı ?

hoşbulduk kuzum nasılsın
.evet gunde 2 tane kullandım incir suyuda içtim.2 yumurtam oldu biri catladı dedı .
dıgerıde catlamak uzere ama rıske atmayalım dedı ıgneylede onu catlattı.şimdi acayıp karnım savas var sankı 30 gun oldu.normalde 27 28 gunde bır hasta oluyodum.

ümitlenmek istemiyorum ama nebılım artık cok yoruldum cunku

Canım İnşAllah bebişin gelmiştir bu ay
Bikaç gün daha bekle yada bekleme hemen kan tahlili yaptır ,İnşAllah bize de güzel haberlerini ver

bun idrar yaptım kendım bılıyodum negatıf olcanı yınede yaptım.kan tahlılı cıkıyomus cunku ıdrarda bır hafta gecmesı gerekıyo dedıler.ne bılım yıne umıdım yok ama hayırlısı.

sen ne yaptın nasıl gıdıyo???

Kuzum idrarda çıkması için üzerinden 3-5 gün geçmesi lazım ,biraz daha bekle bakalım ama olumlu olumsuz mutlaka bizi de haberdar et
Benden iyilik canım , geçen ay kimyasal gebelik yaşadım
Ara vermeden yumoş takibine devam ettik , zor gücün büyüttük yine :)
Bekkemedeyim ,Rabbim hepimiz için hayırlısını versin İnşAllah...

olur insallahh guzel haberler vermek nasıp olur.gecmıs olsun sanada tatlım.vardır bır hayır allah daha buyuk seylerle sınamasın.öpüyorummm kuzummm senı

olur insallahh guzel haberler vermek nasıp olur.gecmıs olsun sanada tatlım.vardır bır hayır allah daha buyuk seylerle sınamasın.öpüyorummm kuzummm senı
İnşAllah canım hepimiz en kısa zamanda veririz güzel haberleri
Rabbim en doğru zamanı bilir ,veren de O ,alan da O :)
Bende Öptüm canım,Allaha emanet ol...

Nasıl alttan muayene olmadığınıza şaşırıyorum. Çünkü 7_8tane doktor değiştirdim hepside alttan muayene etti.⁉⁉
c
canım ben daha önce 3 yıl kadar vajinismus problemi yaşadım 7 aydan beri çok şükür yendim kendim korkuyorum alttan muayene olmaya ama doktorum böyle bi sorunum olduğunu bilmiyor ama hiç alttan muayene ediyim demedi bende anlamadım zaten deseydi yukardan bakın derdim ama demedi

Senin için böylesi daha iyi olmuş tatlım ,bende hiç karnimdan bakilmadim,hep alttan muayene oldum ... :/

yarın doktoruma sorucam bu durumu. Gerçekten merak ediyorum bu durum hakkinda ne diyecek

yarın doktoruma sorucam bu durumu. Gerçekten merak ediyorum bu durum hakkinda ne diyecek
Canım bende bu ay doktor değiştim önceki doktorum bayan simdiki ise erkek. Bayan doktor hep alttan bakti ama iki yumurtayi bile fark edemedi. Simdiki doktorum karindan bakti ve yumurtalari cok rahat gördü . Onun için doktordan doktora fark olabilir.

7.8 tane doktor değiştirdim. 1 kere bile üsten hiç muayene olmadım.
Bilakis bütün doktorlar alttan muayene ettiler

Sevi
sevinirim cnm lütfn yaz merak ederim. Acaba bnmkimi yanıltıyo bni ama bakmam lazım faln demedi 4 aydır aynı doktora gidiyorum hiç bakmadı

Kızlar bu arada yarın iğnemin 14.günü çok heycanlıyım meme uçlarıma dokunamıyorum çok sızlıyolar uykm vr sürekli sık idrar var bide ksık ağrım var sma adet sancısı gibi değil daha hafif ve kısa gelip geçiyo ilk defa bu ay böyleyim ama umutlanmam sadece göğüslerim çok ağrıyıo ve uçlarına dokunMıyorum hamilemiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…