İlk içenler 1 ile başlıyor canım ,sonrasında artıyor dozu, sende ilk içeceksen 1 al bencemerhabalar benim bi sorum olacak. doktor bana klomen verdi adetinin 3. günü başla dedi ama günde 1 mi 2 mi dedi hatırlamıyorum. kutusunda ilk kez kullanacaklar günde 1 kez içsin diyo eczacı 2 kez yazmış kafam karıştı
Hadi bakalım önce sen 3günYok klomenden sonra kontrole gittim ole dedi sonra igne verdi igbe yaptirdim 3gun oldu bakalim hayirlisi
Klomeni reçete ile mi aldın. Söyleyerek mi. Eğer reçete ile aldıysan doktor reçeteye 2 yazmıştır eczacı o yüzden 2 yazmıştırmerhabalar benim bi sorum olacak. doktor bana klomen verdi adetinin 3. günü başla dedi ama günde 1 mi 2 mi dedi hatırlamıyorum. kutusunda ilk kez kullanacaklar günde 1 kez içsin diyo eczacı 2 kez yazmış kafam karıştı
Seyhanım hoşgeldin canımarkadaşalar benim bugün adet günüm doldu 30 gun oldu adet olalı.gercı normalde hep asagı gelırdı gunum ama bu ay 30 gunu doldurdum 27 28 gunde bır adet olurdum.karnımda acayıp gurultular var ama sankı adet olacakmısım gıbı.bu şekilde olup hamile olunurmu acaba???
Canım İnşAllah bebişin gelmiştir bu ayhoşbulduk kuzum nasılsın
.evet gunde 2 tane kullandım incir suyuda içtim.2 yumurtam oldu biri catladı dedı .
dıgerıde catlamak uzere ama rıske atmayalım dedı ıgneylede onu catlattı.şimdi acayıp karnım savas var sankı 30 gun oldu.normalde 27 28 gunde bır hasta oluyodum.
ümitlenmek istemiyorum ama nebılım artık cok yoruldum cunku
Kuzum idrarda çıkması için üzerinden 3-5 gün geçmesi lazım ,biraz daha bekle bakalım ama olumlu olumsuz mutlaka bizi de haberdar etbun idrar yaptım kendım bılıyodum negatıf olcanı yınede yaptım.kan tahlılı cıkıyomus cunku ıdrarda bır hafta gecmesı gerekıyo dedıler.ne bılım yıne umıdım yok ama hayırlısı.
sen ne yaptın nasıl gıdıyo???
İnşAllah canım hepimiz en kısa zamanda veririz güzel haberleriolur insallahh guzel haberler vermek nasıp olur.gecmıs olsun sanada tatlım.vardır bır hayır allah daha buyuk seylerle sınamasın.öpüyorummm kuzummm senı
cNasıl alttan muayene olmadığınıza şaşırıyorum. Çünkü 7_8tane doktor değiştirdim hepside alttan muayene etti.⁉⁉
Senin için böylesi daha iyi olmuş tatlım ,bende hiç karnimdan bakilmadim,hep alttan muayene oldum ... :/c
canım ben daha önce 3 yıl kadar vajinismus problemi yaşadım 7 aydan beri çok şükür yendim kendim korkuyorum alttan muayene olmaya ama doktorum böyle bi sorunum olduğunu bilmiyor ama hiç alttan muayene ediyim demedi bende anlamadım zaten deseydi yukardan bakın derdim ama demedi
yarın doktoruma sorucam bu durumu. Gerçekten merak ediyorum bu durum hakkinda ne diyecekc
canım ben daha önce 3 yıl kadar vajinismus problemi yaşadım 7 aydan beri çok şükür yendim kendim korkuyorum alttan muayene olmaya ama doktorum böyle bi sorunum olduğunu bilmiyor ama hiç alttan muayene ediyim demedi bende anlamadım zaten deseydi yukardan bakın derdim ama demedi
Canım bende bu ay doktor değiştim önceki doktorum bayan simdiki ise erkek. Bayan doktor hep alttan bakti ama iki yumurtayi bile fark edemedi. Simdiki doktorum karindan bakti ve yumurtalari cok rahat gördü . Onun için doktordan doktora fark olabilir.yarın doktoruma sorucam bu durumu. Gerçekten merak ediyorum bu durum hakkinda ne diyecek
7.8 tane doktor değiştirdim. 1 kere bile üsten hiç muayene olmadım.Canım bende bu ay doktor değiştim önceki doktorum bayan simdiki ise erkek. Bayan doktor hep alttan bakti ama iki yumurtayi bile fark edemedi. Simdiki doktorum karindan bakti ve yumurtalari cok rahat gördü . Onun için doktordan doktora fark olabilir.
sevinirim cnm lütfn yaz merak ederim. Acaba bnmkimi yanıltıyo bni ama bakmam lazım faln demedi 4 aydır aynı doktora gidiyorum hiç bakmadıyarın doktoruma sorucam bu durumu. Gerçekten merak ediyorum bu durum hakkinda ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?